Allah esirgesin canım bol bol yat dinlen uğraşma hicbiseyle
şimdi yatıyorum canım bu ara arabayla çok gezdim o sarstı herhalde
Canım bişey sorucam sana. Yanlış hatırlamıyorsam sizde sorun sperm sayısı ve hiziydi dimi? Morfoloji sorunu da varmiydi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben en son 4.gün baktırmakla bi hata yapmıştim. Yarın 9.gün yarın kanda baktırcam canım.inşallah senin olmuş gibi
Benimde merak ettiğim buydu tüp bebekte dış gebelik olur mu diye gerçekten çok zor 2 aylık olmuş ben anlamamıştım normal regl oluyodum.taa ki göğüslerim şişene kadar eğer farketmeseydik yarım saat içinde müdahale olmazsa ölüme yol açıyormuş verilmiş sadakamız varmış Allah'tan tüplerimde bi sorun yoktu sonra normal hamileliklerimde oldu ama düştü bu sefer gene düşürücem diye korkuyorum haftaya keseyi görmeye gidicezz çok heyecanlıyım off çok zor allah yardımcımız olsun
Canım bişey sorucam sana. Yanlış hatırlamıyorsam sizde sorun sperm sayısı ve hiziydi dimi? Morfoloji sorunu da varmiydi?
eşimde de bende de bi sıkıntı yoktu canım sebebi bilinmeyen infertilite imiş bizimki
canım allahtan tüp bebekte dış gebelik riskin daha düşük dedi de rahatladım.normal denesek büyük risk altındaymışım.ama dr um riskimi bildiğinden çok sıkı takip etti beni.transferden sonra da eminim 3-4 tane kan testi isteyecek.2. dış gebeliğimi düşürdüğümde 12 tane kan testi yapılmıştı.
eşimde de bende de bi sıkıntı yoktu canım sebebi bilinmeyen infertilite imiş bizimki
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. bende haziranda 3. tüp bebek denemem olacak.3 yıllık evliyim evliliğim ilk yılında kendiliğinden hamile kaldım fakat dış gebelik oldu ve sağ tüpüm alındı daha sonraları gebelik elde edilemeyince bizde direk tüp bebeğe geçtik 2 defa denedik olmadı. yaptırmadığımız test kalmadı. en son eşime varikosel var dediler ama sperm değerleri gayet iyiydi yinede gebelik elde edilemeyince varikosele bahane buldular eşim 5 ay önce ameliyat oldu şimdi gelecek ay 3. tedaviye başlayacaz inşallah. biraz uzun oldu kusura bakmayın rabbim hepimizin tüzünü güldürsün hayırlı evlatlar versin inşallah.
Iyi geceler herkese
Ben de bugün 2. Deneme için adım attım, ilaç verdi doktor estrofem, progestan ve climara. Haziran sonuna dogru da başlayacağız kismetse. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Karıştırdım o zaman canım ya kusura bakma
Günaydın kızlar.ben kendimi hamile gibi hissedemiyorum. İlk günler batma oluyordu bişeyler oluyordu umutlaniyordum.şimdilerde sanki yok gibi.her zamanki gibi. Çok boşum:-(
ilk denememde bende kimseye söylememiştim baktım kendimi kasıyorum herkese söyledim :)
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. bende haziranda 3. tüp bebek denemem olacak.3 yıllık evliyim evliliğim ilk yılında kendiliğinden hamile kaldım fakat dış gebelik oldu ve sağ tüpüm alındı daha sonraları gebelik elde edilemeyince bizde direk tüp bebeğe geçtik 2 defa denedik olmadı. yaptırmadığımız test kalmadı. en son eşime varikosel var dediler ama sperm değerleri gayet iyiydi yinede gebelik elde edilemeyince varikosele bahane buldular eşim 5 ay önce ameliyat oldu şimdi gelecek ay 3. tedaviye başlayacaz inşallah. biraz uzun oldu kusura bakmayın rabbim hepimizin tüzünü güldürsün hayırlı evlatlar versin inşallah.
canım nerde ysptırdın tedavilerini
Arkadaşlar herkese merhabalar ,benim ikinci denemem. 19 mayısta iki adet 5.gun embriyosu transfer oldu,rahim agzi dar olduğu için katater degistirdiler ama Dr sorun yok dedi,progestan igne vurdular transfer yapıldığı yerde hemen,crinone fitil kullaniyorum bide climara bant 3 günde bir.sormak istedigim şu meme uçları transferin ertesi günü koyulasti ilaçlardan olabilir mi Acaba? midem ve karnım sis,kasıklarım da çok hafif ağrılar oluyor.Bugun transfer sonra si 2.gun.Ne düşünüyorsunuz?
canım nerde ysptırdın tedavilerini
ben kayserideyim canım 2 sinide burda acıbademde yaptırdım. aynı zamandada hemşireyim zaten.
Arkadaşlar herkese merhabalar ,benim ikinci denemem. 19 mayısta iki adet 5.gun embriyosu transfer oldu,rahim agzi dar olduğu için katater degistirdiler ama Dr sorun yok dedi,progestan igne vurdular transfer yapıldığı yerde hemen,crinone fitil kullaniyorum bide climara bant 3 günde bir.sormak istedigim şu meme uçları transferin ertesi günü koyulasti ilaçlardan olabilir mi Acaba? midem ve karnım sis,kasıklarım da çok hafif ağrılar oluyor.Bugun transfer sonra si 2.gun.Ne düşünüyorsunuz?
Hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldin aramıza. Ben de geleli çok olmadı daha ama hemen bi benimsiyosun burayı:)) Bakmadan duramaz oluyosun. Hepimizin yüzü gülsün inşallah. Bu zamanlar da kuş olup uçsun inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldin aramıza. Ben de geleli çok olmadı daha ama hemen bi benimsiyosun burayı:)) Bakmadan duramaz oluyosun. Hepimizin yüzü gülsün inşallah. Bu zamanlar da kuş olup uçsun inşallah.
hoşbulduk canım hepimiz inşallah birbirimize uğur getirelim sen tedavide hangi aşamadasın ?
Benim de senden bir gün sonra transferim olmuş. Aynı bekliycez demek ki:) çok erken belirtiler için ama onca hormon aldık vücudumuza, onlardandır. Bana iğne yerine tablet verdi doktorum. Hepimizde ayrı tedaviler, ayrı tepkiler var.Karnım midem hep şiş benim, transferden beri.
slm canım,belirtiler için çok erken 2. gündesin daha belirti vermez bunların hepsi ilaçlardan canım. şimdi bu belirtilere takma kafanı rahat ol pozitif düşün inşallah hayırlı müjdeler verirsin
Sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?