günaydın kızlar alıntı yapamadım ama bir kaç kişi saçının döküldüğünden bahsetmiş bebişlerimizi emzirdiğimiz için bizdeki vitamin ve minerallerimiz sütümüzle onlara geçiyor ve o yüzden bizde de vitamin ve mineral eksikliği oluyor özellikle demir minerali eksikliği ve B vitamini eksikliği saç dökülmesine sebep oluyormuş bu yüzden bunları içeren besinler yemeliymişiz yeşillik, kırmızı et ceviz gibi birde benim doktorum demir hapını da kulanmamı önermişti hakkaten bunları yapınca saç dökülmesi yaşanmıyor
aynı durumdayım napcaz 😞
Canlar bende kullanmiyordum ama esim oglumuz adina ac madem arkadaslarin oraya geçti dedi actim bende.
Canim ben yazmıştım sana emince gidiya dokun emmeyi bilmiyo demistin ya okudun mu. Biz hastanede bi türlü veremedik hemşire gosterdi cok şükür ardindan guzel emdi yara falan da olmadim hic
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kansızlıktan ve hormon değişiminden oluyormuş.. Kan değerlerine baktırmak gerek aslında....
Okudum selmacim onuda deniyorum.. Emsin diye resmen Kırk takla atiyorum.. İnşallah işe yarar..
Bayanlar benim kızımın sol gözü arada kızarıp sulanıyor. Sizlerde de oluyor mu yoksa alerji filan olabilir mi?
Isre Minik bocegim
Isre Minik bocegim
Isre Minik bocegim
İnşallah canim ben hala o hemsireye dua ediyorum sayesinde kapti oglum memeyi
Canim elini falan vuruyor olabilir
Bu ne tatliliktir arkadaş ban ekmegi ye yaa maşallah maşallahhh
Minik böceğini yesinler senin maşallah sübhanallah çok şeker yaa
Çok tatlı kuzu maşallah.
sanırım burda ya gruplaşma var yada bnm gibi sonradan gelipte
soru soranlara cvp yok
bnde ocak annesiyim bi kaç kez aranıza katılmak istedim ama sorularıma cvp bulamadım
neyse.............