2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım 450 gram almıişız biz de.

500 yeterli dio çoğu doktor bilemiyorum ki kızın doymuyo gibi bi hali var mı iştahı mı az ,sen daha iyi anlarsın bence.ben de çok üzülmüştüm az alınca ama devam ediyorum sadece anne sütüne.3. ay memeyle savaşıyodu resmen bu ay azaldı biraz o sıkıntı.şimdi daha iyi emiyo gibi.canını sıkma sen de cnm inş bol bol emer düzelir

merhaba..ben şubat annesiyim..3 aylık kontrollerinizde bebekleriniz kaç gr aldı acaba bilenler yazarsa sevinirim..şimdiden tşkler

merhaba..ben şubat annesiyim..3 aylık kontrollerinizde bebekleriniz kaç gr aldı acaba bilenler yazarsa sevinirim..şimdiden tşkler

Canim genelimiz 3. Ayda kilo bazinda dusus oldu. Bizimki 24 gunde 500 gr almisti. Ilk ay 1300 ikinci ay 1100 almistik. Seninki de dusuk.cikarsa sorun yapmaz onemli olan saglikli olmas ve ortalama degerler arasindaysa sorun yoktur :KK66: Kontrol ne zaman?

kızlar ya canım çok sıkkın .3.ay kontrolümüzde kızım 5750 geldi.dr yetersiz dedi.bana göre normalmiş gibi geliyor sanki durumu.boyumuz 62 cm.haftaya yeniden çağırdı.tekrar ölçüm yapıp karar verecekmiş.napıcamı şaşırdım. gece uyandıramıyorum ki benim kızı besleyeyim.uykucu biraz.çok mu az sizce

3. Ay icin normal degerler 4500-6500 arasi az olur mu? Sen normal beslenmesine devam et derim. Gecede uyaninca verirsin. ki boyu falan da gayet iyi hic canini sikma bizimki 3. Ayda 500 gr aldi :KK66:

Kızımın bugün Dr. Kontrolü vardı ve çok şükür herşey yolunda . Bebeğimin kilo alımı, gelişimi gayet güzel gidiyor maşallah. Kızım 3,5 aylık , kilosu : 5.240 Gr, boyu da 57,5 cm. Sizin bebeklerinize göre biraz gerideyiz sanırım ama olsun, hamdolsun kızım sağlığına kavuştu ya o herşeye değer. 2 Nisan' da kızımın kilosu 3.900 gr geliyordu. Doktorumuzdan Allah razı olsun şimdi herşey yolunda :-)Adanada olanlar için Medline Hastanesi çocuk doktorlarını tavsiye ediyorum.

benim oğlumda 3 ayın kontrolünde sadece 500 gr almıştı diğer aylar 1.5-2kg almıştı demekki 3 aydan sonra azalıyor kilo alımları ayın 20 sinde kontrol var bakalım o zaman ne çıkacak

benim oğlumda 3 ayın kontrolünde sadece 500 gr almıştı diğer aylar 1.5-2kg almıştı demekki 3 aydan sonra azalıyor kilo alımları ayın 20 sinde kontrol var bakalım o zaman ne çıkacak

evet bi çok kişinin bebeği 3.ayda ilk aylarına göre az kilo alıyormuş. benim kide ilk iki ayda da 1500 kadar aldı. bu ay 1 kilo aldı

Kızımın bugün Dr. Kontrolü vardı ve çok şükür herşey yolunda . Bebeğimin kilo alımı, gelişimi gayet güzel gidiyor maşallah. Kızım 3,5 aylık , kilosu : 5.240 Gr, boyu da 57,5 cm. Sizin bebeklerinize göre biraz gerideyiz sanırım ama olsun, hamdolsun kızım sağlığına kavuştu ya o herşeye değer. 2 Nisan' da kızımın kilosu 3.900 gr geliyordu. Doktorumuzdan Allah razı olsun şimdi herşey yolunda :-)Adanada olanlar için Medline Hastanesi çocuk doktorlarını tavsiye ediyorum.

maşallah canım. nesi vardı kızının. kısa sürede epey kilosunu toparlamış.

evet bi çok kişinin bebeği 3.ayda ilk aylarına göre az kilo alıyormuş. benim kide ilk iki ayda da 1500 kadar aldı. bu ay 1 kilo aldı

maşallah canım. nesi vardı kızının. kısa sürede epey kilosunu toparlamış.

