2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canimm tebrikler o gun de demistim ya batlarimiz ayni diye ben de dun bat im di yaptirdim sonuc 131 cikti bundan sonra napmaliyim cok acemiyim sen doktora gittin mi folic plus a hemen basla diyorlar tecrubeliler

dr a gitmedim 6 haftayı bekleyeceğim benim 2. olduğu için çok aşırı heyecan yok çalıştığım için izin almam sıkıntı oluyor kalp atışını 6. haftada duyuyorlar hem muayene hem kalp atışı bir arada olur ben ilk hamileliğimdede folik asit kullanmamıştım dr vermedi bana sen bi görün istersen çalışmıyo olsaydım bende giderdim

Kuzum sen zaten folik asit içmiyor muydun? Doktorun yazar zaten elevit ya da folik plus falan artık ne gerekiyorsa. Ben hemen önce doktora gider sonra hamiş kitaplarından alıp okumaya başlardım mesela.
Sormalovely folic plusa baslamamistjm ustelik bu hafta okulun son haftasi doktora gitmeye firsatim da yok ama eczaneden alayim ins.kalp atislarinu bi duyayim da ins kitaplari almaya baslayacagim dedigingibi:)

Sormalovely folic plusa baslamamistjm ustelik bu hafta okulun son haftasi doktora gitmeye firsatim da yok ama eczaneden alayim ins.kalp atislarinu bi duyayim da ins kitaplari almaya baslayacagim dedigingibi:)

Canım ben hamilelik öncesi muayeneye gittiğim geçtiğimiz cts. folbiol verdi bana hamilelik düşündüğün ay da beklenen adet gününü 10 gün geçince test yap 2 gün sonrada bana gel dedi. Eczaneden alıp başla istersen. Folbiol sadece folik asit içeriyormuş mesela ama sende kansızlık falan varsa folik asitlerin demir içeren falanları da var onlardan da alabilirsin. Eczacıya sor.

Ateş tabloma devam

21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3
05.06 -- 36.3
06.06 -- 36.6
07.06 -- 36.5

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ---------->
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos ---------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

TEMMUZ BAT

esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ----------> 3. deneme
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Ben internette arastirdim yapanda var. Ben duydugumda sacma geldi ama denemekte sakinca yok dedi. O ayda hamile kaldim. Bide o ay sık olmadi iliski. Tasinma durumum vardi. Ama hamile kaldim. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Petty cim annenlerin yaninda misin doktor adetini bekle kendi kendine mi dedi? Canim inşş en kisa zamanda yuzunu guldurecek hayirli bir bebişin olur senin de hep aklimda ve dualarimdasin :)

Sağol kuzu annenlerdeyim bekliyorum bakalım kendi düşer dediler dusmezde diş gebeliksede betam 1000 olunca ilaç gerçekler bekle dur inş düşükten sonra ar verirmez doktorlar

Kızlar ben hem folbiol kullanıyorum hem de komferfol (Demir ilacı) kullanıyorum. Demir eksikliği var bende. Şurup gibi birşey bu minik şişelerde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pettyycim ben de çok dua ediyorum allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat versin sana canım. Bugünleri de kolaylıkla atlatırsın inş.

İnş sağol canim.en kisa zamanda isteyen herkese versin rabbim

Bebe aspirini kanı sulandırıyor adet donemınde içildiği için adet kanamasını arttırabilir bu da rahmin temizlenmesini sağlayabilir. Başka ne gibi bi faydası olabilir onu bilemiyorum.

Düşük yapmayi beklemek ne kadar zormus ya napsam bilemedim

Valla bebek işiyle çok alakasız şeylere yönelt kuzum bu aralar kendini kendini oyalayacak şeyler bul mesela kitap oku ya da puzzel yapabilirsin. Sır kafan dağılsın diye canım benim.

Canım hangi kitabı almayı düşünüyorsun. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap var onu alacağım bende.

Bilemiyorum bana söyleyen ksinin kardeside bu şekilde hamile kalmis.. demekki rahmin temizlenmesi de ise yariyor olabilir.

Bilemiyorum bana söyleyen ksinin kardeside bu şekilde hamile kalmis.. demekki rahmin temizlenmesi de ise yariyor olabilir.

Tabikiiiii temiz rahim kolay gebelikkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…