2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kizlar oglum memeye saldiriyor sonra sut gelince aglayarak birakiyor istedigi gibi degil ondanmi acaba ya da sut gelmiyormu uykusu vardir ac degildir dedim bi saat uyuyo yine ayni seyi yapiyo memeyle savas halinde karni toksa niye uyaniyor huzursuzluk yapiyo yoksa bu emmeyi birakir gibi yapma atagina mi gecti

Tazyikli geliyodur süt belki. Sütün tadına baktın mı. ? Acı yemişmiydin. Yada Dilinde pamukçuk mu oldu acaba

Markasine tabletin cnm,gnc mi aldin.bende sormustum eczaneye sadece gnc var dediler,500 tablet varmis cok geldi bana.gunde 1 tanemi iciyon.

markası solgar canım.günde 6 tablet içiliyo sabah 2 öğle 2 akşam 2. yemekten hemen sonra içiyorum. 250 tablet vardı benimkinde

canım ismi ne tabletin yoksa direk bira mayası tableti olarak mı aldın eczaneden mi aldın bnr çok soru sordum kusura bakma ama bir an önce eski haline donsun istiyorum
canım ne demek istediğini sorabilirsin tabi ki .ben geciktim cevap için kusura bakma şehir dışına çıkmıştık giremedim internete. markası solgar 250 lik tablet aldım ben.günde 6 tane içiyorum yemeklerden sonra 2şer tane yani.almışsındır belki geç oldu biraz inş bollca sütün olur yine

ben de kullandım bir süre gnc marka şu anda onun sayesinde göbeğim geri geldi 7 aylık hamile gibiyim sen de fark etmedi mi canım
canım kilo aldırır mı bilmiyorum bende öyle bi etkisi olmadı ama ben zaten doğumda da çok kilo almadım hemen de geri verdim pek düşünmedim yani işin kilo boyutunu almaya çok yatkın bi yapım yok .

Markasine tabletin cnm,gnc mi aldin.bende sormustum eczaneye sadece gnc var dediler,500 tablet varmis cok geldi bana.gunde 1 tanemi iciyon.

markası solgar canım.günde 6 tablet içiliyo sabah 2 öğle 2 akşam 2. yemekten hemen sonra içiyorum. 250 tablet vardı benimkinde

sağol canım ama şimdilik kullanmıcam geldi çok şukur sütüm geriye kuru incir uzum soda derken çok şukur rabbime eskisi gibi artık maşallah 😊

Merhaba, gecen yol çok yazardim ama epeydir yazamadim. Tanidik var mi bilmiyorum ama inşallah herkes saglikla dünyaya getirmistir yavruları, ben 28 ocak beklerken 14 ocakta doğum yaptim'sezeryanla. Oğlum şuan uyuyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben varım İmren :) Barış ın annesi :) Huri

burda da buldum seniiiiiiiiiiiiiiiii:)

Bende gruba katıldım. Onaylarmisiniz
16 ocak 2014 annesiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana cevap yazdım sanirim.. Biberonla veriyorum evet.. Acikinca aglamaktan katiliyor nefesi kesiliyor mosmor oluyor..memeyide agzina almiyor kesinlikle..Sut bitince kuduruyor resmen ve kavga edip agliyor.. Bu durumda ne yapmak lazim bilmiyorum.. Güzel ememiyor onun farkindayim sadece:KK43:((( o yüzden de sütte gelemiyor diye düşünüyorum

Canim bi kacgun emsirme kampibyapabilirsib ama hem sen hemvyardim edecek kisi stresbyapmiical aglamasina dayanicak vs.. Ya da aciktiginda cok agliyo obden biraz manaver sonra emzir acligini bastircak kadar yada bebegi dik tutup biberonu 90derece aciyla verip cektiginde gelme arada birakma memede hissini verebiliyokussin bu yontemlerin hepsini okudum ama bende kizimda uygulayamadim malesef.kv annem esim aglatma cocugu fitik.olcak mamayesin bosver dediler anvak gunde alti yedi kereden uc bazen de iki ogun iciyo.simdi mama elimdwn gelen bu oldu sende dene biraz iatersen hamgi biberonu.kullaniyosun

Canim bi kacgun emsirme kampibyapabilirsib ama hem sen hemvyardim edecek kisi stresbyapmiical aglamasina dayanicak vs.. Ya da aciktiginda cok agliyo obden biraz manaver sonra emzir acligini bastircak kadar yada bebegi dik tutup biberonu 90derece aciyla verip cektiginde gelme arada birakma memede hissini verebiliyokussin bu yontemlerin hepsini okudum ama bende kizimda uygulayamadim malesef.kv annem esim aglatma cocugu fitik.olcak mamayesin bosver dediler anvak gunde alti yedi kereden uc bazen de iki ogun iciyo.simdi mama elimdwn gelen bu oldu sende dene biraz iatersen hamgi biberonu.kullaniyosun

Günaydın bizim kinin ağlaması korkunç boyutta oluyor o yüzden çok aglamasina izin veremem nefes almiyor katilip kaliyor:KK43:( chicco step up kullanıyorum..mama sayisini nasil düşürdün?

