Canimm tebrikler o gun de demistim ya batlarimiz ayni diye ben de dun bat im di yaptirdim sonuc 131 cikti bundan sonra napmaliyim cok acemiyim sen doktora gittin mi folic plus a hemen basla diyorlar tecrubeliler
Sormalovely folic plusa baslamamistjm ustelik bu hafta okulun son haftasi doktora gitmeye firsatim da yok ama eczaneden alayim ins.kalp atislarinu bi duyayim da ins kitaplari almaya baslayacagim dedigingibi:)Kuzum sen zaten folik asit içmiyor muydun? Doktorun yazar zaten elevit ya da folik plus falan artık ne gerekiyorsa. Ben hemen önce doktora gider sonra hamiş kitaplarından alıp okumaya başlardım mesela.
Basarilar kuzu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen sınava ben gözemenlige :) siniftan yazıyorum suan herkes sinav olsun ben kadınlar kulubunde takilayim :)))
Sormalovely folic plusa baslamamistjm ustelik bu hafta okulun son haftasi doktora gitmeye firsatim da yok ama eczaneden alayim ins.kalp atislarinu bi duyayim da ins kitaplari almaya baslayacagim dedigingibi:)
kan tahlili vermiştim 185,81 çıkmış sonuçrabbim isteyen herkese verisn amin
Peluşşş tebrik ederim canım.
Canım allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldığınız günleride göstersin. Darısı isteyen herkesin başına. Bende hiç kasmamayı görev haline getirmemeyi düşünüyorum hatta dün akşam eşime dedim ki istersen başlayalım şimdiden ama bebek için değil o ne zaman isterse o zaman çıksın gelsin. Sen bilirsin dedi ama işte benim yurtdışı seyahatim var sevgililer gününde barcelonaya gidiyoruz. Uçağımızı, otelimizi aldık. Ben pat diye bu ay kalırsam seyahatim kalır. En erken ağustos deneyebiliriz herhalde biz. Ondada artı birşey yapmayı düşünmüyorum sadece 1 saat kadar senin gibi yatıcam.
Canım hoşgeldin.
Bir yaşıma daha girdim valla canım. Bunu hiç duymamıştım. Bebek asprinine de bayılırım tadı çok güzel gelir bana o minik pembe hapların. Denemek isteyen olursa zararsız birşey zaten denenebilir.
Canım hadi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Sağ salim alın kucağınıza inş.
Petty cim annenlerin yaninda misin doktor adetini bekle kendi kendine mi dedi? Canim inşş en kisa zamanda yuzunu guldurecek hayirli bir bebişin olur senin de hep aklimda ve dualarimdasin :)
Canım ben hamilelik öncesi muayeneye gittiğim geçtiğimiz cts. folbiol verdi bana hamilelik düşündüğün ay da beklenen adet gününü 10 gün geçince test yap 2 gün sonrada bana gel dedi. Eczaneden alıp başla istersen. Folbiol sadece folik asit içeriyormuş mesela ama sende kansızlık falan varsa folik asitlerin demir içeren falanları da var onlardan da alabilirsin. Eczacıya sor.
Pettyycim ben de çok dua ediyorum allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat versin sana canım. Bugünleri de kolaylıkla atlatırsın inş.
Ben internette arastirdim yapanda var. Ben duydugumda sacma geldi ama denemekte sakinca yok dedi. O ayda hamile kaldim. Bide o ay sık olmadi iliski. Tasinma durumum vardi. Ama hamile kaldim. :)
Düşük yapmayi beklemek ne kadar zormus yanapsam bilemedim
Sormalovely folic plusa baslamamistjm ustelik bu hafta okulun son haftasi doktora gitmeye firsatim da yok ama eczaneden alayim ins.kalp atislarinu bi duyayim da ins kitaplari almaya baslayacagim dedigingibi:)
Canım hangi kitabı almayı düşünüyorsun. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap var onu alacağım bende.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebe aspirini kanı sulandırıyor adet donemınde içildiği için adet kanamasını arttırabilir bu da rahmin temizlenmesini sağlayabilir. Başka ne gibi bi faydası olabilir onu bilemiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bilemiyorum bana söyleyen ksinin kardeside bu şekilde hamile kalmis.. demekki rahmin temizlenmesi de ise yariyor olabilir.
Canım o kitap güzel alabilirsin ben bayağı incelemiştim onu.
Bilemiyorum bana söyleyen ksinin kardeside bu şekilde hamile kalmis.. demekki rahmin temizlenmesi de ise yariyor olabilir.