Canım kızım amip olmuş ve 2,5 aylık olana kadar bu farkedilmedi. Doktorumuzu değiştirdik ve kızımın sıkıntısı anlaşıldi, tedavisi yapıldı ve hamdolsun kilo almaya başladi. Kuzucuğum 2,5 ay boyunca devamlı agliyordu, aşırı kusuyordu ve doğru düzgün hiç uyumuyordu, kilosu da azdı. Şükür toparlanmaya başladı

Canım kızım amip olmuş ve 2,5 aylık olana kadar bu farkedilmedi. Doktorumuzu değiştirdik ve kızımın sıkıntısı anlaşıldi, tedavisi yapıldı ve hamdolsun kilo almaya başladi. Kuzucuğum 2,5 ay boyunca devamlı agliyordu, aşırı kusuyordu ve doğru düzgün hiç uyumuyordu, kilosu da azdı. Şükür toparlanmaya başladı
medline da hangi dr canımm

cnm geçmiş olsun...
bnm kızımda sürekli kusuyo artık alıştık inan,dr hep normal dedi bize kilo alımımız maşallah doğduğundan beri güzel gidiyo.
yoksa endişe ederdik neyseki toparlanmışınız amip olduğunu tahlildemi belli oldu.

cnm geçmiş olsun...
bnm kızımda sürekli kusuyo artık alıştık inan,dr hep normal dedi bize kilo alımımız maşallah doğduğundan beri güzel gidiyo.
yoksa endişe ederdik neyseki toparlanmışınız amip olduğunu tahlildemi belli oldu.

Kusması devam ediyor kızımın, dr ona normal diyor bize de. Tahlilde belli oldu canim amip oldugu

Medline da Uzman Dr. Semih Demirkıran doktorumuz canım. Ama Medline Hastanesinin bütün doktorları iyi diyorlar genelde. Sen adanada mısın

canım eşim adanalı. adıyamanda yaşıyoruz ama. zaten bsk metroprkı dr deniz senan ı ben yazmıştım bir ara burdan sana
hatırlaıdn mı

Tomurcuk seni seviyorum, hiç bir şey için kendini üzme, eğer kafan dinlensin istiyorsan bir mesaj at anlarım, ama lütfen kendini üzme, bal gibi oğlun, barışın var... Sana ulaşamadığım için bu yoldan mesaj attım..

Tüm arkadaşlar, sizden de özür dilerim...

kızlar ya ben çok tombiğim
sigara bırakmada 10 kilo:KK14:
gebelikte 21 kilo :KK49:
eder 31 kilo almış bulunuyom yani,açık açık yazıcam 101 le doğuma gittim :KK43:
şu an 93 kiloyum :KK50::KK50: çok fena yawwwww
diyet yapamıyom,spor yapamıyom emziriyom sürekli bebeğime kıyıpta zayıflıcam diye sütten asla kesemem
gitmiyo gitmiyo işte doğum yapalı 3 ay 10 gün oldu.
yarın bebek mevlüdüm var 10 gün öncesi kıyafet bakmaya gittik olmuyo hiç bişey
tayt ve uzun bişey aldım mevlüt için,hayalimde şöyle cici bi elbise almak vardı
eşimin arkadaşının düğünü var haziranda ne alcam şimdiden kara kara düşünüyom.
hmmmm beyaz ekmeği kestim kepek yiyom az,biraz dikkat etmeye başladım fark etmiş hemen 1 kilo gibi.
yürüyüşe başlıcam oturduğum yer küçük biyer kasaba gibi her yer köpek kaynıyo he çok severim ama korkuyom işte tek yürümeye.
arkadaşımda yok burda,titreşimli bel kemeri alsam faydası olurmu?
sezeryan oldum bi akıl verin kızlar yawwwwwwww

günaydın arkadaşlar,kızım 19 ocakta dünyaya geldi,ha bugün ha yarın üye olayım derken bazı olumsuzluklar nedeniyle bir türlü yazamadım,inşaallah bundan sonra güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle

X