Gunaydin kizlar benimde saclarim acayip dokuluyor dr.gittim bir ay once cildiyeye sac dokulmesine karsi bir sampuan ve losyon yazdi bir aydir kullaniyorum ama su an icin bir fark yok ama duzenli 4 ay kullanmak gerekiyo ikincu cocukta daha cok dokuluyormus onu anladim

Merhaba günaydın herkese. Emzirme konusunda sıkıntı yaşayanlar var çok fazla. Bende de aynı dert var. Benim hiç göğüs ucum yoktu yani küçük veya içeri göçük değil hiç yoktu. Hiç emziremem sanıyordum. Kızım ilk doğunca doğum sarhoşluğuyla kahverengi bölgeyi tuttu ve ilk sütü alabildi çok şükür ama sonrasında bi daha tutmadı silikon uçları da kabul etmedi. Sabaha kadar aç kaldı ağla ağla kudurdu çocuk bi kişi de demiyor ki mama verelim. Sabah ilk iş pompa aldı eşim sağıp kaşıkla verdik ama bebeğim sarılık oldu bi kere ve değer sürekli yükseldi. Hiç durmadan her türlü emzirmeye çalıştım güç bela silikon ucu kabul ettirdim 1 ay öyle idare ettik arada mama verdim 700 gram filan aldı. İlk doktor kontrolünde doktor silikon ucu derhal birakmami yoksa sütümün kesileceğini söyledi. Asıl zor dönem başladı uykusuz geceler karşılıklı ağlamalar inatlasmalar :)) doktor mamaya da karşı kesinlikle. 2. Ay 650 gr aldı yine arada mama vermeyle. Sonuç olarak benim bi göğsümde uç oluştu diğerinde oluşmadı. Tek göğüs emiyor diye kendi insiyatifimle günde iki kere 90 cc mama verdim ve 3. Ay tam 1 kilo aldı. Doktor yine mamayi bırak mamayla böyle çok kilo almasını istemiyoruz mama takviyesiyle 1 kilo alacagina anne sütüyle 500 600 gram alsın daha iyi dedi. Ama ben yine de veriyorum mama gece yatmadan önce 60 cc. Diğer göğsümü emzirmeye de hâlâ uğraşıyorum. Burayi o kadar zamandır takip ediyorum daha benimki gibi bi doktora denk gelmedim. Doktoru ne kadar dinlemesem de hak veriyorum geçen ay düzenli mama verince çocuk birden fos diye şişti. Tabi sizinkilerin yanında zayıf. 3060 gr 50 cm doğdu 3 ay dolmasına 5 gün kala 5150 60 cmdi. Gelisimi gayet iyi ve sağlıklı çok şükür. Kiloyu hiç dert etmeyin. İnatla emzirmeye devam edin. Göğüs uçlarınız var ne güzel fiziksel bi engel yok. Benim şimdi tek göğsüm küçücük süt dolmadığı için. Görüntü berbat. Allahın hikmeti o göğsümden hâlâ süt akiyor ama sağınca bi iki çay kaşığı ancak çııyor. Emzirmeyi o kadar ç k seviyorum ki herhalde o yüzden süt üretimi oluyor. Sütü azalanlar hep pozitif düşünün emzirmekten zevk alım en etkili çözüm bu

Slm kesinlikle emzirmeyi sevmek bebeginin karnini doyurdugunu hissetmek emerken gozlerinin ici gulerek sana bakmasi luk luk sut sesinin bogazinfan gectigini hissetmek o kadar iyi geliyor ki bana anlatamam ve buna bagli olarak Allahima cok sukur kizimin rizkini veriyor cunku ilk cocugumu mama ile buyuttum ve cevremdeki insanlar bu cocuk ac doymuyor sutun az yetmiyor laflarina o kadar cok taktim ki mama verdim ve buyuk kizim ancak 6 ay beni zorla emdi istemiyerek sonra tamamen reddetti beni simdiki kizimda ise asla mama vermedim ilk iki hafta nerdeyse yapisik gezdik surekli meme verdim simdi cok sukur gayet guzel emiyor

günaydın kızlar alıntı yapamadım ama bir kaç kişi saçının döküldüğünden bahsetmiş bebişlerimizi emzirdiğimiz için bizdeki vitamin ve minerallerimiz sütümüzle onlara geçiyor ve o yüzden bizde de vitamin ve mineral eksikliği oluyor özellikle demir minerali eksikliği ve B vitamini eksikliği saç dökülmesine sebep oluyormuş bu yüzden bunları içeren besinler yemeliymişiz yeşillik, kırmızı et ceviz gibi birde benim doktorum demir hapını da kulanmamı önermişti hakkaten bunları yapınca saç dökülmesi yaşanmıyor

Slm kesinlikle emzirmeyi sevmek bebeginin karnini doyurdugunu hissetmek emerken gozlerinin ici gulerek sana bakmasi luk luk sut sesinin bogazinfan gectigini hissetmek o kadar iyi geliyor ki bana anlatamam ve buna bagli olarak Allahima cok sukur kizimin rizkini veriyor cunku ilk cocugumu mama ile buyuttum ve cevremdeki insanlar bu cocuk ac doymuyor sutun az yetmiyor laflarina o kadar cok taktim ki mama verdim ve buyuk kizim ancak 6 ay beni zorla emdi istemiyerek sonra tamamen reddetti beni simdiki kizimda ise asla mama vermedim ilk iki hafta nerdeyse yapisik gezdik surekli meme verdim simdi cok sukur gayet guzel emiyor
Dünyanın en güzel duygusu emzirmek. Tek göğüsten olsa da büyük aşk yaşıyoruz kızımla o anlarda :) az da olsa sütü olan fiziksel engeli olmayan herkes emzirmeli bence. Keşke göğüs ucum olsaydı da yaralar içinde kalsaydi yine de seve seve emzirirdim.

X