Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meric canım çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah...
kelebekim popiş kevgire dönüyor ama değer be kuzum inşallah hayırlısıyla gelir yavrularımız. benim popom mosmor ve her yerinde fındık büyüklüğünde şişlikler var.keza kollarım mosmor. kısakollu giyemiyorum bu sıcakta.
gurbetkız canım senin sesin de çıkmıyor ne zamandır? nerelerdesin bakim sen...
hatu canım çok sevindim senin adına rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah... darısı başımıza inşallah
ıyi geceler herkese
ben de bugün 2. Deneme için adım attım, ilaç verdi doktor estrofem, progestan ve climara. Haziran sonuna dogru da başlayacağız kismetse. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
hayırlı olsun canmm pozıtıfle sonuclansın ınsallah allah emeklerımızı yemesnn pekı o ılaçları nezaman baslıcan sımdıdenmıı
kelebekim popiş kevgire dönüyor ama değer be kuzum inşallah hayırlısıyla gelir yavrularımız. benim popom mosmor ve her yerinde fındık büyüklüğünde şişlikler var.keza kollarım mosmor. kısakollu giyemiyorum bu sıcakta.
hatu canım çok sevindim senin adına rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah... darısı başımıza inşallah
evet climara bant zaten yapistirdim hemen. Estrofem e de başladım. 15 gun sonra da progestana baslicam kismetse... Sen hangi asamadasin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar transferin 12. Günü 289, 13. Günü 471 çıktı şükürler olsun Rabb'ime ...
AYYY TEBRIK EDERIMMMMAAŞALLAHH
ALLAH KUCAGNA ALMAYIDA NASIP ETSIN TEKMII TRANSFER EDILMISTI
tşk ederim canım.hayır canım 2 tane 8 hücreli idi.
Allah esirgesin canım bol bol yat dinlen uğraşma hicbiseyle
şimdi yatıyorum canım bu ara arabayla çok gezdim o sarstı herhalde
Korkma bende sen oldu coraspin iciodum onu kestik. Yerleşme için olabilirndedi. Birde adet gününe yakinca olabiliyormus canim.seninde değerin bana yakin tek embiriomuydu
Oh ne güzel ,kayınvaliden bakar hem sana. Bende kimsenin haberi yok. Takılıyorum kendi kendime:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım inşallah benimkinide kontrol altına alırlar. seninde sabah inşallah güzel haber için çağırır ve meleklerini verirler ve o eşsiz duyguyu yaşarsın canım.ben belki sonra yine kafanı ağrıritim bu konuda sorularimla....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben en son 4.gün baktırmakla bi hata yapmıştim. Yarın 9.gün yarın kanda baktırcam canım.inşallah senin olmuş gibiCanim benim ikinci denemem biliyorsun ilkinde 7.gun pozitif gördüm sonra deger iyice dustu. O yuzden bu sefer cumartesiye kadar kan yaptirmicam.ama idrar testinde takip ediyorum hayalet çizgi cikiyo simdilik.sen naptin
Beklemek çok zor canım çok yiprandim resmen. Kendimi hiç bişeye veremiyorum. Yarın kana gitcem oluyorum sabırsızliktanSelam Cnm yazdiklarini takip ediyorum :) şükür iyiyim . Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ?
Tşk ederim canım Allah bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inş. Ilk defa bu duyguyu yaşadık.
Ben en son 4.gün baktırmakla bi hata yapmıştim. Yarın 9.gün yarın kanda baktırcam canım.inşallah senin olmuş gibi
Beklemek çok zor canım çok yiprandim resmen. Kendimi hiç bişeye veremiyorum. Yarın kana gitcem oluyorum sabırsızliktan
Ayy canım yaa keyfini çıkar.amin inşallah biz de yaşarız o duyguyu.
Günaydın kızlar.ben kendimi hamile gibi hissedemiyorum. İlk günler batma oluyordu bişeyler oluyordu umutlaniyordum.şimdilerde sanki yok gibi.her zamanki gibi. Çok boşum:-(
Insallah insalllaaah Guzel haberi aldık canim büyük ihtimalle cuma günü 5.gun transferi olacak Rabbim seninde gönlüne göre versin her daim soru sorabilirsin canim sorun yok rahat ol tamam mi
Günaydın kızlar.ben kendimi hamile gibi hissedemiyorum. İlk günler batma oluyordu bişeyler oluyordu umutlaniyordum.şimdilerde sanki yok gibi.her zamanki gibi. Çok boşum:-(
evet canım doğum kontrol hapını bu ay kullanacaksın bi sonraki adetinle bebişine kavuşacaksın![]()