Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su anda salonumda irili ufakli alti erkek var esim abisi yegenler benimkiyle yedi oluyolar bebek sevmeye geldiletlr esim cay yapti tv seyrediyolar bende aldim bebisi arka odada salliyorum uyursa bu senlikte iii
aaa onlar birbirini görmeye gelmiş demekki :) uyku vaktinde herkes evine :)
yaa benim oğlum son zamanlarda memeye karşı direnmeye kendini atarak ağlamaya başladı. ama adam akıllı acıkmışsa bunu yapmıyor. hergün yeni bi adet çıkarıyorlar.
ben kafayi yedim bakin yine nelere sardim :124:
sizler ve bebis yegenlerim iyisiniz insallah
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
Cok sagol canim bugün aldirdim esime burun aciciyi insallah ise yarar teyzesi
Cok geçmiş olsun canim ben hiç bilmiyorum mastiti şükür ki geçmiş. Hani şu buyume atagi diyorlar ya ondan olabilir canim. Kucak hepsinin sevgilisi kucaktaykende gezecekler oyle oturma olmaz :) insallah biraz buyusunlrt geçecek yani umudum o yönde zira kilo aldikca cok zor olacak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
miniğim merhaba...:)
ellerine sağlık süper görünüyorlar da bunları yapıp formunu nasıl koruyon?
ben bi süra bunlarla uzak olmalıyım kilo meselesi yani
bu arada neler yapıyon efe nasıl ?
renkli olan kekmi cnm tarifi alabiliriz her ikisininde.
çocuk sahibi olunca elbet lazım olcak :)))
Kizlarr nasilsiniz??benim gogus agrim gecti cok sukur sanirim mastitti. Doktora gitmedim ama ateslendim cok fena titreme nobeti geli gecenin bi yarisi vucudum kasildi oluyorum sandim. Sabaha kadar iyi ter attim sabah bi uyandim hic biseyim kalmamis cok sukur. Ya benim kizim uc gundur gunduz uykusu diye bisey uyumuyo gun icinde parca parca bir saat anca uyuyo cok yoruluyorum. Gece de sik uyanmaya basladi. Uyanik ldugu zamanda hic yatmiyo hep kucakta yaa
Sagol canım âmin inşallah ucuz kurtulduk artık 1 dakka bile yalnız bırakamıyorum psikolojikman cok etkilendim Allah bidaha göstermesin hepimizin yavrusunu korusun
aaa onlar birbirini görmeye gelmiş demekki :) uyku vaktinde herkes evine :)
yaa benim oğlum son zamanlarda memeye karşı direnmeye kendini atarak ağlamaya başladı. ama adam akıllı acıkmışsa bunu yapmıyor. hergün yeni bi adet çıkarıyorlar.
canim benim iyiyim efe de iyi buyuyo teyzesi sen nasilsin benim miniskom napiyo.sende bu topiktesin hosgeldin insallah daha yuruduklerini okullarinida paylascaz burda kopmayalim
canim bu yiyecekleri bende yiyorum su an 60 kiloyum 57 ile hamile kalmistim 3 kilom kaldi ama kilo vermesem de sut icin yemeye devam ederdim.benim sutum yagli galiba o yuzden kilo almiorum.sende koyver gitsin nasilsa veririz.simdi yemeye cok buyuk bahanelerimiz var
tarife gelecek olursak ikisini hazirlamak yarim saat aldi.kek harci icin 2 yumurta 1 bardak sut 1 bardaga yakin sivi yag 4/3 bardak seker 1 paket dr oetker gercek vanilya parcacikli 1 kabartma tozu.un.bunlari karistirip boldum kaselere.zebra kek gibi doktum 150 derecede yarim saat pisirdim.kurabiyede 4 bardak un 1 yumurta 250 gr sana hamur isi margarin yarim cay kasigindan az karbonat 1 su bardagi seker yogurdum gida boyasiyla karistirip kalipla kestim.lokmalik kurabiye oldugu icin cabuk pisiyo 170 derece fanli firinda 5 dk kadar pisirdim.uzeri kizarip rengi degismeden cikardim.
cok seviom boyle seyleri.
gida boyasi cok az katiyosun evet pek iyi bisey degil ama marketten paketli seyleri yemelerinden iyidir.bebeler yemeye baslayinca yapariz bunlardan cok severler kanimca
fotolarini yolluyom ewpatcim
merhaba kızlar,
3 aylık oğlum geçtiğimiz hafta resmen bitirdi beni.gündüzleri uyumadı doğru dürüst hep kucak istedi.iş yapmak şöyle dursun akşamları huysuzluğu yüzünden eşime bırakıp duşa bile zor fırsat buldum.
dün 3 ay kontrolüne götürdük çocuk doktoruna.boy kilo ölçümü yapıldı, muayene etti.doktorun söylediğine göre 5800gr olan oğlumun kilosu bu ay için yetersizmiş.sütüm de bir sorun yaşamadım hiç maşallah hep var.oğlumuzun kilo ve baş çevresi de normalmiş sadece kilosu az dedi.6400 olması lazımmış güya.15 gün sonra kontrole çağırdı yeterli artış yoksa mama verecekmiş.bu 15 günde ben dinlenecek, bol sıvı tüketecek, sıcak duş alacak, süt yapan çay içecekmişim.
ben zaten bol su ve süt yapan çaylardan içiyorum.dinlenmekse uykusuz oğlumla ne mümkün!
sizlerin bebekleri 3ayda kaç kilodaydı? sağlıklıysa mama gerçekten gerekli mi? kilo neden 6400 olmalı?
öff kafam karıştı :44:
bu doktora ilk kez gittik acaba değiştirsek mi bilemedim
birde rotavirüs aşısını tavsiye etti, sizler yaptırdınız mı?
merhaba kızlar,
3 aylık oğlum geçtiğimiz hafta resmen bitirdi beni.gündüzleri uyumadı doğru dürüst hep kucak istedi.iş yapmak şöyle dursun akşamları huysuzluğu yüzünden eşime bırakıp duşa bile zor fırsat buldum.
dün 3 ay kontrolüne götürdük çocuk doktoruna.boy kilo ölçümü yapıldı, muayene etti.doktorun söylediğine göre 5800gr olan oğlumun kilosu bu ay için yetersizmiş.sütüm de bir sorun yaşamadım hiç maşallah hep var.oğlumuzun kilo ve baş çevresi de normalmiş sadece kilosu az dedi.6400 olması lazımmış güya.15 gün sonra kontrole çağırdı yeterli artış yoksa mama verecekmiş.bu 15 günde ben dinlenecek, bol sıvı tüketecek, sıcak duş alacak, süt yapan çay içecekmişim.
ben zaten bol su ve süt yapan çaylardan içiyorum.dinlenmekse uykusuz oğlumla ne mümkün!
sizlerin bebekleri 3ayda kaç kilodaydı? sağlıklıysa mama gerçekten gerekli mi? kilo neden 6400 olmalı?
öff kafam karıştı :44:
bu doktora ilk kez gittik acaba değiştirsek mi bilemedim
birde rotavirüs aşısını tavsiye etti, sizler yaptırdınız mı?