amın canım allahım hepımıze nasıp etsın adetıme 1 gun kala yaptım ınce sılık cızgı cıktı kan tahlılı verdın ertesı gun 56 cıktı bence bırazcık bekleyın adet gunu yada 1 gun once yaparsın ama yumurtma tarıhını bılıyosan ben yumurtlamanın 14 gunu yaptım cıktı
ıyı gıdıyo allaha sukur cumartesı gıdıcem bende ıste kalp atısını duymak ıcın mıgde bulantılarım ve halsızlık cok bıde herfırsatta uyucam nerdeyse bu arada 73 kılodan 69 dustum
Rabbim hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah benimde iki gün var adete şimdi yapsam çıkar mı kaç aydır negatif görmekten sıkıldım ama yine de insan merak ediyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım yumurtlamamı bilmiyorum ben en son 22 mayısta adet oldum 10 hazıranda korunmadık ayın 19 veya 20 adet olmam lazım cumartesıden berı benım kasıklarımda sancı var kı benım normalde oncesınde hıc olmaz adet oldugmu bıle anlamam ama bu sancıların sebebı bebıs olabılırmı dıyorum yapsam cıkarmı cıkmazmı bılmıyorum cokta merak edıyorum
yaparsan cıkmaz canım benımde nısan 22 ben 21 de yaptım azcık sabır bekle canım zor ama bekle
canım benım senı cok ıyı anlıyorum ıstersen bekle yarın sabah ılk ıdrarınla yap belkı cıkabılır gec yumurtlama olmadı ıse ama cunku oglumda adet gunu yapmıstım bıse cıkmadı adetımın uzerınden 10 gun gecmıstı ozaman cıktı bunda yumurtladıgım tarıgı bıldıgım ıcın 1 gun oncesı denedım
anemmmm rabbım banada böle hamilelik versin kilo veriyim bıraz
Beklemek zor ama ben bugün test aldırıp yarın sabah bi bakayım en iyisi .. Tavsiyelerin için çok saol inşallah bu kez vardır
valla canım hıc bı yerımde bı belirtim olmadı tek belirtim gogus uclarım top gıbı oldu okadar cokta acıyodu egılınce falan
Benimde 3-4 gündür belim çok ağrıyor iki gündğr de midem yanıyor daha önce hiç böle olmamıştı o yüzden zaten acaba diyorum
o zaman dıs gebelıgı ikinci plana at canım ayrıca tek bi doktorla yetınme derim ben memlekete gıtmesem burdakı doktor bana dış gebelık dedi kimyasalı düşünmedi ilaç alcaktım boşu boşuna kendılıgınden düşmesi ikinci gebeliği kolaylaştıryo rahım kendini temizliyoya..belkide durcak bebişin kendini üzme
Doktorlara nasil guvenecegimizi de şaşırdık. Sen ne ilac ne igne kullanmadan mi adet oldun petty? Bebisin durma ihtimali yok gibi sanki deger dusuyor sanki
Simdi doktora gidiyorum uzum bakalim ne diyecek kan testi tekrar ister sanirim? Kese gozukmeden dis gebelik diyemiyorlarsa nasil anlayacak kesesi olusmamis gebeliklerin dış mi kimyasal mi oldugunu? Pettynin dedigine göre beta 1000 den yukari olmasi gerkeiyormus dis gebelik icincanım bugunde baktırdınmı kanda degerıne kese gorunmeden dıs gebelık bellı olmazmıs baska doktorada gıttınmı
Canm ne ilac verdi ismi ne bende kullaniyorum aynilarini doktor bana soyledi 3 ay kukkan diye de bi yazar misin ismini cocuk dusunyrken bide yanlislikla korunmayim :) ahahahh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hıcc kendını takıp etme bırak gunun gelsın baska seylerle ılgılen dagıt kendını
Ben aynı zamanda sınava çalışıyorum düne kadar aklıma hiç gelmemişti ama mide yanmasının sebeplerini ararken gebelik belirtisi olarak gördüm yine kafam kaydı işte :)
Bende canım çalısıyorum aklıma geliyor takvime bakıyorum olabilirmiki diyorum kasık sancılarımın sebebi kafamı iie verim diyorum bir bakmışım kendimi kadınlar kulübü sayfasında arastırma soru sorma işime yarar bir bilgi edinebilirmiyim diye :)
Aynen ya nolcak bu halim bilmiyorum eşim de çok istiyor ama ben kafama takmayayım diye hayırlısı olsun deyip geçiştiriyor bide doğu görevinde o bende atama için tekrar sınava gireceğim bi yandan stresten de olmuyor olabilir yoktur diyorum ama en ufak belirti de acaba var mı diyorum yine
Aynen canım bende öyleyim benım bata az kaldı bakalım heyecanla merakla bekliyorum
Simdi doktora gidiyorum uzum bakalim ne diyecek kan testi tekrar ister sanirim? Kese gozukmeden dis gebelik diyemiyorlarsa nasil anlayacak kesesi olusmamis gebeliklerin dış mi kimyasal mi oldugunu? Pettynin dedigine göre beta 1000 den yukari olmasi gerkeiyormus dis gebelik icin