- 12 Haziran 2013
- 59
- 5
Kızlar uzun zamandır giremiyordum neler oldu neler kızımı yataktan düşürdüm aklımı oynatıyorum esim evde yoktu Allah'tan annem vardı 5 dakka icinde hastanede buldum kendimi pijamalarla Allah'tan minigime bişey olmadı aman dikkat edin hersey 10 saniye icinde oldu arkamı dönmemle.2 gün öncede bir arkadasim bu aralar dikkat et benim oğlum koltuktan düşmüştü diye uyarmıştı üstelik.neyseki allahım korudu yavrumu. Sonra doktorumuz süt alerjisi olabilir dedi kolları pütür pütür ve kuru ayrıca çenesinin iki tarafındada küçük kirmiziliklar olusup kayboluyor şimdi emzirdigim icin süt ve süt ürünleri yemiyorum malesef ayın 30 unda alerji testimiz yapılacak inşallah süt alerjisi yoktur cok üzülüyor ve kafaya takiyorum ne zor bişey büyümeye başladıkta ona dondurmayı çikolatayı sütü ve peyniri yasaklamak.ve son olarak bronsit olduk babamızdan kaptık 1 hafta evde günde 3 defa buhar makinasiyla solunum yaptık dün doktor kontrolümüz vardı Allah'tan atlatmisiz. Bizde durumlar şimdilik bu kadar... Geceleri uykuda cok sıçramaya başladık doktora dedim düştüğü icin olabilir mı diye evet büyük ihtimalle dedi bekleyelim 3-4 haftaya anlatır dedi. Buarada ağzımızdan cok su akıtmaya başladık biz sizlerde durumlar nasil???