2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Su anda salonumda irili ufakli alti erkek var esim abisi yegenler benimkiyle yedi oluyolar bebek sevmeye geldiletlr esim cay yapti tv seyrediyolar bende aldim bebisi arka odada salliyorum uyursa bu senlikte iii

Su anda salonumda irili ufakli alti erkek var esim abisi yegenler benimkiyle yedi oluyolar bebek sevmeye geldiletlr esim cay yapti tv seyrediyolar bende aldim bebisi arka odada salliyorum uyursa bu senlikte iii

aaa onlar birbirini görmeye gelmiş demekki :) uyku vaktinde herkes evine :)

yaa benim oğlum son zamanlarda memeye karşı direnmeye kendini atarak ağlamaya başladı. ama adam akıllı acıkmışsa bunu yapmıyor. hergün yeni bi adet çıkarıyorlar.

yaa benim oğlum son zamanlarda memeye karşı direnmeye kendini atarak ağlamaya başladı. ama adam akıllı acıkmışsa bunu yapmıyor. hergün yeni bi adet çıkarıyorlar.

Doydugunu anliyordur da ondan acken aliyodur benimkide oyle yapiyor bende madem ac degilsin bu huzurduzlugun uykusuzluktan diyor uyutuyorum

ben kafayi yedim bakin yine nelere sardim :124: :KK53:
sizler ve bebis yegenlerim iyisiniz insallah :KK54:

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

Eklentiler

• $1398549196145.jpg
    $1398549196145.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $1398549222364.jpg
    $1398549222364.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 51
ben kafayi yedim bakin yine nelere sardim :124: :KK53:
sizler ve bebis yegenlerim iyisiniz insallah :KK54:

miniğim merhaba...:)
ellerine sağlık süper görünüyorlar da bunları yapıp formunu nasıl koruyon?
ben bi süra bunlarla uzak olmalıyım kilo meselesi yani :KK31:
bu arada neler yapıyon efe nasıl ?
renkli olan kekmi cnm tarifi alabiliriz her ikisininde.
çocuk sahibi olunca elbet lazım olcak :)))

Son düzenleme:
Cok sagol canim bugün aldirdim esime burun aciciyi insallah ise yarar teyzesi

Cok geçmiş olsun canim ben hiç bilmiyorum mastiti şükür ki geçmiş. Hani şu buyume atagi diyorlar ya ondan olabilir canim. Kucak hepsinin sevgilisi kucaktaykende gezecekler oyle oturma olmaz :) insallah biraz buyusunlrt geçecek yani umudum o yönde zira kilo aldikca cok zor olacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah ise yarar canım güzel haberlerini bekliyorum...

miniğim merhaba...:)
ellerine sağlık süper görünüyorlar da bunları yapıp formunu nasıl koruyon?
ben bi süra bunlarla uzak olmalıyım kilo meselesi yani :KK31:
bu arada neler yapıyon efe nasıl ?
renkli olan kekmi cnm tarifi alabiliriz her ikisininde.
çocuk sahibi olunca elbet lazım olcak :)))

canim benim iyiyim efe de iyi buyuyo teyzesi sen nasilsin benim miniskom napiyo.sende bu topiktesin hosgeldin insallah daha yuruduklerini okullarinida paylascaz burda kopmayalim :KK54:
canim bu yiyecekleri bende yiyorum su an 60 kiloyum 57 ile hamile kalmistim 3 kilom kaldi ama kilo vermesem de sut icin yemeye devam ederdim.benim sutum yagli galiba o yuzden kilo almiorum.sende koyver gitsin nasilsa veririz.simdi yemeye cok buyuk bahanelerimiz var :KK52:
tarife gelecek olursak ikisini hazirlamak yarim saat aldi.kek harci icin 2 yumurta 1 bardak sut 1 bardaga yakin sivi yag 4/3 bardak seker 1 paket dr oetker gercek vanilya parcacikli 1 kabartma tozu.un.bunlari karistirip boldum kaselere.zebra kek gibi doktum 150 derecede yarim saat pisirdim.kurabiyede 4 bardak un 1 yumurta 250 gr sana hamur isi margarin yarim cay kasigindan az karbonat 1 su bardagi seker yogurdum gida boyasiyla karistirip kalipla kestim.lokmalik kurabiye oldugu icin cabuk pisiyo 170 derece fanli firinda 5 dk kadar pisirdim.uzeri kizarip rengi degismeden cikardim.
cok seviom boyle seyleri.
gida boyasi cok az katiyosun evet pek iyi bisey degil ama marketten paketli seyleri yemelerinden iyidir.bebeler yemeye baslayinca yapariz bunlardan cok severler kanimca :KK16:

