2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba kızlar. ben misafir ağırlayıp gelene kadar ne çok yazmışsınız. tek tek alıntılayamadım ama hepsini okudum.
çorlu çocuklu kalabalık bi misafiri de atlattık. ne de olsa bebeğin düzeni bozuluyor misafir gelince. hele benimki gibi çıt sesine uyanan bi bebekse. hediyelerimiz çok güzel :) ne yalan söyleyeyim hediyeler çok hoşuma gidiyor:) insan her misafirde doğum günü yaşıyormuş gib:) çok güzel bir adet bence hediyeleşme olaayı.

kızlarımıza maşallah maşallah bayıldım. kıyafetleri saç bantları... Ay iyiki benimki de kız, yoksa çok özenirdim. Allah ömür sağlık sıhhat versinde böyle güzel fotoğraflar çekelim hep.:nazar:
süt çoğumuzun sorunu. benimde bazen fos fos oluyo göğsüm ama kızımın ağzına bakıyorum süt oluyor. ama hiç kısmıyorum yeme içmeden:) kısmamışken çok yok. kısarsam ne olur kimbilir. bide bişey farkettim, bir gün önce yenilenler daha çok farkediyor bende. mesela bugün suyu az içersem, yarın süt az oluyor. ben suyu 2 lt nin altına hiç indirmiyorum.
elini emme konusu geçmiş. benimkide öyle.bazen iki elini birden sokuyor. şu bi kaç gündür baş parmağını çok iyi belledi. uykudayken bi bakıyorum baş parmağını kapmış cok cok emiyor.:KK76: heme çıkarıp emzik veriyorum ama bildi artık onu o. :KK33: inşallah unutur.
tutkulu tebrik ederim, kendin banyo yaptırmışsın. bende bazen yaptırayım diyorum ama cesaret edemiyorum. ama şöyle otursa oo ozaman sudan çıkarmam:) zaten gün aşırı yaptırıyorum bende banyo. bide benim kızı banyo uyutmuyor. gün aşırı yıkadığımız için mi ki? acaba şöyle 5-6 gün yıkamayıp, sonra yıkayınca mı rahatlayıp uyuyacak diye düşünüyorum. :)
dilzar kilonuza da kızına da maşallah.
mutlu46 nasıl oldunuz? merak ettim.

Dilzar, azurem, sympathetic kuzularınızı ısırırım sizin 😋😋 az önce ıpad'den baktım tam yemelik olmuşlar. Azurem sen kızım iyi kilo almıyo mu demiştin? Fotoda maşallahları var😊
Bu arada şu kalın saç bantlarından almam lazım benim de. İncesi var kafayı sağa sola sürterken çıkarıyo 2 dk'yı bulmadan. Kafayı o kadar çok sürtüyo ki sağdan sola, kafasının arkası kel kaldı:KK53: bi de gece yatarken kafayı çevirirken kulağı kıvırıyo öyle üstüne yatıyo, kepçe olcak bu gidişle😕
Mutlu46 gittin mi canım sağlık ocağına? Nasıl oldu bebiş?

merhaba kızlar. ben misafir ağırlayıp gelene kadar ne çok yazmışsınız. tek tek alıntılayamadım ama hepsini okudum.
çorlu çocuklu kalabalık bi misafiri de atlattık. ne de olsa bebeğin düzeni bozuluyor misafir gelince. hele benimki gibi çıt sesine uyanan bi bebekse. hediyelerimiz çok güzel :) ne yalan söyleyeyim hediyeler çok hoşuma gidiyor:) insan her misafirde doğum günü yaşıyormuş gib:) çok güzel bir adet bence hediyeleşme olaayı.

