2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kzlar sutum azaldı lutfen dua edin geri gelsin bir de ne yemem gerekiyor bildiğiniz ne varsa yazar mısınız ?

Günaydın canım inşallah artar bir an önce ingteacher yazmis aynilarini dicektim bi de su humanin cayi bitmisti evde beni hemen etkiledi aldim hemen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz de benim gibi eski resimlere bakip bakip duygulaniyor musunuz? Baktikca hey gidi günler uykusuz geceler diyorum. 4 ay sadece ama ne kadar da dolu dolu geçti. Son bi resim daha sonra yatiyorum II geceler.
İlk resimde kizim 1saatlik. Erkenden gelmiş dünyaya. Gözünü bile zor aciyordu. Aglayamiyordu bile. Simdi ortaligi yikiyor:)

Hiç sorma....

Bir kaç fotoğraf tab ettirmiş eşim, ayy ne kadar küçük diyorum sanki şimd i çok büyük de...allah bağışlasın yavrularımızı...
Anam kuzum ya ne tatlıymış doğduğunda da, belliymiş nasıl güzel olacağı maşallah kuzuma😊 akıllı akıllı nasıl yatıyo:) ben de paylaşcam kızımın ilk fotosunu özendim:)Eki Görüntüle 1077235

Odadaki ilk fotoğrafı bu. Doğumdan 10 dk sonrası falan sanırım. Doğumhanede de var 1 dakikalık pozları ama onlar cıbıl😄😄

Kızımın son zamanlarından birkaç foto paylaşiim dedim gece gece😊

Eki Görüntüle 1077085 Eki Görüntüle 1077086 Eki Görüntüle 1077087
Ne tatlı dudak büzme kız o, göz yaşı da varmış da.. Kıyamam... Öyle ağlarken içimden bir şeyler akıyor sanki...bazen de bak o kdar tatli ağlarsan seni ağlatır izlerim diyorum....nasıl dayanacaksam artık?
Hadii bakalımm ishalde olduuu Bugece uyku yok galiba
Uff geçmiş olsun canım ya.. Allah şifalar versin... Biraz gözlemle, diş o kadar hasta yapmaması lazım..,
Kizlar bu 3. Yaziyorum bi gonderemedim yaa.

Bizde bugun dr a kontrole gittik. Oğlum tam 15 haftalik oldu 6790 kilomuz maşallah boyumuzu olcmedi 11 gun once 62 cm di. 15 haftada toplam 2900 almış . Yalniz emzirme odasinda bi anne sizinki küçük herhalde dedi maşallah onun oglu topac herhalde dedim. Sonra konuştuk benimki ondan 4 gun buyukmus ve 6600 mus o niye oyle topac duruyordu benimki o kadar hareketli ki ondan mi acaba

Maşallah selmacım, dha ne olacak, allah nazarlardan saklasın....

Biz bu gibi durumlara milletin ağzı torba değil sendromu diyoruz.... He he deyip güleceksin, aman, çok zayıfmış, tüh tühgelişmemiş diyerek çok sinir bozuyorlarsa, sen de onun bebeğine laf atacaksun, sizinki yapamıyor mu vah vah vs vs... İçimdeki kötü insanı çıkartıyor böyle karşılaştırmacı anneler... Dört buçuksenedir ben o anneler, babanneler, halalar teyzelerle vs mücadele ediyorum....:KK20::KK20:

Bebeğinizin beyin gelişimi diyebir kitap okuyorum, güzel hoş da, memeli hayvanlarda böyle olur, memeli hayvanlarda şöyle olur... Kızımı kedi yavrusu gibi görmeye başladım.... Geçende de belgeselde yavru fil hortumunu ağzı yerine yanlışlıkla gözüne götürdü, çok şirindi?...zehra da ilk zamanlar elini öyle yapıyordu o gün bugündür, yavru filim diyorum ona....

kızlar gunaydınnnnn uzun zamandır gıremedımm ne var ne yok okuyamadımda ınsallah bebıslerde sıızlerde ıyısınızdır keyıflerınız yerındedır..bana geçmiş olsun dıleklerınde bulunan kızllarr cokk saolun annem ı gördum sımdı bıraz daha ıyı allah beterınden sakın dı ya buna da sukur ne gelırse hafıfınden gelsın zaten..benım oğlan çok ıyı pazartesı kontrole gıttık 6900 59 cm olmuş her seyı normall şükür allahıma 750 gram almış bu emmeeye yınede ıyı doktorda ayına gore ıyı dedıı 3400 doğmustuu yıne aynı uğras devam edıyor emmemeyle ılgılı ama bole de ben alıştımm ...doktor bır dahakı ay yavas yavas sebze purelerını tattır maya baslarız dedıı... ya benım oğlan gecelerı mıkır mıkr uyumuyor valla bana uykular harammm .. bırde kızlar bel agrısında n olecemm çok agrıyoe belımm ..sızde varmı.. bırde sabah saçlarıma baktımm bır kac tel beyazım vardı acayıp çoğalmış bunada bır üzüldüm sankı bır den bu hale geldııı saclarımm her halde emzırmeyle alakalı butun bunlarr..neyse hepinizi ve bebişleri öptummm mutlu hafta sonlarıı bol bol gezınnn bebışlerle :KK34::KK34::KK34:

engteacher 86 masallah çok tatlı bır kızın var :nazar::nazar:canım oyy kıyamam ona ben gozyası da var o dudak bukme bızde de var hele babanesıne yaptı geçen kadın baya bozuldu benı gorun ce kork tu dıye :KK9::KK9:

