2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar.okuyordum ama yazmaya fırsat bulamadım bir türlü.kızım iyileşiyor çok şükür.öksürük arada var ama huysuzluğu geçti.yine gülücükler dağıtmaya başladı.emme problemi yaşayanların ne hissettiğini daha iyi anlıyorum artık 2 gün emmek istemedi ve ben çok üzüldüm.bizimki hastalıktandı umarım sizinkilerde geçicidir.
Resim paylaşanlar bebişleriniz çook tatlı,hepsini ayrı ayrı sevdim,yedim.benim kızımda çok salyalı ve eli sürekli ağzında.henüz dönme konusunda da bir girişimi yok.

Geçmiş olsun canım inşallah bidaha hasta olmaz kuzucuk 🙏
Yaz geldi artık gezme zamanı💃💃

Saol canim ne bilim surekli hareket hareket nerde kilosu anlamadım. Benimki o bebekten daha kiloluysa benimkinin kilosu nerde :KK66:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım boyu uzunsa göstermiyodur kilosunu. Benim kızım da babası gibi uzun olcak gibi o yüzden görünüş baya çiroz:KK53:

Bu arada kızlar bu tam olarak sırtüstüden yüzüstüye dönme olayı kaçıncı ayda olmaya başlıyo? Ona göre koltukta bırakmaya devam etcem:KK53: sırtüstü yatarken yana dönebiliyo kızım, o arada yumruğunu ağzına sokmakla meşgul oluyo çoğunlukla:KK52:

Kızımın son zamanlarından birkaç foto paylaşiim dedim gece gece😊

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397852369.517274.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397852386.808059.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397852441.067868.jpg

Diste cok zoeluyor ya bebisperilins.kolay cikar cnm,ama daha erken dgilmi dis icin yaa.oglumda 5:aylikken basladi,herkes cok erken dedi.6. Ayda cikti.

Sagol cnm.ben nuk ladim bastan damakli,sonra avent damaksiz aldim.bambino alayim bende damaklmii cnm.yaz tabii cnm,burdan cok sey ogrenniyoruz birbirimizden.

Masallah ogluna cnm.

Gozunaydin cnm,insallah emmeside duzelir..benim kizimda gecen hafta azaltti emmeyi,3-5 dk emip digerini istmedimbende uzuldum baya,sonra duzeldi sükür.
Evet damaklı. Kutunun üzerinde desenli yazıyordu. Plastik kısmı şeffaf üzerinde renkli noktalar var. Ayrıntı veriyorum çünkü bugün eşim bi tane daha bambino almış. O büyük durdu. burnunu kapatıyo. Kullanışsız yani.
Kızımın son zamanlarından birkaç foto paylaşiim dedim gece gece😊

Eki Görüntüle 1077085 Eki Görüntüle 1077086 Eki Görüntüle 1077087

Ooo Guzuuu maşallah maşallah.

maşallah kızına, iyimi paylaştın gözümüz gönlümüz şenlendi. Şu dudak bükme olaylarına bayılıyorum içim gidiyor 😊 rabbim yüzlerini hep güldürsün musmutlu bir hayatları olsun inşallah 😃

Amman Amman dudaga bak maşallah canim ya

Evet damaklı. Kutunun üzerinde desenli yazıyordu. Plastik kısmı şeffaf üzerinde renkli noktalar var. Ayrıntı veriyorum çünkü bugün eşim bi tane daha bambino almış. O büyük durdu. burnunu kapatıyo. Kullanışsız yani.

Ooo Guzuuu maşallah maşallah.

