2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sıvılce cıkınca kızmı oluyo benımde sıvılcelerım cıkmaya basladı cenemın kenarlarına dogru ve alnımda ınce ınce bussuru oldu ay deme kız super olur

eğer bu da aynı olursa çok gülecem göğüsler büyüyor ve ağrı oluyor

Hah işte benim durum ama herkes bu kadar erken belirti olmaz diyor. Yazdım burdada ilişkinin ertesi günü duşa girdiğimde göğüslerimde çok ağrı ve acı karışımı birşey vardı. Hala da var dokunur dokunmaz uçlarım çıkıyor ve çok ağrıyor. Bugün sabah üstüne yatamadım. Eşim bile göğüslerim için şişmiş dedi ki ben ona birşey söylememiştim. O da farketti.

bebısmı gelıyo ne ayyy hadı belkı erken verır ama o hormon salgılanmadan vucutta degısıklık olmuyomus benımde uclarında oldu top gıbı bıde cok acıyodu halada acıyo

sıvılce cıkınca kızmı oluyo benımde sıvılcelerım cıkmaya basladı cenemın kenarlarına dogru ve alnımda ınce ınce bussuru oldu ay deme kız super olur

Canım eğer yumurtlama gününden 2-3 gün önce olduysa kız olma olasılığı fazla.

kız annenin güzelliğini alırmış ya ondan dedim kuzenim ablam da bana diyor ki onun 2 oğlu var hadi ordan diyor benim de sivilcem vardı

Canım bende geçen ay kimyasal yaşadım korunmana gerek yok dedi doktor. Yumurtlama geçen ay 14. Günken bu ay 17. Gün oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebısmı gelıyo ne ayyy hadı belkı erken verır ama o hormon salgılanmadan vucutta degısıklık olmuyomus benımde uclarında oldu top gıbı bıde cok acıyodu halada acıyo

Ay bilmiyorum üzümcüm hayırlısı artık. Ben hiç hazırlamamıştım kendimi bu aya. Aniden gelişen birşey oldu. Gelirse seviniriz tabi ama gelmezsede temmuzu atlatır artık ağustosta gerçek bir çalışma yaparız. Yani olduysa tek seferlik ilişkiyle oldu ama o günde muhtemelen yumurtamın çatladığı gündü çünkü sabahtan akşama kadar uzun akıntılarım geldi bizde o gece birlikte olduk. Bakalım 2 temmuzda herşey ortaya çıkacak.

ben geçen hafta sutyen zor taktım ya düşün çok feci oldu bi kaç gündür düzeldi azaldı

Sabah Bir arkadaş yazmış şuan ismini hatırlamıyorum silikte olsa ikinci çizgi çıkmış bugun kan tahlili yaptıracakmış benimde ordan aklıma geldi

Canım benim battan 6 gün önce kanda bile çıkmadı ama erken gebelik testinde çıktı ya da test yanlıştı emin olamadım çünkü. Ama 2 gün önce beta 97 çıktı. Bugün artışa bakılacak

canım kimyasal değil senınkı şimdilik demi

O zaman bana da kız gelebilir sivilcelenme de var zaten :)

Hayırlısı canım. Yumurtlama günü genelde erkek oluyor benim eğer tuttuysa otomatik hesaplayıcalar bugünü veriyor yumurtlama için ama biz 15'inin gecesi birlikte olduk ben o gün yumurtladığımı düşünüyorum dediğim gibiyse benim erkek olabilir ama gerçekten yumurtlamam dün ya da bugünse içimde yaşayan sperm hücreleri var ise erkekler ömürsüz olduğundan muhtemelen kızdır. Kısmet artık. Annem geçenlerde fal baktırmış oğlan oluyor demiş falcı bende bilememiş dedim. Bana da hep kızım olacak gibi geliyor nedense.

haber ver bızede şimdilik kimyasal değil senınkı demi yumurtlaman sastımı peki

Hayırlı olsun canım sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini. olumlu artışlar olmuştur İnşallah Bende canım bugun aksam alıp yarın sabah yapmayı düşünüyorum en azından rahatlarım yapıp yapmama arasında gidip gelmektense yapayım diyorum

kızımız olsunnnn :13::13::13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…