kızlarımıza maşallah maşallah bayıldım. kıyafetleri saç bantları... Ay iyiki benimki de kız, yoksa çok özenirdim. Allah ömür sağlık sıhhat versinde böyle güzel fotoğraflar çekelim hep.:nazar:
süt çoğumuzun sorunu. benimde bazen fos fos oluyo göğsüm ama kızımın ağzına bakıyorum süt oluyor. ama hiç kısmıyorum yeme içmeden:) kısmamışken çok yok. kısarsam ne olur kimbilir. bide bişey farkettim, bir gün önce yenilenler daha çok farkediyor bende. mesela bugün suyu az içersem, yarın süt az oluyor. ben suyu 2 lt nin altına hiç indirmiyorum.
elini emme konusu geçmiş. benimkide öyle.bazen iki elini birden sokuyor. şu bi kaç gündür baş parmağını çok iyi belledi. uykudayken bi bakıyorum baş parmağını kapmış cok cok emiyor.:KK76: heme çıkarıp emzik veriyorum ama bildi artık onu o. :KK33: inşallah unutur.
tutkulu tebrik ederim, kendin banyo yaptırmışsın. bende bazen yaptırayım diyorum ama cesaret edemiyorum. ama şöyle otursa oo ozaman sudan çıkarmam:) zaten gün aşırı yaptırıyorum bende banyo. bide benim kızı banyo uyutmuyor. gün aşırı yıkadığımız için mi ki? acaba şöyle 5-6 gün yıkamayıp, sonra yıkayınca mı rahatlayıp uyuyacak diye düşünüyorum. :)

Canım benim kızım banyoyla çok rahatlıyo, banyodan sonra çok güzel uyuyo. Bence günaşırı yıkamandan olmuyodur o kızının cingözlüğünden oluyodur :KK53:

ne yalan söliim benimde hoşuma gidiyor hediyeler:KK53:ama ben hediye götürürken dikkat ederim kullanılbilecek iyi bişey olsun diye tabi bana gelen hediyelerin kullanılmayacak gibi -amaç hediye götürmek olsun da boşver diye- gelen hediyelere sinir oluyorum hiç getirme daha iyi büyüklenmek değil demek istediğim ama düşünüyosan kullanışlı olsun dimi ama En Büyük KK

Dilzar, azurem, sympathetic kuzularınızı ısırırım sizin 😋😋 az önce ıpad'den baktım tam yemelik olmuşlar. Azurem sen kızım iyi kilo almıyo mu demiştin? Fotoda maşallahları var😊
Bu arada şu kalın saç bantlarından almam lazım benim de. İncesi var kafayı sağa sola sürterken çıkarıyo 2 dk'yı bulmadan. Kafayı o kadar çok sürtüyo ki sağdan sola, kafasının arkası kel kaldı:KK53: bi de gece yatarken kafayı çevirirken kulağı kıvırıyo öyle üstüne yatıyo, kepçe olcak bu gidişle😕

Canım benim kızım banyoyla çok rahatlıyo, banyodan sonra çok güzel uyuyo. Bence günaşırı yıkamandan olmuyodur o kızının cingözlüğünden oluyodur :KK53:

oğlumun da uyurken kulağı kıvrılıyor öle şekil alıyo gib bazen düşünüyorum saç bandı taksam diye ama kafada şapka durmuyo o hiç durmaz :KK53:

:)) bazen eşim, gün içinde ben kızımdan daha fazla uyuyorum diyo. hakikaten öyle olduğu zamanlarda oldu :)
benimkinin de kulaklarr hep kıvrık ve sürtmekten kafasının arkaındaki saçlar gidiyor yavaş yavaş.

ohh ne güzel canım. benim tosun paşa çok ağır o yüzden cesaret edemiyorum. biraz oturmaya başlayınca anca yıkayabilirim ben. güvenli olsunda babası yıkasın önemli diil.

maşaalah canım kaç kilo ki belki yazmışsındır da ben görmemiş olabilirim kusura bakma bneimki 7 civarı gibi görünüyo bakalım haftaya kontrol var kaç çıkacak

Ayy evt yaa gunduz bende giremedim, misafirim vardi okuldan3 arkadasim geldi,sayfalar dolmus..gule gule kullanin cicilerinizi cnm.bende hediyeyi severim ne geldi diye hemen bakarim..bizede h.sonu eltimler geldi,konyadan kizima benettondan esofman takim getirmisler cok begendim.
Benim kuzimda emzik tutmyyor yumruk yapip emiyor,nasil aluscak bilmiyom 3 aydir ugrasiyom.uyuturken tutuyo.bastiriyom cikaramiyor..
Benim memisler de hep yumusak hic sert olmaz ama en son 700gr aldi

Ayniicnm benimkide hic yemez,hala ben yediririm yemegini..

