2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
şaşkınlık içindeyim oğlum gece boyu uyudu hiç emmeye kalkmadı sabah 8 olmuş hala uyuyor ben artık emzirmek için uyandırdım 8-10 arası 5 er dk falan emdiği kadarıyla şimdi tekrar uyuyor düzenmiz bozuluyor gibi üzülüyorum her zaman gün içinde de gece de emip uyurdu iki gündür uyumuyor gündğzleri anca ayağımda sallarsam az uyuyor haftasonu sınav için babasına bıraktım benim gittiğimi mi hissetti acaba onun tedirginliği mi daha 3 aylık anlayabilirlern mi bilmem doğrusu oğlum akıllı maşallah şehir dışına babaannesine gezmeye gittik orda durgun durgundu eve geldiğimiz anda bebişim deki keyfi görmeniz lazımdı konuşuyo gülüyo şaştık kaldık

o zaman bir anönce bunları yapmaam lazım yoksa parçalı kel olacağım
:18:

Okudum selmacim onuda deniyorum.. Emsin diye resmen Kırk takla atiyorum.. İnşallah işe yarar..

Bayanlar benim kızımın sol gözü arada kızarıp sulanıyor. Sizlerde de oluyor mu yoksa alerji filan olabilir mi?

Devam sütü kullanan var mı aranız da?
1 kutu bebelac 1 mama yeni açtım kızımda alerji yaptı komple duruyor koca kutu isteyene ücretsiz verebilirim.
İstanbul Ümraniye den

Canım nerden anladin alerji yaptigini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Isre Minik bocegim

Eklentiler

• $1398081875449.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 45
Bayanlar benim kızımın sol gözü arada kızarıp sulanıyor. Sizlerde de oluyor mu yoksa alerji filan olabilir mi?

Canim elini falan vuruyor olabilir

Isre Minik bocegim

Bu ne tatliliktir arkadaş ban ekmegi ye yaa maşallah maşallahhh

İnşallah canim ben hala o hemsireye dua ediyorum sayesinde kapti oglum memeyi

Benimde saglik ocagindaki hemsire ogretti emzirmeyi sagolsun yoksa bende uc falan takiyodum receller suruyordum bebegi kavrayacaksin dedi gosterdivallah razi olsun

slm kızlar nasılsınız ? uzun zamandır giremiyorum nete tam bi çılgın oğlum var hele de uykusu gelince
sizin bebişler nasıl ?
benim sorum vardı sezeryan olan arkadaşlara..
ben 9 ocak da doğum yapmıştım dün temizlik yatım pencereleri falan açtım banyo tuvalet yıkamıştım bugün göbeğimin cevresi ağrıyo midem de bulanıyo başım falan dönüyo ben gibi olan var mı ??

Canim elini falan vuruyor olabilir

Bu ne tatliliktir arkadaş ban ekmegi ye yaa maşallah maşallahhh

Minik böceğini yesinler senin maşallah sübhanallah çok şeker yaa

Çok tatlı kuzu maşallah.

teşekkür ederiz teyzeleri gün geçtikçe ballanıyo miniklerimiz hepsine maşallah allahım nazardan kazadan beladan korusun hepsini inşaallahh.. amiiinnnn

sanırım burda ya gruplaşma var yada bnm gibi sonradan gelipte
soru soranlara cvp yok
bnde ocak annesiyim bi kaç kez aranıza katılmak istedim ama sorularıma cvp bulamadım

neyse.............

sanırım burda ya gruplaşma var yada bnm gibi sonradan gelipte
soru soranlara cvp yok
bnde ocak annesiyim bi kaç kez aranıza katılmak istedim ama sorularıma cvp bulamadım

neyse.............

buyur canım ben yardımcı oluyum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…