kizlar adetim 2 gun gecti olmadim daha, az once test yaptim ama negatif. ya niye adet olmadim ozaman ben.acaba sonradan positif olabilirmi?
Evet canım çıkmamış olabilir benim kuzende yeni hamile onunda 2 gn geçmişti test yapmıştı çıkmamıştı
hmm peki nezaman belli oldu canim, bi test daha var onu yarin sabah yapmayi dusunuyorum ilk idrarimlan insallah cikar
Kan testinde çıktı canım evet sen öyle yap canım sabah ilk idrarınla yap eğer yine çıkmazsa hemen sağlık ocağına git kan testi yaptır inşallah çıkar canım bende yarın sabah yapacagım inşallah yarın ikimizde olumlu sonuç alırız
tamam canim cok sagoll, sabah yapicam
su sabah tahlıl yaptırmaya gıden arkadas nerde cıkmısmı sonucları
Peki canım günün geçtikten sonramı yapmıştın
Evet canim öncesinde benimki geç döllenme olduğundan cikmamisti ama seninki zamanında dollendiyse cikacaktir silik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım sabah yapacagım bende 1 gun öncesınden yapmış olacağım
Hafi hayirlisi haber ver bizede
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlısı canım. Yumurtlama günü genelde erkek oluyor benim eğer tuttuysa otomatik hesaplayıcalar bugünü veriyor yumurtlama için ama biz 15'inin gecesi birlikte olduk ben o gün yumurtladığımı düşünüyorum dediğim gibiyse benim erkek olabilir ama gerçekten yumurtlamam dün ya da bugünse içimde yaşayan sperm hücreleri var ise erkekler ömürsüz olduğundan muhtemelen kızdır. Kısmet artık. Annem geçenlerde fal baktırmış oğlan oluyor demiş falcı bende bilememiş dedim. Bana da hep kızım olacak gibi geliyor nedense.
Evet uzulmemeya ve kafama takmamaya calisacagim uzum
Tamam canım inşallah hayırlı haber veririm
Sen test yaptın mı canım adetine ne kadar var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yapmadım canım yarın veya bır gune olmam lazım canım yanı 1 veya gun var canım
Testi ne zaman yapacaksın peki benim de yarın adet olmam lazım normalde ama bakalım test yaptım negatif çıktı o yüzden yarın adet olurum herhalde belirtisi de yok daha gerçi de olur diye düşünüyorum negatif çıkınca
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi