2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
selma yazdıklarını tek tek alıntı yaptım ama kısamıymış kabul etmedi
cnm bnde emzik vermiyom sende iii yapıyn vermemekle
bu arada kızlar nerde ben geldim onlar kayboldu.:44:
ıssız şehir gibi olmuş burası

Gunaydin canim emzik emsin hic istemedim ama baskiya dayanamadim kimse bakamiyordu herkes ac bu cocuk deyip durdu emzik aldik benim evlatcim emmedi :)) hala hep senin yüzünden bastan verseydin alirdi yok tatliya batiraaydin alirdi. Yavru kartalim benim ana sözü dinloyo :))
Sanirim genelde diger grupta herkes canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrr gunaydınnnnn oğlum uyandi emdi gerindi gazini cikardi popoyu yikadik ohh pek bi mutluyuz :) tum bebislerimiz gaz tutmasin karinlari doysun rahat uyusunlar gülücük sacsinlar 23 nisan kutlu olsun :) Enes şen ben şen :))

Kizlarr sag gogsum cok agriyo yuzum yaniyo ayaklarim donuyo midem de bulaniyo. Nedir bu alametler

Kizlarr sag gogsum cok agriyo yuzum yaniyo ayaklarim donuyo midem de bulaniyo. Nedir bu alametler

Gecmis olsun canim da hicbir fikrim yok malesef :KK43:

Çok tatlı kuzu maşallah.

Tatlı bebişlerin güzel anneleri merhaba;
Benim sorum bebişlerinize giydirdiğiniz kıyafetlerle ilgili, daha doğrusu nasıl giydirdiğinizle ilgili. Ben kızıma hala iki kat giydiriyorum,içine alttan çıtçıtlı uzun kollu body ve patikli pantolon, üzerine bir kat daha kıyafet veya tek parça tulum giydiriyorum. Ayağında mutlaka çorap da oluyor. Yani ayakları 3 kat, vücudu 2 kat giyinmiş oluyor. Acaba fazla mı giydiriyorum, biz Adana'da yaşıyoruz ve havalar ısındığı için kısa kollu giymeye başladık. Kızımı da birer kat inceltsem sizce üşür mü ? Baya uzun yazdım ama anlatabilmişimdir umarım :) şimdiden cevaplar için teşekkürler, öpüyorum hepinizi..

Benim evde 24 derece yapiyorum kisa kollu ic badi altina ayakli pijama uzerune bir picama takimi ve yelek takiyorum ustu 3 kat alti 2 kat oluyo bir ayagina da patik giydiriyorum ayaklarida 2 kat oluyo uyudugu zaman tek kata dusuruyorum gecrnlerde tek kat tuttum ama banada usuyo gibi geldi 25 .5 falan olursa cijariyorum bir kat kaliyo yazin sicaklik artinca ne yapcaz bilmiuom pisicek cocuklar boz dayanamiyoz klimada cocuklara carpar diyr istemiyorum ama firildaj falanmi alsam dusunuyorum

Bende bunlar yoktu ama gogsumde yumurta kadar sislik oldu emzirince yumusuyo ama halakaybolmadi pek bilgim yok ama bol bol emzir yada sag ins cabuk gecer gecmis olsun canim

4 ay asisi 4 ay asimizi olduk 2 aydaki kadar aglamadi cok sukur ama bir kac saat sonra bir mizmizlandu kucagimda bile susmuyo agliuodu sanirim agrisi basladi yarim olcek carpol verdim yarim saate uykuya daldi. Uyandiginda gulucukler saciyodu bir daha olmadi agrisi bu asiyida atlattik cok sukur. 750gr almisiz bu ay Kilomuz 8650 boyumuz 67 kafa olcumuz 43 olmus boyumus ust sinirda kafa olcumuzde oylr kilomuzda 450 gr fazlalik var onuda dis cikarirken istahi kacinca verir saniyorum bu ara salyalari artti amq istahta bir azalma yok bakalim brkliyoz bir iki.aua kadar cikar sanirim

Gunaydin herkese.bebislerimizin 23 nisani kutlu olsun..oglumun yarina gosterisi var,kres bugun tatil.esimde burun ameliyati okcak yarin,insallah iyi gecer.neyseki kv ler burda,yoksa neye yetisirdim bilniyorum .

Gecmis olsun cnm ,mastitmi oldun acaba.bol bol emzir sag tarafini.