Sağolun teyzeleri😊 hepsi çok mutlu olsun yavrularımızın🙏
Dudak olayına bitiyorum ben de, ısırcam birgün diye çok korkuyorum:KK53:

Siz de benim gibi eski resimlere bakip bakip duygulaniyor musunuz? Baktikca hey gidi günler uykusuz geceler diyorum. 4 ay sadece ama ne kadar da dolu dolu geçti. Son bi resim daha sonra yatiyorum II geceler.
İlk resimde kizim 1saatlik. Erkenden gelmiş dünyaya. Gözünü bile zor aciyordu. Aglayamiyordu bile. Simdi ortaligi yikiyor:)

Eklentiler

• $1397858233727.jpg
    $1397858233727.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 46
Amaan kuzummm seni kim aglatti söyle döviyim ben onu :KK66: gözünden yaş bile gelmiş kiyamam. Bizimki kuru gürültü:) masaallah ya tüm bebekler mi çok tatlı çok güzel olur..bahtlari da güzel olsun

Kız bakma yaşına bizimki de sırf duygu sömürüsü:KK53:
Öperiz seni teyzesi😘

Siz de benim gibi eski resimlere bakip bakip duygulaniyor musunuz? Baktikca hey gidi günler uykusuz geceler diyorum. 4 ay sadece ama ne kadar da dolu dolu geçti. Son bi resim daha sonra yatiyorum II geceler.
İlk resimde kizim 1saatlik. Erkenden gelmiş dünyaya. Gözünü bile zor aciyordu. Aglayamiyordu bile. Simdi ortaligi yikiyor:)

Anam kuzum ya ne tatlıymış doğduğunda da, belliymiş nasıl güzel olacağı maşallah kuzuma😊 akıllı akıllı nasıl yatıyo:) ben de paylaşcam kızımın ilk fotosunu özendim:) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397859440.202004.jpg

Odadaki ilk fotoğrafı bu. Doğumdan 10 dk sonrası falan sanırım. Doğumhanede de var 1 dakikalık pozları ama onlar cıbıl😄😄

Kzlar sutum azaldı lutfen dua edin geri gelsin bir de ne yemem gerekiyor bildiğiniz ne varsa yazar mısınız ?

Kzlar sutum azaldı lutfen dua edin geri gelsin bir de ne yemem gerekiyor bildiğiniz ne varsa yazar mısınız ?

Canım kuru incir veya keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içebilirsin, maden suyu, dere otu da süt artırıcı. İbrahim Saraçoğlu onaylı hepsi:) inşallah geri gelir, üzülme daha da azalmasın. Adet olacak olabilir misin?

maşallah kızına:nazar: çok tatlı bu kız annesiii... aynen canım ya ben de bakıyorum tuhaf oluyorum gece gündüz aklımda kızım. başka hiç bi şey düşünemiyorum varsa yoksa o. uyurken deli gibi ozluyorum. çok başkaymış anne olmak çokk

Odadaki ilk fotoğrafı bu. Doğumdan 10 dk sonrası falan sanırım. Doğumhanede de var 1 dakikalık pozları ama onlar cıbıl😄😄[/QUOTE]

:nazar::nazar::nazar:yerim ben onuu çüçük kelebek

Canım kuru incir veya keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içebilirsin, maden suyu, dere otu da süt artırıcı. İbrahim Saraçoğlu onaylı hepsi:) inşallah geri gelir, üzülme daha da azalmasın. Adet olacak olabilir misin?
yok daha yeni oldum ama bu dediklerinin hepsini deneyeceğim çok teşekkurler

yarın ben de başlıyorum o zaman
canan karatay tavsiye etmişti o yüzden başladım ben de . zararı olsa önermezdi çünkü herşeyin doğalından yana olan bi kadın. benim kızım az emmeye başladığı için sütüm azalır dye korktum ve başladım. taş gbi oluyo valla :nazar: inş sende de işe yarar canım. moralini de bozma zaman zaman azalma çoğumuzda oluyo

canan karatay tavsiye etmişti o yüzden başladım ben de . zararı olsa önermezdi çünkü herşeyin doğalından yana olan bi kadın. benim kızım az emmeye başladığı için sütüm azalır dye korktum ve başladım. taş gbi oluyo valla :nazar: inş sende de işe yarar canım. moralini de bozma zaman zaman azalma çoğumuzda oluyo

kullanmaya başlamadan önce kimseye danıştın mı peki canım ?

kullanmaya başlamadan önce kimseye danıştın mı peki canım ?
çocuk doktorumuza sormuştum o da bebeğin gelişimi iyi ama az emmesi seni psikolojik olarak etkileyip sütünü azaltabilir o zaman kullanabilirsin demişti canım. sen yne istersen çocuk doktorunuza bi sor

X