• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Hayırlı olsun canım ,inşAllah tedavin güzel sonuçlansın .Allah bebeyini sağ-salim versin .Artık sabır ediceksin iyi düşün sakın kötü düşünme .Perşembe benim test günüm vallahi başlarda günler geçmek bilmiyor ,sonunada geldikte gitmek istemiyor insan düşünüyorum ya kötü olursa :18:.Eh neyse canım Allah sonumuzu iyi etsin ve bu yolda hiç kimsenin eziyyetini karşılıksız bırakmasın tanrım .Hepimizin bebeklerini göndersin artık "Desin bu kullarımın çektiler yeter artık meleklerini gönderiyim " amin

Çok teşekkür ederim âmin anım amiiinnnn. Rabbim hepimize güzel haberler tattırır inşallah. Seninde az kalmış. Dua ediyorum burdaki herkese kendim gibi. Sizi tanımasamda yaşadıklarınız çok tanıdık... Merhameti hikmeti lütfu bol Rabbim bizi de duy hayırlısı neyse hakkımızda bize de ver. Gelsin melekler ikişer ikişer hatta:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah son tedavın olsun canmm bebegnı kucagna alırsın hayırlı ugurlu olsunn sımdıden
amin canım hapimiz kavuşuruz inşallah
Selam canim, 3 tüp bebek denemem. Bizde herşey normaldi, ama bir turlu olmuyordu.eşim varikosel ameliyatı oldu 2 kere, ondan şüphelendik ama sperm sayisi normaldi.nedenİni bilmediğimiz bir neden vardi :) tüp bebek kraliçesi diye Birgül sarikamis diye birini önerdiler ama zaten soğuk biri ve size o enerjiyi veremiyor. 3. Yapmicam derken Brüksel tüp bebek merkezini önerdiler. İlk görüşmeden hüsamettin uslu ile görüştük ve muhtesem pozltlf biriydi. Orda çalışan herkesde bir pozitiflik var. Yumurta toplamada yücel kahraman ile tanistik. Yücel ve husamettin bey insanin sizin kadar heyecanlilar:) burasi acayip profesyonel. Sürekli kan aliyor her şeyi yakından takip ediyorlar ve hastalara senin benim diye ayirmiyorlar. İkisinde tüm hastalara hakim...sana gözüm kapali tavsiye ederim..

canım tavsiyen için teşekkür ederim ben ilk denememi bahçeci fulya da yaptım doktorum çok samimi ve iyi ilğileniyor ilk tedaviden de beni daha iyi tanıdığı için aynı yerde aynı doktorumla deneyeceğim inşlllah bu sefer rabbim kısmet eder.

Teselliler icin tsk. Ederim... bu son olmustur diye düsünmüstüm kedimi bebegini kayip etmis hic anne olamiycakmis gibi hissediyom emeklerimiz bosa cikiyo gücüm yok artik..

amin canım hapimiz kavuşuruz inşallah

canım tavsiyen için teşekkür ederim ben ilk denememi bahçeci fulya da yaptım doktorum çok samimi ve iyi ilğileniyor ilk tedaviden de beni daha iyi tanıdığı için aynı yerde aynı doktorumla deneyeceğim inşlllah bu sefer rabbim kısmet eder.

Aminnn insallahhhh

Hayırlı uğurlu olsun canım 12 gün sonra müjdeli haber verirsin inşallah bizlere:)ilk 3 gün bol bol dinlen kendini kasma belirti arama rahat olmaya çalış ve bol bol su iç ve tabii bol bol dua et

Ayy zeytinim inşallah inşallah hayırlısıyla. Rapor aldım tam sınav zamanı ama napayım dinlenicem. Okul işleri ordaki tipler beni fazlasıyla gerecek biliyorum. Sırf bu yüzden aldım. Düşün idareciye yarın ilk derse geleniycem kan vermem gerek dedim. Cevabı ben napayım oldu . Gel de dert anlat bişey söyle bunlara. Suyu çok içerim normalde de zaten ama sigarayı bıraktım o beni hepsinden çok zorluyo. Ama hepsine değer. Belirti aramam herhalde tüm arkadaşlarım ufacık belirti olmadan kaldı:) ben de aramam. dualarımdasınız hepiniz.

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs.............bhcg 12.gün 830 :nazar:

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs.............bhcg 11.gün 775 :nazar:

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs............ bhcg 12.gün 803 :nazar:

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH.

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs.......... BHCG:15.gün 1355:nazar:

Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs.......... BHCG:13.gün 1100:nazar:

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs.......... BHCG:?.gün 155:nazar:

meric03.......trn:10 mayıs........sonuç:21mayıs

kare1........trn:12 mayıs...........sonuç:?

hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs

AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?

