2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar gittim aile hekimine (tek tek alıntılayamadım )diş gibi duruyor dedi Pazartesi çocuk doktoruna götürcem Bana da diş gibi geldi şöyle belirtiler var ; günlerdir salya akıntısı, dilini çiğneme, elleriyle diş etine sürtme, ben parmağımı diş etlerine değdiriyorum gülüyor rahatlıyor Bugün eline çıngırağı verdim ağzına götürdü ısırmaya çalışıyor Annemlerdeyiz ya etrafımızdaki yaşlı teyzeler diş etine baktılar onlarda diş dişş :)) dediler Yaa bi de huysuz arada ateş de oluyor Bakalım pazartesi belli olacak Hemen çıkmıcak belki ama etlerinde diş yerleri oluşmaya başlamış olabilir biraz beyaz gibi duruyor

Bebişlerin fotolarını da gördüm maşşallah çok şirinler

Kızlar gittim aile hekimine (tek tek alıntılayamadım )diş gibi duruyor dedi Pazartesi çocuk doktoruna götürcem Bana da diş gibi geldi şöyle belirtiler var ; günlerdir salya akıntısı, dilini çiğneme, elleriyle diş etine sürtme, ben parmağımı diş etlerine değdiriyorum gülüyor rahatlıyor Bugün eline çıngırağı verdim ağzına götürdü ısırmaya çalışıyor Annemlerdeyiz ya etrafımızdaki yaşlı teyzeler diş etine baktılar onlarda diş dişş :)) dediler Yaa bi de huysuz arada ateş de oluyor Bakalım pazartesi belli olacak Hemen çıkmıcak belki ama etlerinde diş yerleri oluşmaya başlamış olabilir biraz beyaz gibi duruyor

inşallah herhangi bir sorun çıkmaz canım çok geçmiş olsn. dişi konuşacağımız gunlerde geldi baksana

Ayy evt yaa gunduz bende giremedim, misafirim vardi okuldan3 arkadasim geldi,sayfalar dolmus..gule gule kullanin cicilerinizi cnm.bende hediyeyi severim ne geldi diye hemen bakarim..bizede h.sonu eltimler geldi,konyadan kizima benettondan esofman takim getirmisler cok begendim.
Benim kuzimda emzik tutmyyor yumruk yapip emiyor,nasil aluscak bilmiyom 3 aydir ugrasiyom.uyuturken tutuyo.bastiriyom cikaramiyor..
Benim memisler de hep yumusak hic sert olmaz ama en son 700gr aldi
Sizde Güle güle kullanın cicilerinizi. Benimde gelenler okuldan arkadaşlardı.
Emzik te de diğer markaları denedin mi. Mesela bizimki bambino marka. Bebedor almıştık , yanaklarına gelen renkli plastiği varya o dardı ve yanağına tam Oturmuyo du. Onu almıyo. Nuk un kinde de o kısım dar geliyor ama Bebedor kadar değil. Neyse sende bunlara dikkat etmişsindir de ben yine de yazayım dedim.
kızlar 4 aylık olucak oğlum nrdeyse göğüsleirm 4 ayda 10 gün sertleşip şişmedi hiç beni rahatsız etmedi ama çok şükür oğlum iyi kilo aldı demek ki bunla alakalı değil diyorum ama çook yemek yedim süt olsun diyeee hatta doğuma gittiğim kilodan 4 kilo fazlayım ama oğlumun emmesi için kendimi feda ettim vücudum çok bozuldu aynaya bakmak istemiyorum ama oğlumun tartıda aldığı her kilo beni daha çok mutlu ediyor 1200 1000 900 bu ayı blmiyorum. ama bu ay çok zor emziriyorum memeyi reddeiyor bakalım ne olacak??
Maşallah canım. Boşver onlar iyi olsun da kilo verilir

maşallah subanallah çok güzel kilo almış, sadece sağdığın sütlemi başardın, bizimki 1 ayda 750 gr almış hemşiremiz çok güzel dedi, seninkini duysa kalpten giderdi heralde :)))))

Yok canım yaaa mama takviyeli aldı o kiloyu, bir de hastanede serum da yedi ya ondan da toparlandi şükür. Bu arada Adanada olan varsa aranızda , Medline Hastanesini ve özellikle Dr. Semih Demirkıran' ı tavsiye ederim.

Kizlar bu 3. Yaziyorum bi gonderemedim yaa.