Masallah bebisine cnm,sakin ve kolay bebekmis.benim kizimda gece guzel uyuyor ama gunduz uyumuyor,memede daliyor birakinca uyaniyor.

Cok seker masallah.

ay elalemin çocukları havada kapıyo ya, bi deri bi kemik :KK43:

Bence dr götür canım, inatçı ateş enfeksiyon belirtisi olabilir....

Çok teşekkürlerteyzeleri... Biz 600gr almışız.... Ne kadar sevindik, çoğunun üzüldüğü kilo alımı bizi sevindirdi...300 400 bekliyordum, bezinibir saat önce almıştım,onun da etkisi vardır ama olsun... Mutlu olduk...:KK16:

61 cm de boyumuz...

maşallah canım 600 bence iyi bir rakam az değil yani, boyuda güzel

maşaalah canım kaç kilo ki belki yazmışsındır da ben görmemiş olabilirim kusura bakma bneimki 7 civarı gibi görünüyo bakalım haftaya kontrol var kaç çıkacak

oh maşallah iyiymiş seninkininde kilosu. bizimkide 7600 bana ağır geliyor. kayıverir elimden diye korkuyorum.

bu modeller böyle demekki arkadaşları gelir bişeyler hazırlarım yesinler diye, diğerleri bitirir tabağını buna sorarlar efeeee yemiyosan yiyebilirmiyim benimkide yiyebilirsin der, her öğün bıktım kavga etmekten efe yemeğini ye, efe yemeğini ye :KK43:(((((((

kızlar bi oğlum var 4 yaşında yemesi benii sinir hastası etti artık mahvoldum 14 kilooo sadece herkes ikincisinin kilosunu bu kadar takma diyor ama ne çektiğimii ben bilirim aaynnen dediğin gibi canım arkadşalarına diyor ki sen tabağındakini bitrmişsin aferin benimkini alıp yiyebilirsin mahvediyor beniiii

oh maşallah iyiymiş seninkininde kilosu. bizimkide 7600 bana ağır geliyor. kayıverir elimden diye korkuyorum.
Masallah cnm ,eee kolaymi 7600gr tasimak..emziretekmi aldi kiloyu cnm,buyudukce zor tasirsin ya,kucaga alistirma sakin.benimki 6 kilo artik agir geliyor.
ay elalemin çocukları havada kapıyo ya, bi deri bi kemik :KK43:
Yaa sorma,napalim saglikli olsunda zayif olsun.gecen ay doktora goturdum,yemuyo istahsiz dedim,doktorda obezmi olsun iyi boyle ,buyuyunce yeme dersin dedi😄

kızlar bi oğlum var 4 yaşında yemesi benii sinir hastası etti artık mahvoldum 14 kilooo sadece herkes ikincisinin kilosunu bu kadar takma diyor ama ne çektiğimii ben bilirim aaynnen dediğin gibi canım arkadşalarına diyor ki sen tabağındakini bitrmişsin aferin benimkini alıp yiyebilirsin mahvediyor beniiii
Aynen cnm,yemiyor diye cok sinirlenip hirpaladm oglumu.sabah 7de kalkar 12olur aciktim demez.hani ac birak yer diyorlar ya yok yani.6 yasinda 18 kilo zayif cokkreste kendi yiyo evde sen yedircen anne der hep.

Son düzenleme:

aç yaşıyor oğlum, hele kardeşi doğalı daha beter

Masallah cnm ,eee kolaymi 7600gr tasimak..emziretekmi aldi kiloyu cnm,buyudukce zor tasirsin ya,kucaga alistirma sakin.benimki 6 kilo artik agir geliyor.

Yaa sorma,napalim saglikli olsunda zayif olsun.gecen ay doktora goturdum,yemuyo istahsiz dedim,doktorda obezmi olsun iyi boyle ,buyuyunce yeme dersin dedi😄

ebeye ıkın demesi kolay, o doktorunda çocuğu öyle olsa bakalım okadar sakin olabilecekmi

ilk ay emmediği için sağıp vermiştim sütümü, birazda mama takviye etmiştik. sonra emmeye başladı sütle devam ettik canım.

