- 25 Nisan 2013
- 10.963
- 8.905
kızımız olsunnnn :13::13::13::13::13::13:
Önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat sonrada gönlümüzden geçen yani kızımız olsun canım inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızımız olsunnnn :13::13::13::13::13::13:
senınde hamilelik iyi gidiyomus canım cok sevındım ben senın kadar sanslı olamadım
ben geçen hafta sutyen zor taktım ya düşün çok feci oldu bi kaç gündür düzeldi azaldı
Önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat sonrada gönlümüzden geçen yani kızımız olsun canım inş.
Kizlar, araniza yeni katilmis bir anne adayina yardimci olabilirmisiniz. Adetime iki gun var daha ama ovulasyon testinin cok koyu cikmasi uzerine gebelik testi yaptim dakikalar once ve biraz silik ama iki cozgiyi gordum. Bu 3 denememiz ve ilk defa gebelik testim boyle cikti,kesin hamilemiyim acaba. Lutfen soyleyin, benim gibi biraz aceleci davranip pozitifi goren var mi, cizgi silik de olsa bu kesin hamilelikmidir. Bugun kan testi yaptiricam sanirim, ne yapacagmi bilemedim
İdrar testini sabah mı yapmam lazım akşam yapsam olmazmı
Aynen benim adetlerimde hassas olurdu ama şimdi hamileyim acayip hassas,şiş ve gün geçtikçe büyüyorlar .Valla bende şöyle bir araştırdım ilk göğüsler sinyal veriyormuş. 2-3 gün sonra anlayanlar varmış. Bakalım.
Farketmez ama çok sıvı tüketme idrarı dilüe edip negatif sonuç verebilir canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah ilk idrarda hormon daha yoğun olur die sabahı öneriyor çoğu kişi. Ama bi kaç gün geciktiyse sabah yada akşam farkediceğini düşünmüyorum
bende akşama doğru yapmıstım cıkmıstı ama bı kaç saaat ıdrarını tut öle yap
bende akşama doğru yapmıstım cıkmıstı ama bı kaç saaat ıdrarını tut öle yap
merhaba kızlar ben de katılabilir miyim aranıza ben 2 yıllık evliyim 2 ay önce hapı bıraktım bu ay da tamamen korunmayı bıraktık bakalım bundan sonrası nasip.. 1 temmuzda hasta olcam eğer denemeler işe yaramazsa bakalım...
Kizlar, araniza yeni katilmis bir anne adayina yardimci olabilirmisiniz. Adetime iki gun var daha ama ovulasyon testinin cok koyu cikmasi uzerine gebelik testi yaptim dakikalar once ve biraz silik ama iki cozgiyi gordum. Bu 3 denememiz ve ilk defa gebelik testim boyle cikti,kesin hamilemiyim acaba. Lutfen soyleyin, benim gibi biraz aceleci davranip pozitifi goren var mi, cizgi silik de olsa bu kesin hamilelikmidir. Bugun kan testi yaptiricam sanirim, ne yapacagmi bilemedim
:2::2::2::2::2::2::2: Mogami yeni bat 15 temmuz
Aynen benim adetlerimde hassas olurdu ama şimdi hamileyim acayip hassas,şiş ve gün geçtikçe büyüyorlar .
kizlar adetim 2 gun gecti olmadim daha, az once test yaptim ama negatif. ya niye adet olmadim ozaman ben.acaba sonradan positif olabilirmi?