Bizde bugun dr a kontrole gittik. Oğlum tam 15 haftalik oldu 6790 kilomuz maşallah boyumuzu olcmedi 11 gun once 62 cm di. 15 haftada toplam 2900 almış . Yalniz emzirme odasinda bi anne sizinki küçük herhalde dedi maşallah onun oglu topac herhalde dedim. Sonra konuştuk benimki ondan 4 gun buyukmus ve 6600 mus o niye oyle topac duruyordu benimki o kadar hareketli ki ondan mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde bugun dr a kontrole gittik. Oğlum tam 15 haftalik oldu 6790 kilomuz maşallah boyumuzu olcmedi 11 gun once 62 cm di. 15 haftada toplam 2900 almış . Yalniz emzirme odasinda bi anne sizinki küçük herhalde dedi maşallah onun oglu topac herhalde dedim. Sonra konuştuk benimki ondan 4 gun buyukmus ve 6600 mus o niye oyle topac duruyordu benimki o kadar hareketli ki ondan mi acaba

çok sevindim canım oğluşunun kilosuna bugün sütümüzün azlığından konuşmuştuk ama bence gayet güzelmiş kilosu halk ağızıyla sütün yaramış :)darısı bizim başımıza bizimde haftaya cumartesi kontrolümüz 12 haftalık olacak bende çok merak ediyorum kilosunu senin oğluşun boyu daha uzunsa o yüzden diğer çocuğa göre daha zayıf gözüküyordur canım

ne yalan söliim benimde hoşuma gidiyor hediyeler:KK53:ama ben hediye götürürken dikkat ederim kullanılbilecek iyi bişey olsun diye tabi bana gelen hediyelerin kullanılmayacak gibi -amaç hediye götürmek olsun da boşver diye- gelen hediyelere sinir oluyorum hiç getirme daha iyi büyüklenmek değil demek istediğim ama düşünüyosan kullanışlı olsun dimi ama En Büyük KK

Sorma valla, hem annemde hem kv'den mevlüt yaptık, annemdekilerin çoğu iyi de kv'deki mevlütte gelenlerin çoğu toz bezi bile olmaz Allah sizi inandırsın:KK53: iki taraftan da gelenleri elden geçirdim kullanmayacaklarımı ayırdım kenara napcam bilmiyorum :44:

oğlumun da uyurken kulağı kıvrılıyor öle şekil alıyo gib bazen düşünüyorum saç bandı taksam diye ama kafada şapka durmuyo o hiç durmaz :KK53:

:)) bazen eşim, gün içinde ben kızımdan daha fazla uyuyorum diyo. hakikaten öyle olduğu zamanlarda oldu :)
benimkinin de kulaklarr hep kıvrık ve sürtmekten kafasının arkaındaki saçlar gidiyor yavaş yavaş.

Yalnız değilmişim demek ki:KK53: şapka benim kızım da hiç istemedi, kulakları da egzama olmuştu bi ara o yüzden kullanamadım ben şapka.kalın bantlardan alıcam yarın bulursam.

Ayy evt yaa gunduz bende giremedim, misafirim vardi okuldan3 arkadasim geldi,sayfalar dolmus..gule gule kullanin cicilerinizi cnm.bende hediyeyi severim ne geldi diye hemen bakarim..bizede h.sonu eltimler geldi,konyadan kizima benettondan esofman takim getirmisler cok begendim.
Benim kuzimda emzik tutmyyor yumruk yapip emiyor,nasil aluscak bilmiyom 3 aydir ugrasiyom.uyuturken tutuyo.bastiriyom cikaramiyor..
Benim memisler de hep yumusak hic sert olmaz ama en son 700gr aldi

Maşallah canım iyi almış, yumuşaklığına bakma sen süt ona bağlı değil.

kızlar 4 aylık olucak oğlum nrdeyse göğüsleirm 4 ayda 10 gün sertleşip şişmedi hiç beni rahatsız etmedi ama çok şükür oğlum iyi kilo aldı demek ki bunla alakalı değil diyorum ama çook yemek yedim süt olsun diyeee hatta doğuma gittiğim kilodan 4 kilo fazlayım ama oğlumun emmesi için kendimi feda ettim vücudum çok bozuldu aynaya bakmak istemiyorum ama oğlumun tartıda aldığı her kilo beni daha çok mutlu ediyor 1200 1000 900 bu ayı blmiyorum. ama bu ay çok zor emziriyorum memeyi reddeiyor bakalım ne olacak??

Maşallah canım ne güzel kilo almış ya biz o kiloları göremeyiz. Maşallah maşallah 🙏

maaşallah yavruna canım ne güzel de bakıyor bizimki pek ilgilenmiyor öyle şeylerle..

ben de çaldım canım kompozisyonu. ilk 3 ayımız eksik ama bundan sonra yaparım inşl her ay.

sağolun kızlar. ekranda bebiş görmek çok hoşuma gidiyor benm de. artık sizleri bebişlerinizle özdeşleştirdim zaten. resim koymayanlar da koysun bence. çok hoş oluyor farklı bebişler görmek :)

engteacher bakma sen resime hep resimlerde öyle çıkıyor yakından çekiyorum çünkü. bi de yanak var. ama tartıya çıkınca bişey çıkmıyor. aslında biz doğum kilomuza göre çok iyiyiz. 2400 doğmuştuk.

