Bu konuda yapmak istediğim şu: eşimin işinin yükselme durumu var eğer yükselirse ben bebek 3 yaşına gelene kadar çalışmamayı düşünüyorum bebeğimi kendim büyütüp sonra kreşe verecem dua edin de olsun
Allah ım hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Aynı durum bizimde bu yıl sonunda olabilir. Hadi hayırlısı olsun canım hepimiz için. Bebiş uğur getirsin.
Amin İnşallah Allah ım bebeğimizi bizim büyütmemizi nasip etsin
Doktorun 8 haftaliktan dusuk gebelik sonlanmasinda korunmaya gerek yok demisti di mi yani rahim kendini hemen toplayabiliyor mu ki acaba? Ben internette biraz baktim da kimyasal gebelikten sonra adet dongusu biraz sasiyormus gec yumurtlama oluyormus galiba napsam bilemedim benim doktorum da dun bana kanaman baslar biz bu kimyasal gebeliklere düşük bile demiyoruz cok kisinin basina gelebiliyor Allahin verdigi birsey vucut geri atiyor tutunamadan demisti.ins hayirli karar verebilirim korunup korunmama konusunda ayni seyi bi daha yasamaktam korkuyorum
Amin İnşallah Allah ım bebeğimizi bizim büyütmemizi nasip etsin
inşallah canım bakalım ne olacak ben dayanabileceğim kadar gelecem işe doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta izin var ya doğum öncesi son 3 haftaya kadar gelirsem 5 haftayı sona atacam 13 hafta yani 3 ay sonra olacak bir kaç ayda rapor alsam
Amiiiiiinnnn.
Bende dayanabildiğim kadarıyla gelmek istiyorum. Hani inş. elverirde sağlığım son haftama kadar çalışırım. Eşimin kuzeni son 1 hafta kala ayrıldı. Biz işte doğuracak diyorduk hatta.
Kizlar sanirim kanamam basladi.bebek beklerken kirmizilari gordugume bu kadar sevinecegimi hic dusunmezdim :) kendiliginden kanamamin baslamasina cok sukrettim kizlar dua edin ins devam eder de ici iyice bosalir ve korunmama gerek kalmaz
Bende son haftaya kadar gelemk istiyorum doğumdan sonra izni uzun tutmak istiyorum bende böyle hamile gibi konuşuyorum :)
Belki de öylesindir. Benim göğüs hassasiyeti hala devam ediyor hatta göğüslerim şiş. Bakalım kısmet belki tek seferde bizde turnayı gözünden vurmuşuzdur.
Doktorun 8 haftaliktan dusuk gebelik sonlanmasinda korunmaya gerek yok demisti di mi yani rahim kendini hemen toplayabiliyor mu ki acaba? Ben internette biraz baktim da kimyasal gebelikten sonra adet dongusu biraz sasiyormus gec yumurtlama oluyormus galiba napsam bilemedim benim doktorum da dun bana kanaman baslar biz bu kimyasal gebeliklere düşük bile demiyoruz cok kisinin basina gelebiliyor Allahin verdigi birsey vucut geri atiyor tutunamadan demisti.ins hayirli karar verebilirim korunup korunmama konusunda ayni seyi bi daha yasamaktam korkuyorum
Belkide canım inşallah ben göğüslerimde birşey hissetmiyorumda kasıklarımda sancı oluyor dünde bel ağrım vardı bende bunlardan yola çıkarak umutlanıyorum
Hadi inş. 2 gün kalmıştı demi batına. Dayanamazsan yap yarın sabah bir test ama bu kadar beklemişsin batı da bekleyebilirsin bence.
Evet canım 2 gün kaldı bugun aksam alıp sabah yapmayı düşünüyorum eğer silikte olsa ikinci çizgi çıkarsa hemen kan testi yaptırmak istiyorum araya hafta sonu girmeden
Bugün al sen canım yarın sabah yaparsın. Hadi bakalım hayırlısı olsun artık yarın güzel haberlerini bekliyorum.
Birde şöyle bir şey var hüm mesela senin doğumun sıcaklara gelmeyecek belki o nedenle dayanabildiğin yere kadar çalışırsın. Sıcaklara gelse zaten ağırlaşıyorsun daha da zor oluyor diyorlar o nedenle doğum için en uygun ayların nisan mayıs olduğunu düşünüyorum.
Belki de öylesindir. Benim göğüs hassasiyeti hala devam ediyor hatta göğüslerim şiş. Bakalım kısmet belki tek seferde bizde turnayı gözünden vurmuşuzdur.
Belkide canım inşallah ben göğüslerimde birşey hissetmiyorumda kasıklarımda sancı oluyor dünde bel ağrım vardı bende bunlardan yola çıkarak umutlanıyorum
batı beklmeden idrar testi çıkmaz boşuna strese girme canım