sevgili 2014 Nisan anne adayları bildiginiz uzere artık sadece kendimiz icin yasamıyoruz bundan once sağlıklı beslendik yada beslenmedik ama artık hersey minik emanetlerimiz icin
Buraya gün gün yediğimiz yemekleri içtiğimiz suları kacamaklari paylaşalım ve nerede yanlış yapıyoruz yada unuttuğumuz neler var hepbirlikte tartışalım istedim
Bana katılmak isteyen anne adayları gün icinde yediklerini paylaşırsa sevinirim
İlk menü benden
Dünkü menüm
sabah 08:30
1 adet haslanmis yumurta
2 dilim Çavdar'a ekmegi
1 fincan sekersiz çay
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dilim peynir
3 tane zeytin
2 tane ceviz ve kayisi
Ara
1 tane şeftali
Öğlen 13:20
Firinda patlican yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim Çavdar'a ekmegi
Salata
Ara
2 galeta ve ayran (midem bulanmıştı yoksa bu ara Ogün açıklığım icin değil)
Aksam 19:10
3 tane ızgara köfte
Yagsizla salata
1 bardak ayran
2 dilim Çavdar'a ekmegi (minik)
2 litre su var yok
Hiç süt içemiyorum
İste bu sekilde haydi sizlerde yazın bekliyorummmmmmmm
sabah yani saat 11 de
3 dilim tam buğday ekmeği(tavada kızartılmış)
tereyağ
beyaz peynir
zeytin
bal
1 fincan şekersiz çay
yumurtayı yiyemıyorum ayda 1 yerim artık
ben hergün saatli yiyemiyorum siz nasıl saatli yiyosunuz anlamadım
1 saat sonra meyve yerim
sütümüde gece yatmadan içiyorum bebek gibi uyuyorum
bende 65 le tamamlıyacam tamamlayabilirsek nasip olursa aslında kilo hiç sorun değil aklıma takcağım en son şeydir allahım 15. haftayı görmeyi nasip etsin devamı gelir inşallahÇalışıyoruz biz
bişey buldum paylasmam lazım
Hamilelik döneminde ne kadar kilo almalı?
Hamilelikte almanız gereken kilo miktarı, sizin hamilelikteki "vücut ağırlığı göstergenize" bağlıdır. Vücut ağırlığı göstergenizi bulmak için hamile kalmadan önceki kilonuzu 703 ile çarparak, çıkan rakamı boy uzunluğunuza bölebilirsiniz.
Eğer vücut ağırlığı göstergeniz 20'den az ise kilonuz normal düzeyin altındadır ve hamileliğinizde yaklaşık 13-18 kilo almalısınız demektir.
Vücut ağırlığı göstergeniz 20 ve 26 arasındaysa kilonuz ortalama düzeyde diyebiliriz. Hamileliğinizde 11-15 kilo civarı alabilirsiniz.
Eğer vücut ağırlık göstergeniz 26 ya da daha fazlaysa, fazla kilolusunuz anlamına gelebilir. Hamileliğinizde 7-11 kg arasında kilo almanız uygun olacaktır.
Normal kiloya sahip ve ikiz bekleyen kadınlar hamileliklerinin devamında normal kilolarından 15-20 kilo fazlasına. üçüz bekleyen kadınlar ise 22 kiloya kadar çıkabilirler.
ben agırlıgım 23cıkıyor 11-15 buna baglı olarak hamılelıgımı 71-67 kılo arasında tamamlayacagımda 71 cooook
tabi haklısın hayırlısı olsun napalım kaderde ne varsa oöyle deme ben ılk hamılelıgımde neler yasadım aldıgım kılolar yuzunden tansıyon seker ne ararsan var ve bebeklere zararı cok
Hayırlısıyla ınsallah aslında hepımız rısk altındayız suanda :S
Gazlı icecekler cısssssÖğlen 13:00-13:30
5 kaşık corba
tavuk döner porsiyon
salata yeşillik+patates
2 dilim kepekli ekmek
yarım bardak cola zero
1 kucuk parca karpuz
cokmu oldu gene
nedenkiii?
Çalışıyoruz biz
bişey buldum paylasmam lazım
Hamilelik döneminde ne kadar kilo almalı?
Hamilelikte almanız gereken kilo miktarı, sizin hamilelikteki "vücut ağırlığı göstergenize" bağlıdır. Vücut ağırlığı göstergenizi bulmak için hamile kalmadan önceki kilonuzu 703 ile çarparak, çıkan rakamı boy uzunluğunuza bölebilirsiniz.
Eğer vücut ağırlığı göstergeniz 20'den az ise kilonuz normal düzeyin altındadır ve hamileliğinizde yaklaşık 13-18 kilo almalısınız demektir.
Vücut ağırlığı göstergeniz 20 ve 26 arasındaysa kilonuz ortalama düzeyde diyebiliriz. Hamileliğinizde 11-15 kilo civarı alabilirsiniz.
Eğer vücut ağırlık göstergeniz 26 ya da daha fazlaysa, fazla kilolusunuz anlamına gelebilir. Hamileliğinizde 7-11 kg arasında kilo almanız uygun olacaktır.
Normal kiloya sahip ve ikiz bekleyen kadınlar hamileliklerinin devamında normal kilolarından 15-20 kilo fazlasına. üçüz bekleyen kadınlar ise 22 kiloya kadar çıkabilirler.
ben agırlıgım 23cıkıyor 11-15 buna baglı olarak hamılelıgımı 71-67 kılo arasında tamamlayacagımda 71 cooook
12 de bi cikolata yedim ilac ictum
15 de bi kase yogurtla bi seftali yedim
Simdiye kadar da 6bardak su ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?