Son düzenleme:
fotolarini yolluyom ewpatcim :KK54:

Eklentiler

• $1398565594980.jpg
    $1398565594980.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $1398565621730.jpg
    $1398565621730.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 40
Kizlarr nasilsiniz??benim gogus agrim gecti cok sukur sanirim mastitti. Doktora gitmedim ama ateslendim cok fena titreme nobeti geli gecenin bi yarisi vucudum kasildi oluyorum sandim. Sabaha kadar iyi ter attim sabah bi uyandim hic biseyim kalmamis cok sukur. Ya benim kizim uc gundur gunduz uykusu diye bisey uyumuyo gun icinde parca parca bir saat anca uyuyo cok yoruluyorum. Gece de sik uyanmaya basladi. Uyanik ldugu zamanda hic yatmiyo hep kucakta yaa

canim cok gecmis olsun o cok fena bisey yaa rabbim kimseye vermesin.antibiyotiksiz zor gecermis sen sanslisin toparlamissin cok sukur.benim oglanda gunduz 1 saat uyumuyo hep kucak oyun istiyo.bide kucak isteyince oksuruyo numarasi yapiyo.o aliskanlik da hastalik zamanindan kaldi.katilmasin diye kucaga aliyoduk oksurunce.simdi uckagitci aklinca bizi kandiriyo :KK52:
bu arada bizim banyolar gulucukle geciyo ne zamanki havluya koyuyoruz kiyamet kopuyo giydirene kadar terliyorum.kocamda basimda cabuk giydir deyince onunlada kavga ediyorum.zaten etraf da dagiliyo.anlicaniz bana afakanlar basiyo banyo gunleri.biz iki gunde bi yikiyoz yaz gelince banyoda kendim yikarim usumez nasilsa :KK9:

Sagol canım âmin inşallah ucuz kurtulduk artık 1 dakka bile yalnız bırakamıyorum psikolojikman cok etkilendim Allah bidaha göstermesin hepimizin yavrusunu korusun

cok gecmis olsun Allah esirgesin ne cok korkmussundur tahmin ediyorum canim.bende cok korkuyorum bazen aklim cikiyo ya ona bisey olursa diye.10 goz 10 kulak lazim artik bize.yinede olacaksa oluyor iste Allahim sen koru yavrularimizi

oğlumda arada öyle yapıyor atak dönemi herhalde çabuk geçer inş. o emmeyince stres oluyorm

kızlar oğlumun sabah aşısı var bakalım nasıl gececek hemde boy kılo ölçecekler bu ay önce doymadıgında bıberonla mama verdım ıkıncı 15 gününde ayın kaşık maması verdım merak edıyorum kılo ve boyunu aşıdan önce çay kaşıgı ıle agrı kesıcı verıcem......

merhaba kızlar,

3 aylık oğlum geçtiğimiz hafta resmen bitirdi beni.gündüzleri uyumadı doğru dürüst hep kucak istedi.iş yapmak şöyle dursun akşamları huysuzluğu yüzünden eşime bırakıp duşa bile zor fırsat buldum.

dün 3 ay kontrolüne götürdük çocuk doktoruna.boy kilo ölçümü yapıldı, muayene etti.doktorun söylediğine göre 5800gr olan oğlumun kilosu bu ay için yetersizmiş.sütüm de bir sorun yaşamadım hiç maşallah hep var.oğlumuzun kilo ve baş çevresi de normalmiş sadece kilosu az dedi.6400 olması lazımmış güya.15 gün sonra kontrole çağırdı yeterli artış yoksa mama verecekmiş.bu 15 günde ben dinlenecek, bol sıvı tüketecek, sıcak duş alacak, süt yapan çay içecekmişim.

ben zaten bol su ve süt yapan çaylardan içiyorum.dinlenmekse uykusuz oğlumla ne mümkün!

sizlerin bebekleri 3ayda kaç kilodaydı? sağlıklıysa mama gerçekten gerekli mi? kilo neden 6400 olmalı?

