2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım allahtan tüp bebekte dış gebelik riskin daha düşük dedi de rahatladım.normal denesek büyük risk altındaymışım.ama dr um riskimi bildiğinden çok sıkı takip etti beni.transferden sonra da eminim 3-4 tane kan testi isteyecek.2. dış gebeliğimi düşürdüğümde 12 tane kan testi yapılmıştı.

ha bir de hiç sıkıntı yapma allahın izniyle tutunacak bebeğin:)

Iyi geceler herkese

Ben de bugün 2. Deneme için adım attım, ilaç verdi doktor estrofem, progestan ve climara. Haziran sonuna dogru da başlayacağız kismetse. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Sana da hayırlı olsun inşallah.güzel haberler bekliyoruz.Âmin canım. Estrofem ben de içiyorum hala. Hatta yediye çıkardı doktorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar herkese merhabalar ,benim ikinci denemem. 19 mayısta iki adet 5.gun embriyosu transfer oldu,rahim agzi dar olduğu için katater degistirdiler ama Dr sorun yok dedi,progestan igne vurdular transfer yapıldığı yerde hemen,crinone fitil kullaniyorum bide climara bant 3 günde bir.sormak istedigim şu meme uçları transferin ertesi günü koyulasti ilaçlardan olabilir mi Acaba? midem ve karnım sis,kasıklarım da çok hafif ağrılar oluyor.Bugun transfer sonra si 2.gun.Ne düşünüyorsunuz?

Günaydın kızlar.ben kendimi hamile gibi hissedemiyorum. İlk günler batma oluyordu bişeyler oluyordu umutlaniyordum.şimdilerde sanki yok gibi.her zamanki gibi. Çok boşum:-(

Ama AlxFa oldu mu canım şimdi . Kötü düşünüp kötüyü çağırma lütfen. Geçenlerde bi topikte yanlış hatırlamıyosam 45 yaşında bi arkadaş da tüp bebek bekliyodu. Gitmiş kendine süt sütyeni falan almış. Daha haberi öğrenmeden. Öyle ğozitifti ki. İkizlerini bekliyodu en son. İnşallah aksilik yoktur tez zamanda kavuşur. Beynimiz üretken doğurgan olacak ki en başta bebişlerimiz geliversin kucaklarımıza .bi rahatla ,napalım ölüm yok ya hem yoksa da nazlanmışsa annesine senin mercimek bekliycez...hepimiz için geçerli inan laf olsun diye değil dediklerim.

slm canım,belirtiler için çok erken 2. gündesin daha belirti vermez bunların hepsi ilaçlardan canım. şimdi bu belirtilere takma kafanı rahat ol pozitif düşün inşallah hayırlı müjdeler verirsin

Benim de senden bir gün sonra transferim olmuş. Aynı bekliycez demek ki:) çok erken belirtiler için ama onca hormon aldık vücudumuza, onlardandır. Bana iğne yerine tablet verdi doktorum. Hepimizde ayrı tedaviler, ayrı tepkiler var.Karnım midem hep şiş benim, transferden beri.

Doğru diyorsun arkadaşım ilk denemede meme ucunda böyle bir şey olmamıştı o yüzden heveslenmisim ancak çok erken biliyorum. Hakkımıza hayırlısı. Senin kaçıncı gün embriyosu ve tek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…