Tülay Şaban Canbaz- bana da bi istek gönderiverin kızlar ya ben bulamıyom uğraşırmayın beni
Ben goremiyorun yine:-(Yaptim galibaa olmumuki
çok tatlılaaar. maşallahh:)
ben lansinoh un elektriklisini kullanıyorum çok memnunum. devrini vakumunu kendin ayarlıyosun acıtınca azaltıyosun filan. neyse o zaman sen şöyle yap. kavanoza sıcak su doldur yarıya kadar, göğsünü kavanoza kapat ama dikkat et buharı azaldığında yap bunu. buhar yakar göğsünü yoksa. zaten bi kaç dk ya sütün damlamaya başlıyor suya. sonra yavaş yavaş masaj yapa yapa sütünü boşalt. masaj yaptıkça damlalar hızlanıyor.böylelikle sütün boşaltılmış oluyor memeden. annemden öğrendim bende. eski usul:) tabi böyle sütün boşa gider ama en azından devamlılığı olur ki ilerde sütün gitmesin. inşallah sorunsuz atlatırsın bu zamanları.
Yaptim galibaa olmumuki
Yaptim galibaa olmumuki
çok tatlılaaar. maşallahh:)
ben lansinoh un elektriklisini kullanıyorum çok memnunum. devrini vakumunu kendin ayarlıyosun acıtınca azaltıyosun filan. neyse o zaman sen şöyle yap. kavanoza sıcak su doldur yarıya kadar, göğsünü kavanoza kapat ama dikkat et buharı azaldığında yap bunu. buhar yakar göğsünü yoksa. zaten bi kaç dk ya sütün damlamaya başlıyor suya. sonra yavaş yavaş masaj yapa yapa sütünü boşalt. masaj yaptıkça damlalar hızlanıyor.böylelikle sütün boşaltılmış oluyor memeden. annemden öğrendim bende. eski usul:) tabi böyle sütün boşa gider ama en azından devamlılığı olur ki ilerde sütün gitmesin. inşallah sorunsuz atlatırsın bu zamanları.
kız bulamıyom seni.
https://www. facebook. com/groups/2014ocakanneleri/
kopyala yapıştı
noktadan sonraki boşlukları sil
Canım ben almadım bana görümcem verdi madela mı ne markası. En hızlıda bile çalıştırsam çok iyi çekmiyo, elimle sıkıyorum süt çıkıyo makinada çıkmıyo öyle hızlı. Bu sefer uzun süre sağmam gerekiyo o zaman da tahriş oluyo ucu acıyoama mecbur sağcam mama verdiğim öğünlerde. Yoksa azalcak sütüm Allah korusun ikisini de sağayım di mi?
Şu kapak fotosu kelebekli olan mı?
Ben goremiyorun yine:-(
Makinelerde cok pahali yaaa bende almadim ocyuzden farkedermiydi bilmem diger yontemde iyiymis mastit filan olan olursa
Canım ben almadım bana görümcem verdi madela mı ne markası. En hızlıda bile çalıştırsam çok iyi çekmiyo, elimle sıkıyorum süt çıkıyo makinada çıkmıyo öyle hızlı. Bu sefer uzun süre sağmam gerekiyo o zaman da tahriş oluyo ucu acıyoama mecbur sağcam mama verdiğim öğünlerde. Yoksa azalcak sütüm Allah korusun ikisini de sağayım di mi?
Şu kapak fotosu kelebekli olan mı?
evet canım kelebekli olan
Kizlar benim cahilligim ustumde fotoyu normal siteden yukledim yorum yapanlara tesekkur ederim. Bu uygulamada alinti yapilamiyo mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yapılıyor canım. alıntılayacağın mesajın üzerine tıkla, rengi mavi oluyor. üsttede siyah yer çıkıyor,orda kağıt resmi gibi bi resim var sağ üstte ona dokununcada mesaj yazma bölümüne giriyorsun.
Son bisry sorayim mi kizlar yaa bu uygulamada birinin yazinizdan alinti yaptigini veya begendigini nerden görüyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sayfanın en üstünde bildirimler var canım. 1-2-3 diye kırmızı oluyo. bak ben gönderiyom şimdi sana.
sayfanın en üstünde bildirimler var canım. 1-2-3 diye kırmızı oluyo. bak ben gönderiyom şimdi sana.
ay neler olmuşşş neler ne grubu benıde alın benıdee kızlar