2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merabalar bahar geldi bebegime ne giydirecegimi sasirdim. Giydirdiklerim terletiyo onu galiba bazen hafif hirladigini hissediyorum. Terliyoda.. disarda ve evde nasil giydiriyosunuz usumesin diye ne yapcamizi sasiriyiruz galiba. Mesela iclik kisa kol bide ince ust gibi mi giyditiyosunuz evde

Merabalar bahar geldi bebegime ne giydirecegimi sasirdim. Giydirdiklerim terletiyo onu galiba bazen hafif hirladigini hissediyorum. Terliyoda.. disarda ve evde nasil giydiriyosunuz usumesin diye ne yapcamizi sasiriyiruz galiba. Mesela iclik kisa kol bide ince ust gibi mi giyditiyosunuz evde

Evde aynen devam, dışarısı sıcak ama evler daha ısınmadı..doğu karadenizdeyiz bu ara, her bölge farklıdır... Uzun kollu atlet, alt pijama... Üste ise bir üst ve alta da bir pijama daha.... Toplamda hepsi iki kat oluyor, ve penye, kadife felan olursa tek kata düşüyor...yelek felan kullanmam....

Eskiden dışarı çıkarken bir mont pantolon takımı var onu giydiriyordum, kalın... Dün sadece hırka giydirdim, alt taraf evde giyindiğimiz gibiydi... Bir de eskiden battaniye alırdım, rüzgar olursa üstüne örtedim, şimdi almadım, bayağıhafifledik yani...

Eklemem gerek her çocuk farklı oluyor, benimkiler sağolsun pek bir terlemez, eğer terlerse kıyafeti azaltırsın...

canım ben bira mayası tableti kullanmaya başladım bariz bi şekilde arttı sütüm.
Cnm adi nedir.benfr dinledim karatayi,eczsneye sordum sadece gnc vardi,500 tablet cok geldi,fiyatta yuksekti.baska yerede sormadim.gunde 1 tanemi iciyon.bizde alalim bari.
Kızımın son zamanlarından birkaç foto paylaşiim dedim gece gece😊

Eki Görüntüle 1077085 Eki Görüntüle 1077086 Eki Görüntüle 1077087
Masallah kizina nasilda tatli,

Yakisikli bebisede masallah.hepsidebirbirinden guzel.

Bende guşu mu ekleyeyim dedim. Olmuştur inşallah.

Anam, fenlife, bu kuzu sarı sarıymış, topiğin en sarışın bebeği herhalde.... Minik civciv....Şeker kaymak bal yesinler seni emi....allah nazarlardan saklasın, hep mutlu günlerini göstersin....

Brnde aynen kis gibi giydiriyom.cunku artik dogalgaz yanmuyo,hava sicak ama ev serin.alt. ust 2 kat,ustte yelek hep olur cikarmam hic.ince ustler aldim ama usur daha giydirmedim.

olmaz mıı hem de çok güzel olmuş :) Allah nazarlardan korusun minnakı :KK54:

Anam, fenlife, bu kuzu sarı sarıymış, topiğin en sarışın bebeği herhalde.... Minik civciv....Şeker kaymak bal yesinler seni emi....allah nazarlardan saklasın, hep mutlu günlerini göstersin....

amin.herkesin evladıyla beraber. burda daha bi sarı çıkmış guzum.güneş vurmuş :KK17:

Canım benim oğlumun adıda Efe.2007 doğumlu ve anlattığının tam tersi.oğlum çok yeme karnın ağıracak derim bazen.özellikle abur cubur konusunda sınırı yok.maşallah kilo üst sınırda hep boyuda öyle.yaşıtlarına göre daha iri duruyor.

ikisinin ortası yok galiba, biz anneler çocuklarımızın yemesi konusunda tatmin olamıyoruz bi türlü :))))))

merhaba, ben hiç içlik giydirmedim önden ve allatn çıtçıtlı body üstünede bir kat daha altıda 2 kat canım dışarı çıkarkende ince penye hırka okadar artık hava ısındı ama dün o şekilde arabada baya terledi :) artık atlet üzerine uzunkollu penye ve penye hırka olur heralde, bu arada ben sadece penye giydiriyorum oğluma hiç terletmiyor.

Hiç sorma....

Bir kaç fotoğraf tab ettirmiş eşim, ayy ne kadar küçük diyorum sanki şimd i çok büyük de...allah bağışlasın yavrularımızı...

Ne tatlı dudak büzme kız o, göz yaşı da varmış da.. Kıyamam... Öyle ağlarken içimden bir şeyler akıyor sanki...bazen de bak o kdar tatli ağlarsan seni ağlatır izlerim diyorum....nasıl dayanacaksam artık?

Uff geçmiş olsun canım ya.. Allah şifalar versin... Biraz gözlemle, diş o kadar hasta yapmaması lazım..,

Maşallah selmacım, dha ne olacak, allah nazarlardan saklasın....

