2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
maşallah sütün yarıyor demek ki. Ben mama vermemek için çok direndim büyükler sürekli ver ver bu çocuk aç diye tutturdu kızım da 3 gün hiç durmadan ağlayınca mecburen verdim. Benim kızım da sağ göğsümü emiyor solu vermeye çalışınca diliyle yokluyor uç olmadığını anlayınca yüzünü buruşturup kafasını çeviriyor zilli. Sağmama rağmen süt artmıyor. Kızım emse gelecek eminim. Keşke bi çaresi olsa.

eskiden mamamı varmış sanki büyüklerde bi alem işte cnm,illa karışcaklarya her işe
sol meme sorunu bnde de var sağ kadar istekli deil ama alıyo yinede
ilk zmnlar bnmkide aynı senin kız gibiydi diliyle ittirip suratını büzüyodu
neyse ki alıştı
mamaya bi başlayınca devamı geliyo ister istemez anne sütünü etkiliyo

Gecmis olsun cnm,insalkah uzun surmez.bol bol emzir,rahatlatir seni

Merhaba mutlu merak etmıssın benı,annemlerde fazla gıremıyorum güzel gecıyor gunler.cok sevındıler geldıgıme,bır kac zaman daha buralardayım senden ne var ne yok?

Nasil gecti yolculuk cnm,bende merak ettim.ucakta bebis iyi durdumu.

Ne yaptın nasıl alıştırdın?

Tatlı bebişlerin güzel anneleri merhaba;
Benim sorum bebişlerinize giydirdiğiniz kıyafetlerle ilgili, daha doğrusu nasıl giydirdiğinizle ilgili. Ben kızıma hala iki kat giydiriyorum,içine alttan çıtçıtlı uzun kollu body ve patikli pantolon, üzerine bir kat daha kıyafet veya tek parça tulum giydiriyorum. Ayağında mutlaka çorap da oluyor. Yani ayakları 3 kat, vücudu 2 kat giyinmiş oluyor. Acaba fazla mı giydiriyorum, biz Adana'da yaşıyoruz ve havalar ısındığı için kısa kollu giymeye başladık. Kızımı da birer kat inceltsem sizce üşür mü ? Baya uzun yazdım ama anlatabilmişimdir umarım :) şimdiden cevaplar için teşekkürler, öpüyorum hepinizi..

Ne yaptın nasıl alıştırdın?

pek kolay olmadı açıkcası
ama inatçı kızıma karşı direndim çünkü buna mecburdum tek memeyle olcak iş deildi.
genelde çok acıktığı zmn ve uykuya dalıcağı zmn verdim ilk geri tepsede oda alıştı
ben kızıma emzik dahi vermiyom cnm
o yüzden memede uyumasını seviyo
sende bi dene inan kolay olmuyo inşallah başarılı olursun.

Ben de emzik vermiyorum bi tek günde bi kere biberon. Benim kızımda emerek uyuyor. Önceleri arada sırada gece uyurken filan emiyordu ama emme sayısı git gide azaldı ve artık tenezzül etmiyor hanımefendi. Çok istiyorum emmesini

merhaba canım ben de aynı senin gibi giydiriyorum kocaelide yaşıyorum havalar ısındı diye içteki çıtçıtlı badiyi kısa kollu giydirdim geçende. Sonraki gün hep kustu ve normalde günde bir
kere kaka yapıyorken o gün 3 kere yaptı sulu sulu. Sanırım üşüdü. Şimdi tekrar iki kat giydiriyorum. Dışarısı sıcak ama evlerin içi hâlâ biraz serin.

Ben de senin gibi giydiriyorum, ama biz siz güneydesiniz, biz tam tersi kuzeydeyiz... Evler ısınmadı daha... Hatta hava yapışlıysa dışarı da soğuk oluyor....

Slm canim yerim senin cilgin oglunu bi tane de bende var ondan :) Bende sezeryanliyim biraz usutsem acayip karnim agriyo midem bulaniyor.

normal diyosun yani canım göbek etrafında ağrı bulantı falan korkmaya başlamıştım başka bişi mi var acaba die tşk ederim..

ben de aynı giydiriyorum yeleğini çıkaramıyorum hiç hatta kaloriferlerleri söndürdüler bizimkiler ara ara sobayı yakıyorum ev serin oluyor

aşağıda bebeklerinizin ay ay ilerlemesi var onu nasıl yaptınız arkadaşlar

Selam cnm.bende ayni senin gibi 2 kat ust ve alt giydiriyom..izmirdeyiz bizde,isindi birden hava.bende sasirdim,inceltsrm usurmu bilmiyorum.yelegi hala giydiriyom,belki once yelegi cikartirim,sonra alti tek kat yaparim.yavastan azaltirz..body ler kisa kollu olur cnm,ben kisin bile arada kisa kol giydirdim..ayagida 2 ye iindir,ben bugun tek corap giydirdim.

canım ben o kadar sıcak bi yerde olmama rağmen senin üste giydirdiğin katı hiç giydirmedim.tek kat yani .o şekilde alıştırmak istedim hasta da olmuyo terlemesinden korkuyorum ben asıl o hasta ediomuş.

Ay bi kaç gündür giremedim. Bak bensiz neler yapmissiniz ama sevindim ii olmuş:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selma yazdıklarını tek tek alıntı yaptım ama kısamıymış kabul etmedi
cnm bnde emzik vermiyom sende iii yapıyn vermemekle
bu arada kızlar nerde ben geldim onlar kayboldu.:44:
ıssız şehir gibi olmuş burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…