kışın da karda buzda gelmem zor olacak arabayı son ayda kullanmak zor oluyor servise de yürüyorum bayağı ama tabi yaza gelmesi çok feci kuzenim resmen halıyı kaldırıp parkeye yatıyordu sıcaktan
bi de şu yönden iyi olacak diye düşünüyorum bebek ocakta gelirse kundak mundak sarılacak ilk başlarda yazın toparlanmış olacak miss gibi... yazın doğan kuzenlerimin bebekleri falan hep isilik oldu sıcaktan kışın doğurmanın faydaları
bu arada kızlar benim yüzümde sivilce çıktı acaba kız mı
eğer bu da aynı olursa çok gülecem göğüsler büyüyor ve ağrı oluyor
batı beklmeden idrar testi çıkmaz boşuna strese girme canım
Hah işte benim durum ama herkes bu kadar erken belirti olmaz diyor. Yazdım burdada ilişkinin ertesi günü duşa girdiğimde göğüslerimde çok ağrı ve acı karışımı birşey vardı. Hala da var dokunur dokunmaz uçlarım çıkıyor ve çok ağrıyor. Bugün sabah üstüne yatamadım. Eşim bile göğüslerim için şişmiş dedi ki ben ona birşey söylememiştim. O da farketti.
sıvılce cıkınca kızmı oluyo benımde sıvılcelerım cıkmaya basladı cenemın kenarlarına dogru ve alnımda ınce ınce bussuru olduay deme kız super olur
sıvılce cıkınca kızmı oluyo benımde sıvılcelerım cıkmaya basladı cenemın kenarlarına dogru ve alnımda ınce ınce bussuru olduay deme kız super olur
Doktorun 8 haftaliktan dusuk gebelik sonlanmasinda korunmaya gerek yok demisti di mi yani rahim kendini hemen toplayabiliyor mu ki acaba? Ben internette biraz baktim da kimyasal gebelikten sonra adet dongusu biraz sasiyormus gec yumurtlama oluyormus galiba napsam bilemedim benim doktorum da dun bana kanaman baslar biz bu kimyasal gebeliklere düşük bile demiyoruz cok kisinin basina gelebiliyor Allahin verdigi birsey vucut geri atiyor tutunamadan demisti.ins hayirli karar verebilirim korunup korunmama konusunda ayni seyi bi daha yasamaktam korkuyorum
bebısmı gelıyo ne ayyy hadı belkı erken verır ama o hormon salgılanmadan vucutta degısıklık olmuyomus benımde uclarında oldu top gıbı bıde cok acıyodu halada acıyo
Canım eğer yumurtlama gününden 2-3 gün önce olduysa kız olma olasılığı fazla.
Hah işte benim durum ama herkes bu kadar erken belirti olmaz diyor. Yazdım burdada ilişkinin ertesi günü duşa girdiğimde göğüslerimde çok ağrı ve acı karışımı birşey vardı. Hala da var dokunur dokunmaz uçlarım çıkıyor ve çok ağrıyor. Bugün sabah üstüne yatamadım. Eşim bile göğüslerim için şişmiş dedi ki ben ona birşey söylememiştim. O da farketti.
1-2 gün kala çıkıyor kuzum ama ben batımın olduğu gün bile yapmam. Batımı 3-5 gün geçer öyle yaparım ancak. Boşuna stres çünkü. Doktorum 10 günü geçir bile dedi hatta bana.
Sabah Bir arkadaş yazmış şuan ismini hatırlamıyorum silikte olsa ikinci çizgi çıkmış bugun kan tahlili yaptıracakmış benimde ordan aklıma geldi
kışın da karda buzda gelmem zor olacak arabayı son ayda kullanmak zor oluyor servise de yürüyorum bayağı ama tabi yaza gelmesi çok feci kuzenim resmen halıyı kaldırıp parkeye yatıyordu sıcaktan
bi de şu yönden iyi olacak diye düşünüyorum bebek ocakta gelirse kundak mundak sarılacak ilk başlarda yazın toparlanmış olacak miss gibi... yazın doğan kuzenlerimin bebekleri falan hep isilik oldu sıcaktan kışın doğurmanın faydaları
bu arada kızlar benim yüzümde sivilce çıktı acaba kız mı
ben geçen hafta sutyen zor taktım ya düşün çok feci oldu bi kaç gündür düzeldi azaldı
O zaman bana da kız gelebilir sivilcelenme de var zaten :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim battan 6 gün önce kanda bile çıkmadı ama erken gebelik testinde çıktı ya da test yanlıştı emin olamadım çünkü. Ama 2 gün önce beta 97 çıktı. Bugün artışa bakılacak
Canım benim battan 6 gün önce kanda bile çıkmadı ama erken gebelik testinde çıktı ya da test yanlıştı emin olamadım çünkü. Ama 2 gün önce beta 97 çıktı. Bugün artışa bakılacak
ayy karıstırdım canım pardon yanlış kişiye yazmısım
Hayırlısı canım. Yumurtlama günü genelde erkek oluyor benim eğer tuttuysa otomatik hesaplayıcalar bugünü veriyor yumurtlama için ama biz 15'inin gecesi birlikte olduk ben o gün yumurtladığımı düşünüyorum dediğim gibiyse benim erkek olabilir ama gerçekten yumurtlamam dün ya da bugünse içimde yaşayan sperm hücreleri var ise erkekler ömürsüz olduğundan muhtemelen kızdır. Kısmet artık. Annem geçenlerde fal baktırmış oğlan oluyor demiş falcı bende bilememiş dedim. Bana da hep kızım olacak gibi geliyor nedense.
Önemli değil tatlım