• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

meric canım çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah...

kelebekim popiş kevgire dönüyor ama değer be kuzum inşallah hayırlısıyla gelir yavrularımız. benim popom mosmor ve her yerinde fındık büyüklüğünde şişlikler var.keza kollarım mosmor. kısakollu giyemiyorum bu sıcakta.

gurbetkız canım senin sesin de çıkmıyor ne zamandır? nerelerdesin bakim sen...

hatu canım çok sevindim senin adına rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah... darısı başımıza inşallah

Selam Cnm yazdiklarini takip ediyorum :) şükür iyiyim . Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ?

Iyi geceler herkese

Ben de bugün 2. Deneme için adım attım, ilaç verdi doktor estrofem, progestan ve climara. Haziran sonuna dogru da başlayacağız kismetse. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

ıyi geceler herkese

ben de bugün 2. Deneme için adım attım, ilaç verdi doktor estrofem, progestan ve climara. Haziran sonuna dogru da başlayacağız kismetse. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

hayırlı olsun canmm pozıtıfle sonuclansın ınsallah allah emeklerımızı yemesnn pekı o ılaçları nezaman baslıcan sımdıdenmıı

hayırlı olsun canmm pozıtıfle sonuclansın ınsallah allah emeklerımızı yemesnn pekı o ılaçları nezaman baslıcan sımdıdenmıı

Evet climara bant zaten yapistirdim hemen. Estrofem e de başladım. 15 gun sonra da progestana baslicam kismetse... sen hangi asamadasin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kelebekim popiş kevgire dönüyor ama değer be kuzum inşallah hayırlısıyla gelir yavrularımız. benim popom mosmor ve her yerinde fındık büyüklüğünde şişlikler var.keza kollarım mosmor. kısakollu giyemiyorum bu sıcakta.

hatu canım çok sevindim senin adına rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah... darısı başımıza inşallah

Tşk ederim canım Allah bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inş. Ilk defa bu duyguyu yaşadık.

evet climara bant zaten yapistirdim hemen. Estrofem e de başladım. 15 gun sonra da progestana baslicam kismetse... Sen hangi asamadasin?

bir ay öncedenmı baslıyorsunn :53: Bana o bantdan hıc vermedı nasıl bırsey oo ben kuluçkadaymm 5. Gun bugun:31:

Korkma bende sen oldu coraspin iciodum onu kestik. Yerleşme için olabilirndedi. Birde adet gününe yakinca olabiliyormus canim.seninde değerin bana yakin tek embiriomuydu

evet canım 1 tane embrio transfer oldu 2 günde bir betahcg yaptırıyorum güzel yükseliyo internetten araştırdım plesanta oluşma sırasında da oluyomuş inşallah ondandır

Sağol canım inşallah benimkinide kontrol altına alırlar. seninde sabah inşallah güzel haber için çağırır ve meleklerini verirler ve o eşsiz duyguyu yaşarsın canım.ben belki sonra yine kafanı ağrıritim bu konuda sorularimla....

Insallah insalllaaah Guzel haberi aldık canim büyük ihtimalle cuma günü 5.gun transferi olacak Rabbim seninde gönlüne göre versin her daim soru sorabilirsin canim sorun yok rahat ol tamam mi

Canim benim ikinci denemem biliyorsun ilkinde 7.gun pozitif gördüm sonra deger iyice dustu. O yuzden bu sefer cumartesiye kadar kan yaptirmicam.ama idrar testinde takip ediyorum hayalet çizgi cikiyo simdilik.sen naptin
Ben en son 4.gün baktırmakla bi hata yapmıştim. Yarın 9.gün yarın kanda baktırcam canım.inşallah senin olmuş gibi
Selam Cnm yazdiklarini takip ediyorum :) şükür iyiyim . Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ?
Beklemek çok zor canım çok yiprandim resmen. Kendimi hiç bişeye veremiyorum. Yarın kana gitcem oluyorum sabırsızliktan
Tşk ederim canım Allah bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inş. Ilk defa bu duyguyu yaşadık.

Ayy canım yaa keyfini çıkar.amin inşallah biz de yaşarız o duyguyu.

Günaydın kızlar.ben kendimi hamile gibi hissedemiyorum. İlk günler batma oluyordu bişeyler oluyordu umutlaniyordum.şimdilerde sanki yok gibi.her zamanki gibi. Çok boşum:-(

Ben en son 4.gün baktırmakla bi hata yapmıştim. Yarın 9.gün yarın kanda baktırcam canım.inşallah senin olmuş gibi

Beklemek çok zor canım çok yiprandim resmen. Kendimi hiç bişeye veremiyorum. Yarın kana gitcem oluyorum sabırsızliktan

Ayy canım yaa keyfini çıkar.amin inşallah biz de yaşarız o duyguyu.

Günaydın kızlar.ben kendimi hamile gibi hissedemiyorum. İlk günler batma oluyordu bişeyler oluyordu umutlaniyordum.şimdilerde sanki yok gibi.her zamanki gibi. Çok boşum:-(

Hayırlısı cnm inşallah bebişler seninle .. Yıpratma kendinide .. :) kaç gün oldu ?? Idrar test yaptın mı ??

Insallah insalllaaah Guzel haberi aldık canim büyük ihtimalle cuma günü 5.gun transferi olacak Rabbim seninde gönlüne göre versin her daim soru sorabilirsin canim sorun yok rahat ol tamam mi

çok ama çok sevindim canım inşallah sağlıkla hamilelik geçirirsin kucağına alırsın.5.gün transferi inşallah çok daha sağlam tutunsun annesine... Sağol canım az biraz sorum olur 1 hafta sonra...

Olurmu canım öyle şey. Stresten öyle saniyosun. Şimdi git güzelce giyin en güzel giysilerini hazırlan kahvaltini yap en sevdiğin şarkıları dinle mesela sakinleştirmek kendini ve öyle git kan vermeye inşallah hayırlı haberlerle döneceksin merak etme :)

Back
X