Masallah nssilda tatli ya,artik ilk aydski halleri cok kucuk geliyor banada..ee buyudu artik kuzular..
canım ben bira mayası tableti kullanmaya başladım bariz bi şekilde arttı sütüm.
Markasine tabletin cnm,gnc mi aldin.bende sormustum eczaneye sadece gnc var dediler,500 tablet varmis cok geldi bana.gunde 1 tanemi iciyon.

kızlar gunaydınnnnn uzun zamandır gıremedımm ne var ne yok okuyamadımda ınsallah bebıslerde sıızlerde ıyısınızdır keyıflerınız yerındedır..bana geçmiş olsun dıleklerınde bulunan kızllarr cokk saolun annem ı gördum sımdı bıraz daha ıyı allah beterınden sakın dı ya buna da sukur ne gelırse hafıfınden gelsın zaten..benım oğlan çok ıyı pazartesı kontrole gıttık 6900 59 cm olmuş her seyı normall şükür allahıma 750 gram almış bu emmeeye yınede ıyı doktorda ayına gore ıyı dedıı 3400 doğmustuu yıne aynı uğras devam edıyor emmemeyle ılgılı ama bole de ben alıştımm ...doktor bır dahakı ay yavas yavas sebze purelerını tattır maya baslarız dedıı... ya benım oğlan gecelerı mıkır mıkr uyumuyor valla bana uykular harammm .. bırde kızlar bel agrısında n olecemm çok agrıyoe belımm ..sızde varmı.. bırde sabah saçlarıma baktımm bır kac tel beyazım vardı acayıp çoğalmış bunada bır üzüldüm sankı bır den bu hale geldııı saclarımm her halde emzırmeyle alakalı butun bunlarr..neyse hepinizi ve bebişleri öptummm mutlu hafta sonlarıı bol bol gezınnn bebışlerle :KK34::KK34::KK34:

Gunaydin cnm..tekrar gecmis olsun annene,iyi olmadina srvindim.
Bu arada oglusunada masallsh,kilosu cok guzel.benim dr da 4,aybitiminde ek gidaya baslatcak.

Siz de benim gibi eski resimlere bakip bakip duygulaniyor musunuz? Baktikca hey gidi günler uykusuz geceler diyorum. 4 ay sadece ama ne kadar da dolu dolu geçti. Son bi resim daha sonra yatiyorum II geceler.
İlk resimde kizim 1saatlik. Erkenden gelmiş dünyaya. Gözünü bile zor aciyordu. Aglayamiyordu bile. Simdi ortaligi yikiyor:)

çok tatlı kızın maasallah :nazar::KK34:ne cabuk ta buyuduler dımı
Kzlar sutum azaldı lutfen dua edin geri gelsin bir de ne yemem gerekiyor bildiğiniz ne varsa yazar mısınız ?
bılınenbseylerı dene benım de gıttı ama bır kac gune geldı hemde eskısı gıbıı üzulme gelır canımm

$aras.jpg ........

Masallah nssilda tatli ya,artik ilk aydski halleri cok kucuk geliyor banada..ee buyudu artik kuzular..

Markasine tabletin cnm,gnc mi aldin.bende sormustum eczaneye sadece gnc var dediler,500 tablet varmis cok geldi bana.gunde 1 tanemi iciyon.

Gunaydin cnm..tekrar gecmis olsun annene,iyi olmadina srvindim.
Bu arada oglusunada masallsh,kilosu cok guzel.benim dr da 4,aybitiminde ek gidaya baslatcak.

saol canımm ...bakalım ek gıda donemın de ne yapcaz oda ayrı bır muamma

Yanlızz ağlarken bile çok sevimli di mi yaaa

Bende ara ara bakıyorum bi ilk güne bi bugüne büyüdüğünü görmek güzel Bi çerçeve almıştık her ay için bi foto bende tab ettirip çerçevelicem
Kız bakma yaşına bizimki de sırf duygu sömürüsü:KK53:
Öperiz seni teyzesi😘

Şekerli bi şeler de ye canm sütlü tatlı felan
Hiç sorma....

Bir kaç fotoğraf tab ettirmiş eşim, ayy ne kadar küçük diyorum sanki şimd i çok büyük de...allah bağışlasın yavrularımızı...

Ne tatlı dudak büzme kız o, göz yaşı da varmış da.. Kıyamam... Öyle ağlarken içimden bir şeyler akıyor sanki...bazen de bak o kdar tatli ağlarsan seni ağlatır izlerim diyorum....nasıl dayanacaksam artık?

Uff geçmiş olsun canım ya.. Allah şifalar versin... Biraz gözlemle, diş o kadar hasta yapmaması lazım..,

Neyse ki gecemiz iyi geçti canım çok şükür şuan iyi gibi
Maşallah selmacım, dha ne olacak, allah nazarlardan saklasın....

Biz bu gibi durumlara milletin ağzı torba değil sendromu diyoruz.... He he deyip güleceksin, aman, çok zayıfmış, tüh tühgelişmemiş diyerek çok sinir bozuyorlarsa, sen de onun bebeğine laf atacaksun, sizinki yapamıyor mu vah vah vs vs... İçimdeki kötü insanı çıkartıyor böyle karşılaştırmacı anneler... Dört buçuksenedir ben o anneler, babanneler, halalar teyzelerle vs mücadele ediyorum....:KK20::KK20:

bu da benım yusuf arasım 95 gunluk olduk teyzelerıı...yanlız yuklemeyı beceremedımm sonradan yazıyorummm :KK34::KK34:

:))) o nasııı bakışş öyleee yaaa insanın ısırası geliyoo Maşallah allah bağışlasın

Bende guşu mu ekleyeyim dedim. Olmuştur inşallah.

Eklentiler

• $1397899188656.jpg
    $1397899188656.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 41
X