2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Yaptim galibaa olmumuki
Ben goremiyorun yine:-(

Makinelerde cok pahali yaaa bende almadim ocyuzden farkedermiydi bilmem diger yontemde iyiymis mastit filan olan olursa

Canım ben almadım bana görümcem verdi madela mı ne markası. En hızlıda bile çalıştırsam çok iyi çekmiyo, elimle sıkıyorum süt çıkıyo makinada çıkmıyo öyle hızlı. Bu sefer uzun süre sağmam gerekiyo o zaman da tahriş oluyo ucu acıyo ama mecbur sağcam mama verdiğim öğünlerde. Yoksa azalcak sütüm Allah korusun ikisini de sağayım di mi?

kız bulamıyom seni.
https://www. facebook. com/groups/2014ocakanneleri/
kopyala yapıştı
noktadan sonraki boşlukları sil

Şu kapak fotosu kelebekli olan mı?

evet canım kelebekli olan

Ben goremiyorun yine:-(

Makinelerde cok pahali yaaa bende almadim ocyuzden farkedermiydi bilmem diger yontemde iyiymis mastit filan olan olursa

çok iyi yöntem anlattığım hastanede bıcırık serum yemişti, o yüzden pek emmedi. bu yöntem kurtardı mastitten beni. evet pahalıydı makine canım sorma. ben hamileyken aldım. maşallah şimdiye kadar aman aman lazım olmadı maşallah ama dolaba koyuyorum sütlerimden sağıp arada. ilerde inşallah gerek kalmazda muhallebisine filan koyarım kuzumun ek gıdaya geçince inşallah.

sağ tabi ikisinide sağ.

Kizlar benim cahilligim ustumde fotoyu normal siteden yukledim yorum yapanlara tesekkur ederim. Bu uygulamada alinti yapilamiyo mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benim cahilligim ustumde fotoyu normal siteden yukledim yorum yapanlara tesekkur ederim. Bu uygulamada alinti yapilamiyo mu

yapılıyor canım. alıntılayacağın mesajın üzerine tıkla, rengi mavi oluyor. üsttede siyah yer çıkıyor,orda kağıt resmi gibi bi resim var sağ üstte ona dokununcada mesaj yazma bölümüne giriyorsun.

Ay allah razi olsun canim kafam allak bullak oldu nerden ne yapacagimi bulamadim bi. Cok saol canimm

Son bisry sorayim mi kizlar yaa bu uygulamada birinin yazinizdan alinti yaptigini veya begendigini nerden görüyoruz

Son bisry sorayim mi kizlar yaa bu uygulamada birinin yazinizdan alinti yaptigini veya begendigini nerden görüyoruz

sayfanın en üstünde bildirimler var canım. 1-2-3 diye kırmızı oluyo. bak ben gönderiyom şimdi sana.

Merhaba, gecen yol çok yazardim ama epeydir yazamadim. Tanidik var mi bilmiyorum ama inşallah herkes saglikla dünyaya getirmistir yavruları, ben 28 ocak beklerken 14 ocakta doğum yaptim'sezeryanla. Oğlum şuan uyuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…