2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ayyyyyyyy kız inşallah öyledir ama bak bence sen bugün bi çalışma yap belki tekrar yumurtlamışsındır

ayyyyyyyy kız inşallah öyledir ama bak bence sen bugün bi çalışma yap belki tekrar yumurtlamışsındır

Ay istediğin çalışma olsun canımmm hahahahha yaparım elbet :):):):) ama adet günü yumurtlama olmaz herhalde dicem ama benim dengesiz vücudumdan herşeyi beklerim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirlisi olsun canim insallah hamilesindir rabbim gonlune gore versin

Kızlar ilk defa bu kadar bariz bir kasık batması yaşıyorum tam da şuan batıp batıp çıkıyo rahim bölgesinde :18:

Son düzenleme:
kizlar bat ima 4 gun kaldi, dun baya sancim vardi sanki adet olucakmisin gibi ama bugun bisey yok. normalmi sizce adet sancisi gibi sanci.hamilelik belirtisi olabilirmi?

kizlar bat ima 4 gun kaldi, dun baya sancim vardi sanki adet olucakmisin gibi ama bugun bisey yok. normalmi sizce adet sancisi gibi sanci.hamilelik belirtisi olabilirmi?

Adet ve gebelik belirtileri çok benzer canım o yüzden bekleyeceksin bende bekliyorum

Kendimden çok senden umutluyum canım bu ay

canım inşallah ikimizde hamiş oluruz bu ay :) ya ben 2 saattir çok değişik hissediyorum kasıkta bariz ağrı var ve hani tansiyonun düşerde böyle sarhoş gibi gezersin öyleyim bi değişik hissediyorum kendimi lakin ben adete yoruyorum

İnşallah canımmm ya Rabbim kavuştursun evlatlarımıza bizi

İnşallah görürsün canım test yapmana kaç gün kaldı

Bugün adet olmam lazımdı canım ama hala olmadım gebelik testi negatif çıktı ovulasyon pozitif yarın yine gebelik testi yapacağım adet olmazsam

Mogamiii ben de hala adet olmadım ben de senin gibi hissediyorum ama 4 gün önce yaptığım idrar testi umutlarımı söndürüyor :s Ama inşallah siz hamişsinizdir :)

canım umarım geç döllenmedir de o yüzden çıkmamıştır adeti görene kadar umudumuzu kaybetmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…