• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

hoşbulduk canım hepimiz inşallah birbirimize uğur getirelim sen tedavide hangi aşamadasın ?

Ben şu anda yatış aşamasındayım:) dün transferim oldu. 31 mayıs kan testim var. heyecandan gidemem heralde:(bakalım nasıl geçecek zaman.Getirelim canım uğurlu olsun bu topik.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben şu anda yatış aşamasındayım:) dün transferim oldu. 31 mayıs kan testim var. heyecandan gidemem heralde:(bakalım nasıl geçecek zaman.Getirelim canım uğurlu olsun bu topik.

inşallah hayırlı hberler olsun birlikte elimizden geldiğince destek olarak geçiririz zamanı.ilk iki gün harici fazla yatma kasma kendini tabi ağır iş yapma ama günlük hayata devam et tatlım.

Doğru diyorsun arkadaşım ilk denemede meme ucunda böyle bir şey olmamıştı o yüzden heveslenmisim ancak çok erken biliyorum. Hakkımıza hayırlısı. Senin kaçıncı gün embriyosu ve tek mi

Benim 5. Gün embriyosu iki tane. Ama ilk denemem. Bi aşılamam var. Senin kaçıncı gün, nerede yaptırıyosun.

inşallah hayırlı hberler olsun birlikte elimizden geldiğince destek olarak geçiririz zamanı.ilk iki gün harici fazla yatma kasma kendini tabi ağır iş yapma ama günlük hayata devam et tatlım.

Âmin hep güzel şeyler paylaşırız inşallah. Ben yatamam zaten, evde dinleniyorum diye yatış geliyo bana. Dün yemek falan yaptım yatamam ki put gibi. Hem o kadar hareketsiz kalmak rahme kan gitmesini engelliyormuş. Arada bir yürüyüş kısa kısa lazımmış.

Âmin hep güzel şeyler paylaşırız inşallah. Ben yatamam zaten, evde dinleniyorum diye yatış geliyo bana. Dün yemek falan yaptım yatamam ki put gibi. Hem o kadar hareketsiz kalmak rahme kan gitmesini engelliyormuş. Arada bir yürüyüş kısa kısa lazımmış.

evet canım aynen öyle, 5. gün embriyosu olması çok daha iyi tutunma oranı daha yüksek.kaç yumurtan toplandı yaşın kaç canım?

Hayırlısı cnm inşallah bebişler seninle .. Yıpratma kendinide .. :) kaç gün oldu ?? Idrar test yaptın mı ??
inşallah kuzum inşallah... idrar testi yapmadım canım. o kadar zor tutuyorumki kendimi.. çişim gelince hemen yapıyorumki test almaya gitmeye fırsat bile vermiyorum kendime:D
bugün 8. gün. yarın doktora gitcem öğleden sonra 13:45 miydi neydi.
Olurmu canım öyle şey. Stresten öyle saniyosun. Şimdi git güzelce giyin en güzel giysilerini hazırlan kahvaltini yap en sevdiğin şarkıları dinle mesela sakinleştirmek kendini ve öyle git kan vermeye inşallah hayırlı haberlerle döneceksin merak etme :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim teşekkür ederim yanımda olduğunuz için.:54: kan testim yarın. çalışıyorum diye öğleden sonraya aldım randevuyu, öğleden sonra olunca yoğun olmuyor klinikler.. hem biten iğnelerim var onları yazdırcam doktora.
sabret azcık ne olur bende dayanıyorum.allah hayırlısını versin
amin canımm aminnn.. hayırlısıyla versin. hayırsızsa bile hayırlıya çevirip öyle versin rabbim inşallahhhhh
Ama AlxFa oldu mu canım şimdi . Kötü düşünüp kötüyü çağırma lütfen. Geçenlerde bi topikte yanlış hatırlamıyosam 45 yaşında bi arkadaş da tüp bebek bekliyodu. Gitmiş kendine süt sütyeni falan almış. Daha haberi öğrenmeden. Öyle ğozitifti ki. İkizlerini bekliyodu en son. İnşallah aksilik yoktur tez zamanda kavuşur. Beynimiz üretken doğurgan olacak ki en başta bebişlerimiz geliversin kucaklarımıza .bi rahatla ,napalım ölüm yok ya hem yoksa da nazlanmışsa annesine senin mercimek bekliycez...hepimiz için geçerli inan laf olsun diye değil dediklerim.

ilk mesajlarımı görsen nasıl bu kadar pozitif olabiliyorsun dedin:( şimdi hiç öyle değilim nedense. bazen karnımda bi bebek olabileceğini bile unutuyorum ani hareketler yapabiliyorum. o kadar kötüyüm yani:(( sürekli melankolik sürekli negatif.. çok yorgunumm çok üzgünüm..