öff kafam karıştı :44:
bu doktora ilk kez gittik acaba değiştirsek mi bilemedim

birde rotavirüs aşısını tavsiye etti, sizler yaptırdınız mı?

canim benim iyiyim efe de iyi buyuyo teyzesi sen nasilsin benim miniskom napiyo.sende bu topiktesin hosgeldin insallah daha yuruduklerini okullarinida paylascaz burda kopmayalim :KK54:
canim bu yiyecekleri bende yiyorum su an 60 kiloyum 57 ile hamile kalmistim 3 kilom kaldi ama kilo vermesem de sut icin yemeye devam ederdim.benim sutum yagli galiba o yuzden kilo almiorum.sende koyver gitsin nasilsa veririz.simdi yemeye cok buyuk bahanelerimiz var :KK52:
tarife gelecek olursak ikisini hazirlamak yarim saat aldi.kek harci icin 2 yumurta 1 bardak sut 1 bardaga yakin sivi yag 4/3 bardak seker 1 paket dr oetker gercek vanilya parcacikli 1 kabartma tozu.un.bunlari karistirip boldum kaselere.zebra kek gibi doktum 150 derecede yarim saat pisirdim.kurabiyede 4 bardak un 1 yumurta 250 gr sana hamur isi margarin yarim cay kasigindan az karbonat 1 su bardagi seker yogurdum gida boyasiyla karistirip kalipla kestim.lokmalik kurabiye oldugu icin cabuk pisiyo 170 derece fanli firinda 5 dk kadar pisirdim.uzeri kizarip rengi degismeden cikardim.
cok seviom boyle seyleri.
gida boyasi cok az katiyosun evet pek iyi bisey degil ama marketten paketli seyleri yemelerinden iyidir.bebeler yemeye baslayinca yapariz bunlardan cok severler kanimca :KK16:

iyiyim cnm kızımda iyi teyzesi uyuyo şimdi ana kız takılıyoz evde :KK1: hoşbulduk miniğim ben geldim kızlar yok hepsi facede tam geldim derken kimseler yok.
kopmayalım cnm valla nerde o eski günler geçen sene bu zmnlar :KK16: yeni yeni hamileydik.
kızzz ne ara verdin kiloları :nazar: sen gayet iyisin ben fenayım,azda daha emziriyom bahanem var dersem balon gibi şişicem :KK1:
dikkatli diyete başladım yeni yeni veriyom bklım.
tarifini hmn alıyom çok güzel görünüyolar avucumu yalayımda bi yerim şişmesin kocakarılar sağolsun benide alıştırdılar :)
bebişlerin özel günlerinde çok hoş durur ya masa renklenir.
pişirme süreside iyiymiş kısa .

merhaba kızlar,

3 aylık oğlum geçtiğimiz hafta resmen bitirdi beni.gündüzleri uyumadı doğru dürüst hep kucak istedi.iş yapmak şöyle dursun akşamları huysuzluğu yüzünden eşime bırakıp duşa bile zor fırsat buldum.

dün 3 ay kontrolüne götürdük çocuk doktoruna.boy kilo ölçümü yapıldı, muayene etti.doktorun söylediğine göre 5800gr olan oğlumun kilosu bu ay için yetersizmiş.sütüm de bir sorun yaşamadım hiç maşallah hep var.oğlumuzun kilo ve baş çevresi de normalmiş sadece kilosu az dedi.6400 olması lazımmış güya.15 gün sonra kontrole çağırdı yeterli artış yoksa mama verecekmiş.bu 15 günde ben dinlenecek, bol sıvı tüketecek, sıcak duş alacak, süt yapan çay içecekmişim.

ben zaten bol su ve süt yapan çaylardan içiyorum.dinlenmekse uykusuz oğlumla ne mümkün!

sizlerin bebekleri 3ayda kaç kilodaydı? sağlıklıysa mama gerçekten gerekli mi? kilo neden 6400 olmalı?

canım benim kızım 3 ayı doldurduğunda 6200 dü. çok fark yok oğlunla. doktor mama falan tavsiye etmedi. boy gelişimi iyi dedi . 3. ayda az kilo almıştı benim kzım .ona rağmen mama falan önermedi. 3250 idi doğum kilosu. oğlun kaç kg doğdu? o da önemli. kaç g almış bu ay? bence hemen mamaya başlama .emmeyi bırakanlar oluyo biberona alışıp.istersen bi başka doktora da danış.

merhaba kızlar,

merhaba cnm..
peki bu ay ne kadar almış kilosunu,sütün varsa çaylara ne gerek acaba?anlamadım ama
evet bebekle ne kadar uyuyabiliriz ki aynısı bnde de var tam kızım uyudu acık bnde yatıyım diyom
nerde hemencik uyanıya uyutmuyo valla
cnm bnm kız 3. ayında geçen hafta yani 7.5 kiloydu maşallah deyim yine bakma sen bize biraz tombiğiz.
sağlığı yerindeyse sütün varsa mama gereksiz bence belki kilo alımı az ise ondan demiştir drun.
başka bi dra git aklına yatmadıysa
hmmm bide rotayı biz yaptırdık bzm dr size kalmış eğer risk alıyom derseniz yaptırmayın dedi öyle risk felan deyince yaptırdık ilk dozu 3. ayında oldu 2. dozda 4. ayında cnm...

X