4 ay asisi 4 ay asimizi olduk 2 aydaki kadar aglamadi cok sukur ama bir kac saat sonra bir mizmizlandu kucagimda bile susmuyo agliuodu sanirim agrisi basladi yarim olcek carpol verdim yarim saate uykuya daldi. Uyandiginda gulucukler saciyodu bir daha olmadi agrisi bu asiyida atlattik cok sukur. 750gr almisiz bu ay Kilomuz 8650 boyumuz 67 kafa olcumuz 43 olmus boyumus ust sinirda kafa olcumuzde oylr kilomuzda 450 gr fazlalik var onuda dis cikarirken istahi kacinca verir saniyorum bu ara salyalari artti amq istahta bir azalma yok bakalim brkliyoz bir iki.aua kadar cikar sanirim
Hadi gecmis olsun cnm atlattiniz asiyi.benimkuzimda 2.ayda cok agladi ya morardi resmen 3 asi olunca .
Masallah bebisine yaa kilosu ne kadar cok.sadece emerekmi aldi .boyuda uzunmus..benim oglum 1 yasinda 9 kiloydu😄
Kizlar facede elmali resimli olan grup dimi yanlis yollamadim ins benide kabul edermisiniz
Evet cnm orasi

maaşaalah canım kilosu fazla diye hiç düşünme daha bebeklerimiz hareketlenecek emekleme dönemi yürümesi derken bazen 1 yaşından sonra fidan gibi kalabiliyolar

slm kızlar uzun zamandır giremedim ama kısmen okudum kilodan bahsetmişsiniz ben 60 kilo başladım 72 ile doğuma girdim şimdi 58,5 oldum bende 2008 ağustos da oğlumu doğurdum maşallah oğlum kilosu hep iyiydi ama kızım biraz küçük oğlum şimdi 23 kilo boyuda iyi ama kızım kilosu geçen ay kıyafetleriyle 5450 geldi oğlum 2 aylıkken 6300 dü ve 3 kilo bile doğmadı kızım 3425 doğdu ama kilo alımı abisine göre yavaş ama kızımında boyu uzun 2. ayında 61 cm di bakalım bu ay ne oldu çok merak ediyorum yani kızımdan sonra şunu anladım ikisinide ben doğurdum ikisinide ben emziriyorum ama her çocuk farklı oluyor biz anneler evlatlarımız için herşeyin iyisini istediğimizden çok takıyoruz bu arada benim kızda dönüyor kanepede bırakamıyorum

bu arada kızlar dönmesi için sağına geçin sol elini tutun dönmesi için yardım edin bende işe yaradı tv deki bir dr göstermişti

Oh maşallah canim gecmis olsun sorunsuz atlatmissiniz darisi bizim başımıza :) kilosu boyuda maşallah maşallah :)

Gunaydin herkese.bebislerimizin 23 nisani kutlu olsun..oglumun yarina gosterisi var,kres bugun tatil.esimde burun ameliyati okcak yarin,insallah iyi gecer.neyseki kv ler burda,yoksa neye yetisirdim bilniyorum .

Slm canim gösteri sevindirecek ameliyat endiselendirecek yarin duygular karisir simdiden gecmis olsun insallah saglikla atlatir hemencik

Hadi gecmis olsun cnm atlattiniz asiyi.benimkuzimda 2.ayda cok agladi ya morardi resmen 3 asi olunca .
Masallah bebisine yaa kilosu ne kadar cok.sadece emerekmi aldi .boyuda uzunmus..benim oglum 1 yasinda 9 kiloydu😄

Evet cnm orasi
Evet canim benimki istiyoki meme hep agzinda dursun uykuya dalmak icin meme gazi olunca meme bir yeri agrisa meme bakalim dis cikarinca ne yapcak :)
maaşaalah canım kilosu fazla diye hiç düşünme daha bebeklerimiz hareketlenecek emekleme dönemi yürümesi derken bazen 1 yaşından sonra fidan gibi kalabiliyolar
Anne sutuyle aldigi icin bisey olmaz diyolar bide dedigin donemlerde gidicek biraz da saglikli olsunlarda artik fazla az dusunmuyorum
canım kapak resmi kelebekli. bi yerdede elma var evet.
Katildim canim saol :)
Oh maşallah canim gecmis olsun sorunsuz atlatmissiniz darisi bizim başımiza :) kilosu boyuda maşallah maşallah

Slm canim gösteri sevindirecek ameliyat endiselendirecek yarin duygular karisir simdiden gecmis olsun insallah saglikla atlatir hemencik

Ins canim carpol cok ise yariyo bende kullanmak isrltemiyorum cok huysuz olunca dayanamiyorum bir yeri agriyo illaki icince rahatliyo uyaninca tam bir melek :)

Gunaydin canim emzik emsin hic istemedim ama baskiya dayanamadim kimse bakamiyordu herkes ac bu cocuk deyip durdu emzik aldik benim evlatcim emmedi :)) hala hep senin yüzünden bastan verseydin alirdi yok tatliya batiraaydin alirdi. Yavru kartalim benim ana sözü dinloyo :))
Sanirim genelde diger grupta herkes canim.

büyükler niye bu kadar baskıcı anlamıyom yawwww kayınvalidenmi karışan?
bnmki hiç ama hiç karışmaz en baştan dedim çünkü uyardım doğum sonrası ufak bi gerginlik yaşadık onunda faydası var.:KK1:
allah tan uzağız rahatım yani...
çarşıdansnız galiba :)
sanırım sen girmiyosunuz faceye banada istek gelmiş ama kimseyi tanımıyom kararsız kaldım :44:

X