Maşallah canım iyi toparlamış, düşük kiloyla doğanlar çabuk alır derlerdi doğruymuş:)
Benim kız da 5200 ama fotolarda top gibi surat:KK53:

Hadi hayırlısı olsun:) hasta olmamasına sevindim.

Maşallah canım çok iyi kilo almış. Benim kız da çok hareketli ya hiç durmuyo nası et tutcak bu kız😕

Selam kızlar.okuyordum ama yazmaya fırsat bulamadım bir türlü.kızım iyileşiyor çok şükür.öksürük arada var ama huysuzluğu geçti.yine gülücükler dağıtmaya başladı.emme problemi yaşayanların ne hissettiğini daha iyi anlıyorum artık 2 gün emmek istemedi ve ben çok üzüldüm.bizimki hastalıktandı umarım sizinkilerde geçicidir.
Resim paylaşanlar bebişleriniz çook tatlı,hepsini ayrı ayrı sevdim,yedim.benim kızımda çok salyalı ve eli sürekli ağzında.henüz dönme konusunda da bir girişimi yok.

ebeye ıkın demesi kolay, o doktorunda çocuğu öyle olsa bakalım okadar sakin olabilecekmi
Aynen cnm,annelere ne dese bos iste,zayif ve istahsiz olunca uzuluyoruz..

ilk ay emmediği için sağıp vermiştim sütümü, birazda mama takviye etmiştik. sonra emmeye başladı sütle devam ettik canım.
Masallah cnm..

iyi seninki kreşte yiyor, bizimki öğretmenine yedirtiyormuş kadıncağız sağolsun yediriyor acıyorum haline diyor, ama arkadaşlarının yemeği bitince yedirtiyomuş kendini yani arka daşlarındanda utanıyor hey allahım çıldırcam ya
Kreste ne kadar yemek veriliyrki be cnk,minik tabaklar iste..yiyormus ama yavas yedigi icin sona kaliyor ve üzülüyor cok.
canım doktorumuz eşime bakarak demişti ki lütfen bir çocuk daha yapın eşiniz denizi gözlemlemekten kurtulsun dedi kardeşi olursa yer dediler ilgilenme dediler yok ya yemeyi bilmiyor hatta annem geçen gün acaba büyüyünce arkadaşalrıyla ymeğe falan gidince deniz de yemek sipariş verir mi ded koptukkk:)))
Buyuyunce degisitler cnm.kv hep anlatirnbana,esimde ayniymis.zayif ve kisa boylu.erkek cocukoar babaya cekermis.
Benimde oyle cnm,sert oldugu sayilidir.bende surekli yer icerim.sut yapan ne duysam yiyorum.bende kiloouyum cnm,napalim bebisoer icin 1 sene boyle gezeriz sonra verilir zaten.oglumda 17 kilo aldim,verdim hepsini bir sene sonra.

Maşallah canım kilosuda boyuda iyiymiş.

Diste cok zoeluyor ya bebisperilins.kolay cikar cnm,ama daha erken dgilmi dis icin yaa.oglumda 5:aylikken basladi,herkes cok erken dedi.6. Ayda cikti.

Sizde Güle güle kullanın cicilerinizi. Benimde gelenler okuldan arkadaşlardı.
Emzik te de diğer markaları denedin mi. Mesela bizimki bambino marka. Bebedor almıştık , yanaklarına gelen renkli plastiği varya o dardı ve yanağına tam Oturmuyo du. Onu almıyo. Nuk un kinde de o kısım dar geliyor ama Bebedor kadar değil. Neyse sende bunlara dikkat etmişsindir de ben yine de yazayım dedim.

Maşallah canım. Boşver onlar iyi olsun da kilo verilir
Sagol cnm.ben nuk ladim bastan damakli,sonra avent damaksiz aldim.bambino alayim bende damaklmii cnm.yaz tabii cnm,burdan cok sey ogrenniyoruz birbirimizden.

Masallah ogluna cnm.

Selam kızlar.okuyordum ama yazmaya fırsat bulamadım bir türlü.kızım iyileşiyor çok şükür.öksürük arada var ama huysuzluğu geçti.yine gülücükler dağıtmaya başladı.emme problemi yaşayanların ne hissettiğini daha iyi anlıyorum artık 2 gün emmek istemedi ve ben çok üzüldüm.bizimki hastalıktandı umarım sizinkilerde geçicidir.
Resim paylaşanlar bebişleriniz çook tatlı,hepsini ayrı ayrı sevdim,yedim.benim kızımda çok salyalı ve eli sürekli ağzında.henüz dönme konusunda da bir girişimi yok.

