Kizlar oglum memeye saldiriyor sonra sut gelince aglayarak birakiyor istedigi gibi degil ondanmi acaba ya da sut gelmiyormu uykusu vardir ac degildir dedim bi saat uyuyo yine ayni seyi yapiyo memeyle savas halinde karni toksa niye uyaniyor huzursuzluk yapiyo yoksa bu emmeyi birakir gibi yapma atagina mi gecti
canım ne demek istediğini sorabilirsin tabi ki .ben geciktim cevap için kusura bakma şehir dışına çıkmıştık giremedim internete. markası solgar 250 lik tablet aldım ben.günde 6 tane içiyorum yemeklerden sonra 2şer tane yani.almışsındır belki geç oldu biraz inş bollca sütün olur yinecanım ismi ne tabletin yoksa direk bira mayası tableti olarak mı aldın eczaneden mi aldın bnr çok soru sordum kusura bakma ama bir an önce eski haline donsun istiyorum
Cnm adi nedir.benfr dinledim karatayi,eczsneye sordum sadece gnc vardi,500 tablet cok geldi,fiyatta yuksekti.baska yerede sormadim.gunde 1 tanemi iciyon.bizde alalim bari.
canım giremedim bi kaç gün kusura bakma. fiyatı 50 civarıymış. 250lik solgar
canım kilo aldırır mı bilmiyorum bende öyle bi etkisi olmadı ama ben zaten doğumda da çok kilo almadım hemen de geri verdim pek düşünmedim yani işin kilo boyutunu almaya çok yatkın bi yapım yok .ben de kullandım bir süre gnc marka şu anda onun sayesinde göbeğim geri geldi 7 aylık hamile gibiyim sen de fark etmedi mi canım
Markasine tabletin cnm,gnc mi aldin.bende sormustum eczaneye sadece gnc var dediler,500 tablet varmis cok geldi bana.gunde 1 tanemi iciyon.
markası solgar canım.günde 6 tablet içiliyo sabah 2 öğle 2 akşam 2. yemekten hemen sonra içiyorum. 250 tablet vardı benimkinde
sevindim canımsağol canım ama şimdilik kullanmıcam geldi çok şukur sütüm geriye kuru incir uzum soda derken çok şukur rabbime eskisi gibi artık maşallah 😊
Merhaba, gecen yol çok yazardim ama epeydir yazamadim. Tanidik var mi bilmiyorum ama inşallah herkes saglikla dünyaya getirmistir yavruları, ben 28 ocak beklerken 14 ocakta doğum yaptim'sezeryanla. Oğlum şuan uyuyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana cevap yazdım sanirim.. Biberonla veriyorum evet.. Acikinca aglamaktan katiliyor nefesi kesiliyor mosmor oluyor..memeyide agzina almiyor kesinlikle..Sut bitince kuduruyor resmen ve kavga edip agliyor.. Bu durumda ne yapmak lazim bilmiyorum.. Güzel ememiyor onun farkindayim sadece((( o yüzden de sütte gelemiyor diye düşünüyorum
Gunaydinlar benim saclarim cok dokuluyor ip gibi kald:2:i
Gunaydinlar benim saclarim cok dokuluyor ip gibi kald:2:i
Canim bi kacgun emsirme kampibyapabilirsib ama hem sen hemvyardim edecek kisi stresbyapmiical aglamasina dayanicak vs.. Ya da aciktiginda cok agliyo obden biraz manaver sonra emzir acligini bastircak kadar yada bebegi dik tutup biberonu 90derece aciyla verip cektiginde gelme arada birakma memede hissini verebiliyokussin bu yontemlerin hepsini okudum ama bende kizimda uygulayamadim malesef.kv annem esim aglatma cocugu fitik.olcak mamayesin bosver dediler anvak gunde alti yedi kereden uc bazen de iki ogun iciyo.simdi mama elimdwn gelen bu oldu sende dene biraz iatersen hamgi biberonu.kullaniyosun
Ya kızlar benim bebek emmeyi tam öğrenemedi o yüzden de mamayi çok vermek durumunda kaliyorum.. Nasil ogreticem bi saatten sonra? Fikri olan varmidir
Dünyanın en güzel duygusu emzirmek. Tek göğüsten olsa da büyük aşk yaşıyoruz kızımla o anlarda :) az da olsa sütü olan fiziksel engeli olmayan herkes emzirmeli bence. Keşke göğüs ucum olsaydı da yaralar içinde kalsaydi yine de seve seve emzirirdim.Slm kesinlikle emzirmeyi sevmek bebeginin karnini doyurdugunu hissetmek emerken gozlerinin ici gulerek sana bakmasi luk luk sut sesinin bogazinfan gectigini hissetmek o kadar iyi geliyor ki bana anlatamam ve buna bagli olarak Allahima cok sukur kizimin rizkini veriyor cunku ilk cocugumu mama ile buyuttum ve cevremdeki insanlar bu cocuk ac doymuyor sutun az yetmiyor laflarina o kadar cok taktim ki mama verdim ve buyuk kizim ancak 6 ay beni zorla emdi istemiyerek sonra tamamen reddetti beni simdiki kizimda ise asla mama vermedim ilk iki hafta nerdeyse yapisik gezdik surekli meme verdim simdi cok sukur gayet guzel emiyor