2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

cnm merhaba...
süt olmayan tek göğsünü sürekli sağ ki sütün gelsin arada emzir yine sütün çoğalır
tek meme sorunu bnde de var bnmki sağ memeyi çok seviyo süt daha fazla
sol meme daha küçük az süt var
bnde sağıyorum sürekli bide emziriyom
ilk zmnlar hiç almazdı şimdi alıyo
ben hiç mama vermedim çok şükür
kilo alımımızda iyi biraz tombik bnm kız :)

bebeğim emmeyi reddediyor akşam 8 de zorla 5 dk emdi gün boyu 3-5 dk ara ara zor emdi kavga kıyamet ne yapacam bırakacak diye çok korkuyorum inş. bi dönemdir sadece

Slm canim yerim senin cilgin oglunu bi tane de bende var ondan :) Bende sezeryanliyim biraz usutsem acayip karnim agriyo midem bulaniyor

teşekkür ederiz teyzeleri gün geçtikçe ballanıyo miniklerimiz hepsine maşallah allahım nazardan kazadan beladan korusun hepsini inşaallahh.. amiiinnnn

Aminn :)

sanırım burda ya gruplaşma var yada bnm gibi sonradan gelipte
soru soranlara cvp yok
bnde ocak annesiyim bi kaç kez aranıza katılmak istedim ama sorularıma cvp bulamadım

neyse.............

Alla alla hic gruplasmadik biz canim atlanmis olabilir hosgeldin tekrar o halde gec olsun guc olmasin diyelim mi ne dersin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebeğim emmeyi reddediyor akşam 8 de zorla 5 dk emdi gün boyu 3-5 dk ara ara zor emdi kavga kıyamet ne yapacam bırakacak diye çok korkuyorum inş. bi dönemdir sadece

BirakmaZ birakmaz inşallah canim. Gazda sıkıştıriyor olabilir. Ben cok debeleniyorsa ayaga kalkip gezdirirken emziriyorum canim.

Canlar tlf dan girdigim icin kim var kim yok göremiyorum Enes uyudu bende kacayim iyi geceler :)))

Benim oglan kolige bagladi bu gece uykusu var uyumuyo zorla uyutuyorum on dk sonra agliyarak uyaniyir tek mutlu oldugu hal ciplak kalmak

BirakmaZ birakmaz inşallah canim. Gazda sıkıştıriyor olabilir. Ben cok debeleniyorsa ayaga kalkip gezdirirken emziriyorum canim.

inş. öyledir canım yarın ne yapacak bakalım

merhaba kızlar!

bi kaç gündür giremiyorum çok uzun zaman olmuş gibi hissediyorum. annemlerdeyim 4 gündür. mastit oldum dün gece normalde de şişerdi göğsüm ama şimdi kanallrdan biri tıkandı resmen. emziriyorum emziriyorum o kanal açılmıyor. ağrıyor acıyor ateş yok. duşta sıcak masaj yaptım. sonra sağdım o kanaldan pek gelmiyor süt. ne yapmam lazım nolur söyleyin. mastit olanlar vardı burda. emzirsem sağmaya çalışsan kendiliğinden geçer mi?

geçiyor canım ama 3-5gün sürdü bende ağrısı. yavaş yavaş azaldı geçti . bende sürekli ssağdım emzirdim

sanırım burda ya gruplaşma var yada bnm gibi sonradan gelipte
soru soranlara cvp yok
bnde ocak annesiyim bi kaç kez aranıza katılmak istedim ama sorularıma cvp bulamadım

neyse.............

arada oluyo canım bende soruyorum baktım cvp yok yaznıyorum daha da
kızlar olur mu öyle şey. benimde çok cevaplanmayan sorularım oluyor. ya cevap bilinmediğinden, ya görülmediğinden ya da başka bişey... unutalım baştan başlayalım:) ne dersiniz?

geçmiş olsun canım. hiç bilmiyorum ki ne yapacaksın. bol bol emzir, sağ bakalım. bi arkadaş vardı aslında, kimdi hatırlamıyorum. dr krem verdi filan diyordu....

Ütüyle minik havlu ısıtıp göğsüne koy canım... Bol bol emzir, öyle geçiyor, ama bir kaç gün sürer....

tşk ederim cnm çok sağol da
cidden öyle yani sözde paylaşma sitesi
ama ben hiç göremedim paylaşmayı
sorularla katılmayı denedim olmadı.
Canım ben hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri, burdayım... Arada benim sorularıma da cevap verilmiyor, arada kaynıyor, yahut bilinmiyor vs....art niyet olduğunu düşünmüyorum....
Isre Minik bocegim

O minik böceği, ben yiyeyim mi...

kızlar çok sağolun cevaplar için. bi ara daha uzun girmeye çalışıcam. merak ettim nasılsınız diye. ütüyü bi deniyim dilzar

Merhaba mutlu merak etmıssın benı,annemlerde fazla gıremıyorum güzel gecıyor gunler.cok sevındıler geldıgıme,bır kac zaman daha buralardayım senden ne var ne yok?

valla kızlar hamileliğimden beri yazdım aranıza girmek için okunupta cvp gelmedini biliyom.
insan alınıyo ister istemez
arada samimiyet olunca sonradan gelenlere cvp yok
neyse içimi döktüm rahatladım diyebilirim
artık uzamasn bu mevzu hoşbulduk diyelim...

kızlar çok sağolun cevaplar için. bi ara daha uzun girmeye çalışıcam. merak ettim nasılsınız diye. ütüyü bi deniyim dilzar

cnm bnmde mastit olmuştu göğüslerim koltuk altımda şişmeler bnde çok çektim
hala şişer en etkili çözüm sağ boşalt hemen rahatlar yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…