Elifalper......trn:17 mayıs.....sonuç:29 mayıs

arkadaşlar eksik yanlış varsa düzeltelim...

kızlar bugün hafif kanamam oldu dokttor sıkıntı yok dedi ama ben genede korkuyorum

Kızlar transferden sonra hafif ateşinin çıktığını hisseden varmı? Ben normalde yumurtlama günümde hissederdim ertesi gün normale dönerdi. Hamile kalınırsa o ateş yükselmesi devam edermiş bebis için gerekli isi o olduğu için. Bende yumurta toplandigindan beri hafif ateş hissediyorum benim gibi olan varmı acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar transferden sonra hafif ateşinin çıktığını hisseden varmı? Ben normalde yumurtlama günümde hissederdim ertesi gün normale dönerdi. Hamile kalınırsa o ateş yükselmesi devam edermiş bebis için gerekli isi o olduğu için. Bende yumurta toplandigindan beri hafif ateş hissediyorum benim gibi olan varmı acaba?

Canım ya ben yanıyorum resmen bazen ateş basıyo. Menepozda gibi doktoru arayıp sormuştum ben ilaçlar dedi. Ondan oluyomuş. Ama seninki bebiştendir inşallah :)

Ayy zeytinim inşallah inşallah hayırlısıyla. Rapor aldım tam sınav zamanı ama napayım dinlenicem. Okul işleri ordaki tipler beni fazlasıyla gerecek biliyorum. Sırf bu yüzden aldım. Düşün idareciye yarın ilk derse geleniycem kan vermem gerek dedim. Cevabı ben napayım oldu . Gel de dert anlat bişey söyle bunlara. Suyu çok içerim normalde de zaten ama sigarayı bıraktım o beni hepsinden çok zorluyo. Ama hepsine değer. Belirti aramam herhalde tüm arkadaşlarım ufacık belirti olmadan kaldı:) ben de aramam. dualarımdasınız hepiniz.

valla canım sanki beni anlattın inan :) bende 12 nisandan beri gitmiyorum okula zaten Ankarada tedavi gördüm ben aslen Balıkesirliyim biraz mecburda kaldım rapor almaya.şu dönemde idareydi nöbetti sınavlarda kasamıcam kendimi .ahhhh sigara dedin bitirdin beniiiii :((( nasıl krizlere giriyorum bi bilsen

canım aynı gün transfer olmuştuk ya sende varmı bi değişiklik? nasıl tutuyorsun kendini test yapmamamk için?

Canim benim ikinci denemem biliyorsun ilkinde 7.gun pozitif gördüm sonra deger iyice dustu. O yuzden bu sefer cumartesiye kadar kan yaptirmicam.ama idrar testinde takip ediyorum hayalet çizgi cikiyo simdilik.sen naptin

anlaşıln mys hazrn içn dşnnlr şimdlk aznlktyz ilerlyn zamnlrda baya harktlnrz hrlde. bend hzrnn başnda başlamaya niyet ettm inşallah bi skntı çıkmz da başlayablrz ve hayrlı gönlümüze hoşgeln netclr alrz

Ben de ilk kez Haziran'da tüp bebek yaptırıcam inşallah bu ay yapılacaktı aslında ama fsh yüksek olduğundan ertelendi inşallah Rabbim nasip eder hepimize bir de pozitif sonuç alan da negatif sonuç alan da sorunlarını yazsalar arkadaşlar güzel olur umut olur bizlere de neden çocuk olmuyordu ve işte oldu falan

Siyah zeytin ve voly idarecilerin çoğu gereksiz ben yarin 2ci testimi yaptıracağım oranim artmismi diye adam kermeste ayaga dikecek beni 20gun rapor almistim tedavi suresince inatlasirsak alırım yasal hakkimiz

valla canım sanki beni anlattın inan :) bende 12 nisandan beri gitmiyorum okula zaten Ankarada tedavi gördüm ben aslen Balıkesirliyim biraz mecburda kaldım rapor almaya.şu dönemde idareydi nöbetti sınavlarda kasamıcam kendimi .ahhhh sigara dedin bitirdin beniiiii :((( nasıl krizlere giriyorum bi bilsen

Bilmem miiii... Evet ya kasılacak en son şey bu olmalı. Nerde tedavin canım otelde mi kalıyorsunuz ?Allah yardımcınız olsun

Siyah zeytin ve voly idarecilerin çoğu gereksiz ben yarin 2ci testimi yaptıracağım oranim artmismi diye adam kermeste ayaga dikecek beni 20gun rapor almistim tedavi suresince inatlasirsak alırım yasal hakkimiz

Tabiki hakkımız. Halden anlamak diye bişey var, onlarda yok. Neler neler anlatsam yol olur valla. Boşver hayatım ne kermesi yahu, yat dinlen. Çoluk çocuk karnına fdarbe falan çok sakıncalı Allah korusun. Canım inşallah güzel haberlerinin devamı gelir.

Canım ya ben yanıyorum resmen bazen ateş basıyo. Menepozda gibi doktoru arayıp sormuştum ben ilaçlar dedi. Ondan oluyomuş. Ama seninki bebiştendir inşallah :)

Anladım canım inşallah bebistendir :)

Ben de ilk kez Haziran'da tüp bebek yaptırıcam inşallah bu ay yapılacaktı aslında ama fsh yüksek olduğundan ertelendi inşallah Rabbim nasip eder hepimize bir de pozitif sonuç alan da negatif sonuç alan da sorunlarını yazsalar arkadaşlar güzel olur umut olur bizlere de neden çocuk olmuyordu ve işte oldu falan

Rabbim yardımcınız olsun, her şey yolunda gider inşallah.

Back