Biz bu gibi durumlara milletin ağzı torba değil sendromu diyoruz.... He he deyip güleceksin, aman, çok zayıfmış, tüh tühgelişmemiş diyerek çok sinir bozuyorlarsa, sen de onun bebeğine laf atacaksun, sizinki yapamıyor mu vah vah vs vs... İçimdeki kötü insanı çıkartıyor böyle karşılaştırmacı anneler... Dört buçuksenedir ben o anneler, babanneler, halalar teyzelerle vs mücadele ediyorum....:KK20::KK20:

Saolasin canim. Hamdolsun kilosu da gelisimide guzel.
a bi de dr a dedim evde gezerken evi tanitiyorum dedi 5. Aydan once birsey ogretme

kızlar gunaydınnnnn uzun zamandır gıremedımm ne var ne yok okuyamadımda ınsallah bebıslerde sıızlerde ıyısınızdır keyıflerınız yerındedır..bana geçmiş olsun dıleklerınde bulunan kızllarr cokk saolun annem ı gördum sımdı bıraz daha ıyı allah beterınden sakın dı ya buna da sukur ne gelırse hafıfınden gelsın zaten..benım oğlan çok ıyı pazartesı kontrole gıttık 6900 59 cm olmuş her seyı normall şükür allahıma 750 gram almış bu emmeeye yınede ıyı doktorda ayına gore ıyı dedıı 3400 doğmustuu yıne aynı uğras devam edıyor emmemeyle ılgılı ama bole de ben alıştımm ...doktor bır dahakı ay yavas yavas sebze purelerını tattır maya baslarız dedıı... ya benım oğlan gecelerı mıkır mıkr uyumuyor valla bana uykular harammm .. bırde kızlar bel agrısında n olecemm çok agrıyoe belımm ..sızde varmı.. bırde sabah saçlarıma baktımm bır kac tel beyazım vardı acayıp çoğalmış bunada bır üzüldüm sankı bır den bu hale geldııı saclarımm her halde emzırmeyle alakalı butun bunlarr..neyse hepinizi ve bebişleri öptummm mutlu hafta sonlarıı bol bol gezınnn bebışlerle :KK34::KK34::KK34:

Tekrar geçmiş olsun canim. Maşallah yusuf aras a guzel kilo almış. Benimde deli gibi saçlarım dokulmeye basladi canim.

bu da benım yusuf arasım 95 gunluk olduk teyzelerıı...yanlız yuklemeyı beceremedımm sonradan yazıyorummm :KK34::KK34:

Ayy 41 kere masallah küçük erkek oldular yaa

Bende guşu mu ekleyeyim dedim. Olmuştur inşallah.

Allah nazarlardan korusun cok tatli yahu.

Canim bizim ev sicak sifir kol citcitli ustune de takimlarindan giydiriyorum. Uyandiginda yelegini giydirip bi sure sonra cikariyorum. Disari cikincada alta bi de ayaklı pijama daha giydiriyorum üstüne yelek arabayla çıktığımız için cok kalina gerek kalmiyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese slm uzun zamandir giremiyorum ama ara ara takip ediyorum iki cocukla hayat cok zormus hele yardim edecek kimsen yoksa ve esin haftada iki defa 24 saat nobet tutuyorsa yarin kizim uc ayini dolduruyor dun gittik dr. 62.5 cm boy ve 5800 gr geldi sadece anne sutu aliyor bana zayif geldi ama. Dr.teyzemiz gayet iyi dedi bebekler masallah subanallah yakiyor ortaligi ben de paylasmak istiyorum ama telden yukleniyor mu

Benim evde kalorifer hala yanıyor. En düşük 23 derece oluyor. O nedenle ben sıfır kol yada yarım kol Penye çıtçıtlı badi. Üstüne Penye üst altına Tayt ya da pijama. Yani tek kat giydiriyorum ben. Yelek falanda giydirmiyorum pek. Dışarıya çıkarken çok sarıyorum ama altınıda üstünüde çiftliyorum. Bide battaniye ye sarıp öyle arabasına koyuyorum.
Evde az mı giydiriyorum acaba. Boynu ensesi sıcak oluyor ama sizi okuyunca ben evde az giydiriyorum gibi geldi.

Son düzenleme:
Kizlar bebeklerinizin dis yerleri cizgi seklinde beyaz goronuyor mu yeri belli mi benim kizimin dis yerleri belli uc dort gundur cok huysuz ve elimi agzina verdigim zaman emmiyor iki damagiyla isiriyor sizin bebekleriniz de boyle mi ablqsi da dort bucuk aylikken iki dis birden cikarmisti altinci ayinda dort disi vardi korkuyorum daha cok kucuk dis icin ya

Saolasin canim. Hamdolsun kilosu da gelisimide guzel.
a bi de dr a dedim evde gezerken evi tanitiyorum dedi 5. Aydan once birsey ogretme

Tekrar geçmiş olsun canim. Maşallah yusuf aras a guzel kilo almış. Benimde deli gibi saçlarım dokulmeye basladi canim.

Ayy 41 kere masallah küçük erkek oldular yaa

Allah nazarlardan korusun cok tatli yahu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım hepimizin evladını korusun rabbim

Canım biz sıcak memlekette oturuyoruz O yüzden ben ince giydiriyorum Yarım kol çıtçıtlı atlet üzerine penye alt üst takım Bazen serin gibi olursa yada balkona çıkarsam penye yelek giydiriyorum Kalın giydiğinde sıcaklarsa ağlıyor hemen çıkarıyorum susuyor

Herkes alti 2 kat giydiriyomus yaw. Ben hep altan citcit bady ustunede penye takim giydirdim. Disari cikarkende kafaya sapka ki hic durdurmadi uzerine de battaniye ortup ciktik arabasiyla.

Sen adanali veya osmaniyelimisin aslen gecenlerde" malamat "kelimesini kullanmistin genelde oralarda kullanilir bu kelime

X