maşallah sütün yarıyor demek ki. Ben mama vermemek için çok direndim büyükler sürekli ver ver bu çocuk aç diye tutturdu kızım da 3 gün hiç durmadan ağlayınca mecburen verdim. Benim kızım da sağ göğsümü emiyor solu vermeye çalışınca diliyle yokluyor uç olmadığını anlayınca yüzünü buruşturup kafasını çeviriyor zilli. Sağmama rağmen süt artmıyor. Kızım emse gelecek eminim. Keşke bi çaresi olsa.cnm merhaba...
süt olmayan tek göğsünü sürekli sağ ki sütün gelsin arada emzir yine sütün çoğalır
tek meme sorunu bnde de var bnmki sağ memeyi çok seviyo süt daha fazla
sol meme daha küçük az süt var
bnde sağıyorum sürekli bide emziriyom
ilk zmnlar hiç almazdı şimdi alıyo
ben hiç mama vermedim çok şükür
kilo alımımızda iyi biraz tombik bnm kız :)
maşallah sütün yarıyor demek ki. Ben mama vermemek için çok direndim büyükler sürekli ver ver bu çocuk aç diye tutturdu kızım da 3 gün hiç durmadan ağlayınca mecburen verdim. Benim kızım da sağ göğsümü emiyor solu vermeye çalışınca diliyle yokluyor uç olmadığını anlayınca yüzünü buruşturup kafasını çeviriyor zilli. Sağmama rağmen süt artmıyor. Kızım emse gelecek eminim. Keşke bi çaresi olsa.
Gecmis olsun cnm,insalkah uzun surmez.bol bol emzir,rahatlatir senimerhaba kızlar!
bi kaç gündür giremiyorum çok uzun zaman olmuş gibi hissediyorum. annemlerdeyim 4 gündür. mastit oldum dün gecenormalde de şişerdi göğsüm ama şimdi kanallrdan biri tıkandı resmen. emziriyorum emziriyorum o kanal açılmıyor. ağrıyor acıyor ateş yok. duşta sıcak masaj yaptım. sonra sağdım o kanaldan pek gelmiyor süt. ne yapmam lazım nolur söyleyin. mastit olanlar vardı burda. emzirsem sağmaya çalışsan kendiliğinden geçer mi?
Merhaba mutlu merak etmıssın benı,annemlerde fazla gıremıyorumgüzel gecıyor gunler.cok sevındıler geldıgıme,bır kac zaman daha buralardayım senden ne var ne yok?
Ne yaptın nasıl alıştırdın?eskiden mamamı varmış sanki büyüklerde bi alem işte cnm,illa karışcaklarya her işe
sol meme sorunu bnde de var sağ kadar istekli deil ama alıyo yinede
ilk zmnlar bnmkide aynı senin kız gibiydi diliyle ittirip suratını büzüyodu
neyse ki alıştı
mamaya bi başlayınca devamı geliyo ister istemez anne sütünü etkiliyo
Ne yaptın nasıl alıştırdın?
merhaba canım ben de aynı senin gibi giydiriyorum kocaelide yaşıyorum havalar ısındı diye içteki çıtçıtlı badiyi kısa kollu giydirdim geçende. Sonraki gün hep kustu ve normalde günde birTatlı bebişlerin güzel anneleri merhaba;
Benim sorum bebişlerinize giydirdiğiniz kıyafetlerle ilgili, daha doğrusu nasıl giydirdiğinizle ilgili. Ben kızıma hala iki kat giydiriyorum,içine alttan çıtçıtlı uzun kollu body ve patikli pantolon, üzerine bir kat daha kıyafet veya tek parça tulum giydiriyorum. Ayağında mutlaka çorap da oluyor. Yani ayakları 3 kat, vücudu 2 kat giyinmiş oluyor. Acaba fazla mı giydiriyorum, biz Adana'da yaşıyoruz ve havalar ısındığı için kısa kollu giymeye başladık. Kızımı da birer kat inceltsem sizce üşür mü ? Baya uzun yazdım ama anlatabilmişimdir umarım :) şimdiden cevaplar için teşekkürler, öpüyorum hepinizi..
Tatlı bebişlerin güzel anneleri merhaba;
Benim sorum bebişlerinize giydirdiğiniz kıyafetlerle ilgili, daha doğrusu nasıl giydirdiğinizle ilgili. Ben kızıma hala iki kat giydiriyorum,içine alttan çıtçıtlı uzun kollu body ve patikli pantolon, üzerine bir kat daha kıyafet veya tek parça tulum giydiriyorum. Ayağında mutlaka çorap da oluyor. Yani ayakları 3 kat, vücudu 2 kat giyinmiş oluyor. Acaba fazla mı giydiriyorum, biz Adana'da yaşıyoruz ve havalar ısındığı için kısa kollu giymeye başladık. Kızımı da birer kat inceltsem sizce üşür mü ? Baya uzun yazdım ama anlatabilmişimdir umarım :) şimdiden cevaplar için teşekkürler, öpüyorum hepinizi..
Slm canim yerim senin cilgin oglunu bi tane de bende var ondan :) Bende sezeryanliyim biraz usutsem acayip karnim agriyo midem bulaniyor.
canım ben o kadar sıcak bi yerde olmama rağmen senin üste giydirdiğin katı hiç giydirmedim.tek kat yani .o şekilde alıştırmak istedim hasta da olmuyoTatlı bebişlerin güzel anneleri merhaba;
maşallah ne çok uyudu oğlum uyandı hemen ben gidiom kızlar