Canım sabah ilk idrarla yap daha iyi olur diyorlar sabah yapmayı düşünüyorum
Bakalım artık adeti beklerim olmazsa iki gün sonra falan yaparım pek umudum yok benim bu ay için de hayırlısı tabi inşallah sende vardır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım belli olmaz kısmet belki var testte çıkmamış olabilir.
aaa sen hamile misinnn
Ay yok kuzum yani şimdilik belirsiz bizimki. 15'ini 16'ya bağlayan gece de olmuş bir şey için erkenden konuşmak yanlış olur. Göğüslerim şişti ve uçlarına dokununca ağrıyla acı arası çıkıyor hemen yani bir hassasiyet durumu var ama ben hiç ümitli değilim çünkü ne pozisyonu uygundu ne ayaklarımı havaya kaldırdım ne bir tarafımın üstüne yattım ben hemen duşumu aldım.
canım ilişkiden henuz 2-3 gun gecmıs daha bence cook erken kaldıkı spermin yumurtaya ulasması bıle cok uzun. ama yınede rabbım bılır hayırlısı
kızlar adete 6 gun var ve sarı yapışkan akıntım basladır sızde de oluyor mu ılk dea yasıyorum ben
Canım bende oluyor koyu kıvamlı, külottan silerek alıyorum hatta. Böyle çok sıvı değil de daha katımsı geliyor demi? Fakat ben adetten öncemiydi sonramıydı tam hatırlamıyorum. Sanırım adete yakın daha koyu kıvamlı adetten sonra daha uzayan akışkan şekilde geliyordu.
kızçelerrrrrr blog açıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebişten pastayaaaaaaaaaaaa
ön hazırlık başladı gazam mübarek olsunnnn
hadı hayırlı olsun canım burdamı acıyosun lınkını atkızçelerrrrrr blog açıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebişten pastayaaaaaaaaaaaa
ön hazırlık başladı gazam mübarek olsunnnn
hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah :)=QUOTE]
teşekkür ederim canım inşallah
evet tarif ettigin gibi oluyo bende de. bu ay herseye dıkkat ettım bende onumuzdekı ay en ufak degısıklıgı farketcem
Hadi hayırlısı olsun canım. Hani nerde linki?
hadı hayırlı olsun canım burdamı acıyosun lınkını at
. Kizlar sabahtan itibaren cok mesajlar yazilmis hepsini okuyamadim, sanirim burda benden soz ediyorsunuz. Sabah dedigim gibi kan tahlilini yaptirdim ve sonuc hcg 169.80, randevumu anca haftaya persembeye alabildim ama tahlili kan alan hemsireye sordum ve pozitif dedi :) insallah haberimi bekleyen herkese umit olurum, biraz gec yazdigim icin kusura bakmayin:) buraya kadar hersey cok guzel fakat eve gelince kahverengi gibi bir akinti fark ettim, haftaya kadar aklima takilacak belli ki adet olurum diye korkuyorm, bu durum hakkinda bilgisi ya da tecrubesi olan varsa paylassin lutfen ...Sanırım burda yok bende merakla o arkadaşı bekliyorum :)
. Kizlar sabahtan itibaren cok mesajlar yazilmis hepsini okuyamadim, sanirim burda benden soz ediyorsunuz. Sabah dedigim gibi kan tahlilini yaptirdim ve sonuc hcg 169.80, randevumu anca haftaya persembeye alabildim ama tahlili kan alan hemsireye sordum ve pozitif dedi :) insallah haberimi bekleyen herkese umit olurum, biraz gec yazdigim icin kusura bakmayin:) buraya kadar hersey cok guzel fakat eve gelince kahverengi gibi bir akinti fark ettim, haftaya kadar aklima takilacak belli ki adet olurum diye korkuyorm, bu durum hakkinda bilgisi ya da tecrubesi olan varsa paylassin lutfen ...
Artil 5 haftayi gectik 2 yasindaki yegenim karnima basarak uzerimden geçti ve suan kasigimda bir agiri var annemlere belli etmek istemiyorum acaba birsey olmusmudur; ((((((((*
Amin Cnm cok tesekkur ederim, allah herkese nasip etsin insallah. Derdimiz bitmiyor once hamile kalalim diye stres yapiyoruz, sonra leke geliyor, daha bakalim nelerden gecicez. Sonu guzel olsun da, herseye deger <3Canım öncelikle kutluyorum hamişsin allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş. Öncelikle sağlıklı bir gebelik tabiki. Ben yerleşme kanaması olabileceğini düşünüyorum istersen bunu bir araştır.