2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ateş tabloma devam

21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün) *
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2 *
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2 *
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2 *
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3 *
05.06 -- 36.3
06.06 -- 36.6 *
07.06 -- 36.5
08.06 -- 36.7
09.06 -- 36.5 *
10.06 -- 36.5 *

Eki Görüntüle 1152413

ınsallah bebıs gelır canımmm benım bat tarıhım dundu bufgun sabah olctum 35.8 dı bebek yok onu anladımda benım nıye vucut ısım bu kadar dusuk acaba:KK45:

ınsallah bebıs gelır canımmm benım bat tarıhım dundu bufgun sabah olctum 35.8 dı bebek yok onu anladımda benım nıye vucut ısım bu kadar dusuk acaba:KK45:

Canım ortalama vucut ısın bu cıvarda ıse normal, yanı her zaman benzer ortalamada ıse sorun yok. Benım ortalamam 36.5 mesela, işyerinde takıp yapan arkadaşlarımda yuksek dıyor mesela, bunyeden bunyeye değişiyor.

Canım ortalama vucut ısın bu cıvarda ıse normal, yanı her zaman benzer ortalamada ıse sorun yok. Benım ortalamam 36.5 mesela, işyerinde takıp yapan arkadaşlarımda yuksek dıyor mesela, bunyeden bunyeye değişiyor.

Olabılır bılemedım:) ben regl olduguöda olcmeye baslayayım bakalım noluyo:KK9:

kızlar sağlık ocağına gittim idrar testi yapıldı yine. 2.çizgi çıktı ama Ebe kesin konuşmuyor. Bekleyelim dedi. Kızlar olmasa 2.çizgi çıkmazdı demi. Bide 2.çizgi rengi koyu pembe kenarları da kırmızı gibi

kızlar sağlık ocağına gittim idrar testi yapıldı yine. 2.çizgi çıktı ama Ebe kesin konuşmuyor. Bekleyelim dedi. Kızlar olmasa 2.çizgi çıkmazdı demi. Bide 2.çizgi rengi koyu pembe kenarları da kırmızı gibi

Canim eger olmasaydi hic cikmazdi 2.cizgi. ben cok silik 2.cizgilerin bile hamilelik haberialdigina sahit oldum. Rabbimin izniyle cok umutlanma tabi hemen ama guzel haberler alirsin insallah

Sağol canım. Ben de stresin beni etkilediğini bildiğim için bir süre internet ortamindan uzak kalmaya karar verdim :) hakkımızda hayirlisini dilemek lazım.

Bende öyle düşünüyorm hayırlısı inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kişiye göre değişir vücut ısısı kuzum, inş vardır bebiş ama bu ayda hissetmiyorum olumlu bi his, senin ateş düştüyse muhtemelen olursun adet benim öyle olmuştu çünkü yine de gönül ister ki hamile olasın

Bence de çizgi varsa hamilesin ama idrar testini evde de yapabilirsin neden ebeye gidiyorsun ki madem gitmisken kan testi yapsaydin da icin rahatlasaydi

kişiye göre değişir vücut ısısı kuzum, inş vardır bebiş ama bu ayda hissetmiyorum olumlu bi his, senin ateş düştüyse muhtemelen olursun adet benim öyle olmuştu çünkü yine de gönül ister ki hamile olasın

bencede bebıs yok hemsom cunku testte yaptım negatıf deneyeyım dedım adet olayım gunluk olcucem

bencede bebıs yok hemsom cunku testte yaptım negatıf deneyeyım dedım adet olayım gunluk olcucem

her sabah 6:30 - 7:00 gibi ölç kuzum yataktan kalkma termometreyi de yastığının altına koy kolay olur bir sürü insan bu yolla hamile kalmış inş sende hamile kalırsın :) ölçmeye başlayınca tablonu koy buraya

X