Aynen cnm,yemiyor diye cok sinirlenip hirpaladm oglumu.sabah 7de kalkar 12olur aciktim demez.hani ac birak yer diyorlar ya yok yani.6 yasinda 18 kilo zayif cokkreste kendi yiyo evde sen yedircen anne der hep.

iyi seninki kreşte yiyor, bizimki öğretmenine yedirtiyormuş kadıncağız sağolsun yediriyor acıyorum haline diyor, ama arkadaşlarının yemeği bitince yedirtiyomuş kendini yani arkadaşlarındanda utanıyor hey allahım çıldırcam ya

canım doktorumuz eşime bakarak demişti ki lütfen bir çocuk daha yapın eşiniz denizi gözlemlemekten kurtulsun dedi kardeşi olursa yer dediler ilgilenme dediler yok ya yemeyi bilmiyor hatta annem geçen gün acaba büyüyünce arkadaşalrıyla ymeğe falan gidince deniz de yemek sipariş verir mi ded koptukkk:)))

kızlar 4 aylık olucak oğlum nrdeyse göğüsleirm 4 ayda 10 gün sertleşip şişmedi hiç beni rahatsız etmedi ama çok şükür oğlum iyi kilo aldı demek ki bunla alakalı değil diyorum ama çook yemek yedim süt olsun diyeee hatta doğuma gittiğim kilodan 4 kilo fazlayım ama oğlumun emmesi için kendimi feda ettim vücudum çok bozuldu aynaya bakmak istemiyorum ama oğlumun tartıda aldığı her kilo beni daha çok mutlu ediyor 1200 1000 900 bu ayı blmiyorum. ama bu ay çok zor emziriyorum memeyi reddeiyor bakalım ne olacak??

oyy hepinizin bebişleri ne tatlı ya maşallah. hepside çok güzel Rabbim esirgesin.

biz dün gittik kontrole 3. ayımız bitti artık. :) 6 kilo olmuş bizim cimcime 60 cm boy.

Eki Görüntüle 1076777 oyuncak hastası kızıma bunu aldık, şimdi aşk yaşıyor oyuncağıyla sütünü içerken bile gözü hep onda :KK70:

maaşallah yavruna canım ne güzel de bakıyor bizimki pek ilgilenmiyor öyle şeylerle..
allahım esirgesin canım. çok tatlı maşallah.

Oyyy oyy masallah tombis kizina,cok tatli kuzum benim..
Bir ben kaldim,resim ekleyemeyen beceremedim ya..

Dilzar azurem o.kizlar ne tatli masallah bu sefer gorebildim fotolari .. Zehrada guzel kio almis masallah bundan sonra gitgide azalir ... Benimki bugunde cok fena noldu anlamadim zarzor uyyo hemen debuyaniyo bakalim simdi ne kadar uyuuucak

maşallah çok tatlı kızın, rabbim esirgesin çok güzel. :nazar:

Maşallah, kuzuya büyümüş de süslenirmiş, minik sultan....

Bu arada fotoğraftaki kompozisyonu çalabilir miyiz.....

Maşallah kuzuşuna, yerim ben o yanakları....

oyuncak seven çocuklar iyi oluyor, bizimki pek sevmiyor maalesef, o sohbet peşinde....

Teşekkür ederiz teyzesi.....

Zehra hanım da Eğer uyumayacaksa atıyor emziği ellerì emiyor, çok mu tatlı anlamadım ki...miniş eller...

ben de çaldım canım kompozisyonu. ilk 3 ayımız eksik ama bundan sonra yaparım inşl her ay.

Allahım ekrana baktıkça içim açılıyor ne tatlı bebişler bunlar yaa :21: ;Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah hepsiciğine :KK54:

Yerim ama bu cimcimeyi masallah subanallah gözümüzü gonlumuzu actiniz kizlar. Kasiyin kasiyin onlarin popolari :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağolun kızlar. ekranda bebiş görmek çok hoşuma gidiyor benm de. artık sizleri bebişlerinizle özdeşleştirdim zaten. resim koymayanlar da koysun bence. çok hoş oluyor farklı bebişler görmek :)

engteacher bakma sen resime hep resimlerde öyle çıkıyor yakından çekiyorum çünkü. bi de yanak var. ama tartıya çıkınca bişey çıkmıyor. aslında biz doğum kilomuza göre çok iyiyiz. 2400 doğmuştuk.

X