2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

. Kizlar sabahtan itibaren cok mesajlar yazilmis hepsini okuyamadim, sanirim burda benden soz ediyorsunuz. Sabah dedigim gibi kan tahlilini yaptirdim ve sonuc hcg 169.80, randevumu anca haftaya persembeye alabildim ama tahlili kan alan hemsireye sordum ve pozitif dedi :) insallah haberimi bekleyen herkese umit olurum, biraz gec yazdigim icin kusura bakmayin:) buraya kadar hersey cok guzel fakat eve gelince kahverengi gibi bir akinti fark ettim, haftaya kadar aklima takilacak belli ki adet olurum diye korkuyorm, bu durum hakkinda bilgisi ya da tecrubesi olan varsa paylassin lutfen ...

Allahim saglikla kucağına almayi nasip etsin inşallah hayırlı olsun lekenin sebebini yerleşme kanaması oldugunu düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun insallah

. Kizlar sabahtan itibaren cok mesajlar yazilmis hepsini okuyamadim, sanirim burda benden soz ediyorsunuz. Sabah dedigim gibi kan tahlilini yaptirdim ve sonuc hcg 169.80, randevumu anca haftaya persembeye alabildim ama tahlili kan alan hemsireye sordum ve pozitif dedi :) insallah haberimi bekleyen herkese umit olurum, biraz gec yazdigim icin kusura bakmayin:) buraya kadar hersey cok guzel fakat eve gelince kahverengi gibi bir akinti fark ettim, haftaya kadar aklima takilacak belli ki adet olurum diye korkuyorm, bu durum hakkinda bilgisi ya da tecrubesi olan varsa paylassin lutfen ...

Hayirli olsun kuzu lekelenme içinde telaş etme yerleşme kanamasidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Artil 5 haftayi gectik 2 yasindaki yegenim karnima basarak uzerimden geçti ve suan kasigimda bir agiri var annemlere belli etmek istemiyorum acaba birsey olmusmudur; ((((((((*

Dikkat et kendine canım bisey olmamistir endisede ediyosan bi ultrason yap tir

Kızlar değerim artmış 97 den 249 olmuş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun kuzu lekelenme içinde telaş etme yerleşme kanamasidir

. Insallah oyledir cnm, bende hic kotu dusunmek istemiyorum ama iste... Ister istemez engel olamiyorum bazen. Allah hepimize kolay hamilelik ve saglikli , melek gibi bebisler nasip etsin....

$chartgraph_module.png
merhaba kızlar guncel ateş tablomu yukluyorum. yallnız bu kez kırmızı cızgler belırdı sanırım ovulasyon tarıhı vs hesapladı :) birde sayfanın altlarında baska yorumlar da var hamılelık monıtoru fertılıze analızı falan var ff e gore ovulasyon sonrası 3. gunumdeyım. 30 unda da regl olmam lazım. bu sıte cok eglencelıymıs yaf:KK1::KK14:

güzelllk :)

hamşşsin heralde canım :) test yap ve sonucunu bildir canım :)

Canım şimdi test yaptım adetime 2 gün var daha ama sonuç negatif çıktı ama eczanede test sordum bir tanesine 13 tl dedi bende üzerime para almayı unutmuşum sadece bozukluklar vardı 2 tl bir test daha varmış ondan aldım farkı ne dedim 13 tl lik adetten 3 gün öncesine kadar sonuç veriyor dedi ben bu negatife güvenip hamile değilmiyim mi desem ne düşünsem şaşırdım

Evet canım senden bahsediyordum :) senina adına çok sevindim canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende az önce test yaptım ama sonuç negatif çıktı adetime 2 gün var eczanden testi alırken kadın iki tan var dedi biri 13 tl var dedi birde 2 tl bende üzerime para almayı unutmuum sonradan karar vermiştim test yapmaya üzerimdeki bozukluklarla almak zorunda kaldım farkı ne dedim 13 tl lik adetten 3 gün öncesine kadar sonç veriyor dedi bende şimdi b negatife güvenip hamile değilim diyemi düşünsem yoksa beklesem mi ama kasıklarımdaki batmada devam ediyor kasıklarımın olduğu bölüm şiş gibi kafam çok karıştı özellikle kasıklarımda sol tarafım :KK76:

Canım şimdi test yaptım adetime 2 gün var daha ama sonuç negatif çıktı ama eczanede test sordum bir tanesine 13 tl dedi bende üzerime para almayı unutmuşum sadece bozukluklar vardı 2 tl bir test daha varmış ondan aldım farkı ne dedim 13 tl lik adetten 3 gün öncesine kadar sonuç veriyor dedi ben bu negatife güvenip hamile değilmiyim mi desem ne düşünsem şaşırdım

canım o ucuz testlerde gösterıyo 2 gun kala silikte olsa cıkıyo genelde gerçi markasıda önemli tabiii her zman yanılma payı var adet gününü bekle bakalım canım sonuc ne olacak

canım o ucuz testlerde gösterıyo 2 gun kala silikte olsa cıkıyo genelde gerçi markasıda önemli tabiii her zman yanılma payı var adet gününü bekle bakalım canım sonuc ne olacak

Anladım canım markası oncomed evet canım mecbur bekleyeceğim az kaldı bekleyim bakalım sonuç ne olacak kasıklarımdaki o yanma gibi sancı olmasa düşünmeyeceğim ama beni düşündüren o

X