2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kizlar adetim 2 gun gecti olmadim daha, az once test yaptim ama negatif. ya niye adet olmadim ozaman ben.acaba sonradan positif olabilirmi?

Kan testi yaptır canım ya da bir test daha yap yarın sabah ondada gözükmez ise kan vermeye gidersin.

hmm peki nezaman belli oldu canim, bi test daha var onu yarin sabah yapmayi dusunuyorum ilk idrarimlan insallah cikar

Kan testinde çıktı canım evet sen öyle yap canım sabah ilk idrarınla yap eğer yine çıkmazsa hemen sağlık ocağına git kan testi yaptır inşallah çıkar canım bende yarın sabah yapacagım inşallah yarın ikimizde olumlu sonuç alırız

Son düzenleme:
Kan testinde çıktı canım evet sen öyle yap canım sabah ilk idrarınla yap eğer yine çıkmazsa hemen sağlık ocağına git kan testi yaptır inşallah çıkar canım bende yarın sabah yapacagım inşallah yarın ikimizde olumlu sonuç alırız

tamam canim cok sagoll, sabah yapicam

Peki canım günün geçtikten sonramı yapmıştın

Evet canim öncesinde benimki geç döllenme olduğundan cikmamisti ama seninki zamanında dollendiyse cikacaktir silik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim öncesinde benimki geç döllenme olduğundan cikmamisti ama seninki zamanında dollendiyse cikacaktir silik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım canım sabah yapacagım bende 1 gun öncesınden yapmış olacağım

$ablam3.jpg

Hayırlısı canım. Yumurtlama günü genelde erkek oluyor benim eğer tuttuysa otomatik hesaplayıcalar bugünü veriyor yumurtlama için ama biz 15'inin gecesi birlikte olduk ben o gün yumurtladığımı düşünüyorum dediğim gibiyse benim erkek olabilir ama gerçekten yumurtlamam dün ya da bugünse içimde yaşayan sperm hücreleri var ise erkekler ömürsüz olduğundan muhtemelen kızdır. Kısmet artık. Annem geçenlerde fal baktırmış oğlan oluyor demiş falcı bende bilememiş dedim. Bana da hep kızım olacak gibi geliyor nedense.

aaa sen hamile misinnn:KK3:

Kızlar kasıklarım sancılanıyordu hafıfledı ama yınede arada bir sol veya sağ tarafımda bir tepkime oluyor dünde belim ağrıdı akşama kadar idrarada sık çıkıyorum çok su içmektenmi diye düşündüm bugun az su içtim şimdi lavaboya gittim geldim yine gidesim var ve gögüs uçlarım belirginleşti bunlar belirti olabilirmi acaba

Yapmadım canım yarın veya bır gune olmam lazım canım yanı 1 veya gun var canım

Testi ne zaman yapacaksın peki benim de yarın adet olmam lazım normalde ama bakalım test yaptım negatif çıktı o yüzden yarın adet olurum herhalde belirtisi de yok daha gerçi de olur diye düşünüyorum negatif çıkınca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Testi ne zaman yapacaksın peki benim de yarın adet olmam lazım normalde ama bakalım test yaptım negatif çıktı o yüzden yarın adet olurum herhalde belirtisi de yok daha gerçi de olur diye düşünüyorum negatif çıkınca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sabah ilk idrarla yap daha iyi olur diyorlar sabah yapmayı düşünüyorum

X