Gozunaydin cnm,insallah emmeside duzelir..benim kizimda gecen hafta azaltti emmeyi,3-5 dk emip digerini istmedimbende uzuldum baya,sonra duzeldi sükür.

çok sevindim canım oğluşunun kilosuna bugün sütümüzün azlığından konuşmuştuk ama bence gayet güzelmiş kilosu halk ağızıyla sütün yaramış :)darısı bizim başımıza bizimde haftaya cumartesi kontrolümüz 12 haftalık olacak bende çok merak ediyorum kilosunu senin oğluşun boyu daha uzunsa o yüzden diğer çocuğa göre daha zayıf gözüküyordur canım

Saol canım bende cok mutlu oldum dr a söyledim süt azaldi diye tatlı ye su bol ic dedi surekli yiyiyorum kilolar aldi basini gidiyor inşallah çoğalır hepimizin sütü ve Inşallah guzel haberler verir dr canim insan agzindan cikacak laflara bakiyor. Boyuda ayni dedi annesi oda şaşırdı

iyi seninki kreşte yiyor, bizimki öğretmenine yedirtiyormuş kadıncağız sağolsun yediriyor acıyorum haline diyor, ama arkadaşlarının yemeği bitince yedirtiyomuş kendini yani arkadaşlarındanda utanıyor hey allahım çıldırcam ya

Canım benim oğlumun adıda Efe.2007 doğumlu ve anlattığının tam tersi.oğlum çok yeme karnın ağıracak derim bazen.özellikle abur cubur konusunda sınırı yok.maşallah kilo üst sınırda hep boyuda öyle.yaşıtlarına göre daha iri duruyor.

Aynen cnm,annelere ne dese bos iste,zayif ve istahsiz olunca uzuluyoruz..

Masallah cnm..

Kreste ne kadar yemek veriliyrki be cnk,minik tabaklar iste..yiyormus ama yavas yedigi icin sona kaliyor ve üzülüyor cok.

Buyuyunce degisitler cnm.kv hep anlatirnbana,esimde ayniymis.zayif ve kisa boylu.erkek cocukoar babaya cekermis.

Benimde oyle cnm,sert oldugu sayilidir.bende surekli yer icerim.sut yapan ne duysam yiyorum.bende kiloouyum cnm,napalim bebisoer icin 1 sene boyle gezeriz sonra verilir zaten.oglumda 17 kilo aldim,verdim hepsini bir sene sonra.

bizim baba da zayıf ve minyon kayınvalidem de babsının çok zor yediğini anlatır durur oğlum az yer zor yer ama seçmez babamız seçer bi de(((

Hadii bakalımm ishalde olduuu Bugece uyku yok galiba

Hoba kiyamam ya geçmiş olsun canim. Hemen toparlar inşallah.

Maşallah canım çok iyi kilo almış. Benim kız da çok hareketli ya hiç durmuyo nası et tutcak bu kız😕

Saol canim ne bilim surekli hareket hareket nerde kilosu anlamadım. Benimki o bebekten daha kiloluysa benimkinin kilosu nerde :KK66:)

Maşallah canım kilosuda boyuda iyiymiş.

Cok saol canim. Darisi her bebisin basina inşallah :)

Diste cok zoeluyor ya bebisperilins.kolay cikar cnm,ama daha erken dgilmi dis icin yaa.oglumda 5:aylikken basladi,herkes cok erken dedi.6. Ayda cikti.

Sagol cnm.ben nuk ladim bastan damakli,sonra avent damaksiz aldim.bambino alayim bende damaklmii cnm.yaz tabii cnm,burdan cok sey ogrenniyoruz birbirimizden.

Masallah ogluna cnm.

Gozunaydin cnm,insallah emmeside duzelir..benim kizimda gecen hafta azaltti emmeyi,3-5 dk emip digerini istmedimbende uzuldum baya,sonra duzeldi sükür.

Saolasin canim :)

Allah kolaylık versin canım.inşallah sıkıntısız bir gece geçirirsiniz.

Masallah ogluna cnm.

Hoba kiyamam ya geçmiş olsun canim. Hemen toparlar inşallah.

Saol canim ne bilim surekli hareket hareket nerde kilosu anlamadım. Benimki o bebekten daha kiloluysa benimkinin kilosu nerde :KK66:)

Cok saol canim. Darisi her bebisin basina inşallah :)

Saolasin canim :)

Sağolun kızlar Yoruldumm ve çok uykum var emiyor şuan uyursa bende hmn yatcam

X