10. Gun 155.7
12.gun 245.7 sonucum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah. darısı başımıza. :50:

inşallah kuzum inşallah... idrar testi yapmadım canım. o kadar zor tutuyorumki kendimi.. çişim gelince hemen yapıyorumki test almaya gitmeye fırsat bile vermiyorum kendime:D

canım benim teşekkür ederim yanımda olduğunuz için.:54: kan testim yarın. çalışıyorum diye öğleden sonraya aldım randevuyu, öğleden sonra olunca yoğun olmuyor klinikler.. hem biten iğnelerim var onları yazdırcam doktora.

amin canımm aminnn.. hayırlısıyla versin. hayırsızsa bile hayırlıya çevirip öyle versin rabbim inşallahhhhh

ilk mesajlarımı görsen nasıl bu kadar pozitif olabiliyorsun dedin:( şimdi hiç öyle değilim nedense. bazen karnımda bi bebek olabileceğini bile unutuyorum ani hareketler yapabiliyorum. o kadar kötüyüm yani:(( sürekli melankolik sürekli negatif.. çok yorgunumm çok üzgünüm..

hayırlı olsun canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah. darısı başımıza. :50:

Hayırlısı canım , haberini bekliyorum ..

Acıbadem kadıköy esimde azosperm vardi

canım hayırlı uğurlu olsun... eşinde azosperm var dedin benim eşimdede 1 milyon sperm var ama hepsi hareketsiz şimdi canlı varmı ona bakacaklar yoksa tese ameliyat yoluyl abulacaklar canlı sperme.. sizinki tese mi oldu cnm...büyük ihtimal böyle olmuştur...
sende sorun var mıydı? benim eşimde sorun var ama bendede sanırım pko var çok fazla yumurtam oluşuyor ve boyutu briaz büyükmüş sence engel olurmu ne tavsiye edersin..

evet canım aynen öyle, 5. gün embriyosu olması çok daha iyi tutunma oranı daha yüksek.kaç yumurtan toplandı yaşın kaç canım?

4 yumurtam toplandı. tedavi öncesi tekti. 31 yaşındayım 11 aylık evliyim. 2 tane 5. gün embriyosu konuldu. embriyoloğum ve doktorum çok güzel konuştu. hele doktorum 5. güne kalmasına çok şaşırdı:)

Güzel haberlerini bekliyoruz. herkes sona doğru bu şekilde oluyo. kendimden de emin değilim tabi:26: karnımızda kaç kez böyle bişey hissettik ki, unutman çok doğal. sana bi link atıyorum uzun ama oku müsait olunca olur mu? http://www.melinasmom.com/site/cilekli-dondurmanin/

Arkadaşlar yarın benim test günüm bu güne kadar hiç ağrım olmamıştı ama bu gün çok kötü belim ağrıyor .Regl günüm yaklaşmış, o zaman da böyle ağrılarım olurdu offfffff ya tutmadı qaliba .Çok üzgünüm ....

Arkadaşlar yarın benim test günüm bu güne kadar hiç ağrım olmamıştı ama bu gün çok kötü belim ağrıyor .Regl günüm yaklaşmış, o zaman da böyle ağrılarım olurdu offfffff ya tutmadı qaliba .Çok üzgünüm ....

canım hamilelik ve adet belirtileri ayınıdır zaten.son güne gelmişsin lütfen olumsuzluk yok.inş yarın mutlu haberini vereceksin bize.

canım hamilelik ve adet belirtileri ayınıdır zaten.son güne gelmişsin lütfen olumsuzluk yok.inş yarın mutlu haberini vereceksin bize.

Gerçektenmi ? Inşallah ya çok yoruldum nasıl stresli bir dönem .Allah yavrularımızı sağ-salım versede bizlerde hastane yollarından kurtulsak .İki defa test yaptım tek çizgi çıktı hemde transferin 8 günü hadi yalnış ola bilir deyip teselli etdim ama şimdi de ağrılarım .

Back
X