2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ----------> :KK50:
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos ---------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

TEMMUZ BAT

esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ----------> 3. deneme
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar size bir sorum var adet dongum 28-30gun arasinda degisiyor bugun 24.gunum ve ben yumurtlama doneminde oldugumu dusunuyorum boyle olurmu reglime 7 gun kaldi?Akinti sekliyle ovulasyon gibi gorunuyor

Merhaba hanimlar size bir sorum var adet dongum 28-30gun arasinda degisiyor bugun 24.gunum ve ben yumurtlama doneminde oldugumu dusunuyorum boyle olurmu reglime 7 gun kaldi?Akinti sekliyle ovulasyon gibi gorunuyor

olabilir canım geç yumurtlamışsındır bunu kestirmenin bi yolu da ovulasyon testi eğer geç yumurtladığını düşünüyorsan bi sonra ki ay test kullan ha bi de ateş ölçme de yumurtlamayı gösterir

Arkadaşlar bügünde adet olmadım çok şükür ama adet sancıları var sanki korkuyorum ıslaklık hissediyorum vc ye koşuyorum oh diyorum ama çok ayakta durunda belim kopuyor aşırı derecede akıntım ve gazım var ayrıca kabız oldum bugün sağlık Ocağı'na gittim ebe Perşembe gel test yapalım tekrar dedi hcg 100 eğer bebek varsa ne kadarlıktır bildiğim kadarıyla döllenmeden 10 gün sonra yükselmeye başlıyor 10 gün öncede eşim şehir dışındaydı en yakın 6 gün önce birliktelik oldu 6günde Bhc 100 çıkar mı yoksa bu daha önceki gebelikmi yani adetimin bitiminden 1 hafta sonra birliktelik olmuştu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esime süpriz yapabilmek icin bugun hiçbişey caktirmadan sonuclari aldim eve gelirken guzel bi hediye kutusunun icine aldigim minik patikleri yerlestirdim ve üzerine YOLA CIKTIM GELIYORUM BEKLE BENI BABACIGIM yazdim:) okuldan gelince bi baktim o yatakta uzanirken uyuyakalmis icimden geldi sana hediye aldim dedim mahmur mahmur açtı ilk basta idrak edemedi ama anlayinca cok sevindi Rabbim ins herkese nasip etsin bu sevinci ve daim etsin ins guzel seyreder bundan sonra hersey...
Ozellikle haftaya babalar gununde babama supriz yapmak cok istiyorum o zamana kadar keseyi de gorebilirsek hayirlisiyla:)

Canim hayirli olsun çok sevindim inş bende düşük yaparsam bi dahakine hamile kalabilirim :KK43: kocisinde çok sevinmiştir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hayirli olsun çok sevindim inş bende düşük yaparsam bi dahakine hamile kalabilirim :KK43: kocisinde çok sevinmiştir :)

Pettymm benim Allah'ım sanada banada isteyen herkese hayırlısıyla evladımızı versin inşallah kuzummmm

AÖF sınavlarımdan mütevellit bu saatte eşimle yollara düşeceğiz kızlar, allahtan araba var da istanbulun bu yağmurlu havasına yenilmeyeceğiz :) pööffff finalleri de bitirdik mi geriye bi kpss kalıyo, zor işler bunlar :KK1:

Pettymm benim Allah'ım sanada banada isteyen herkese hayırlısıyla evladımızı versin inşallah kuzummmm

İnş canim :KK43:

AÖF sınavlarımdan mütevellit bu saatte eşimle yollara düşeceğiz kızlar, allahtan araba var da istanbulun bu yağmurlu havasına yenilmeyeceğiz :) pööffff finalleri de bitirdik mi geriye bi kpss kalıyo, zor işler bunlar :KK1:

Basarilar kuzu

Düşük yapmayi beklemek ne kadar zormus ya :KK43: napsam bilemedim

Kizlar benim de 6,7 ay korunmadigmiz halde olmadi, ama bna zaten erken geliyordu o yuzdn pek önemsemiyorduk. Snra 1komsum bebek yapinda sevelim falan diyordu bende olmuyor ki falan diyordumm. Bana adetin başladigi gün bir bebek aspirini yut dedi, yuttum bende, o ay hamile kaldim. Şuan 15 haftalik :) darisi sizee.. aspirinlemi alakali bilmiyorum ama 6 ay falan olmamisti yani, ama ictigim ay oldu :S :KK70:

Sen sınava ben gözemenlige :) siniftan yazıyorum suan herkes sinav olsun ben kadınlar kulubunde takilayim :)))

kan tahlili vermiştim 185,81 çıkmış sonuç :KK34: rabbim isteyen herkese verisn amin :KK54:
Canimm tebrikler o gun de demistim ya batlarimiz ayni diye ben de dun bat im di yaptirdim sonuc 131 cikti bundan sonra napmaliyim cok acemiyim sen doktora gittin mi folic plus a hemen basla diyorlar tecrubeliler

hımm eskilerden kimse yok ama yaaa :KK43: beni de ekle listeye ikinci deneme 3 haftalık hamişim :) daha doktora gitmedim ama haftaya bi kan daha vericem beta hcg degerim 12 :)

Peluşşş tebrik ederim canım.

Lovely bu benim ilk denemmdi ve açıkçası özel hicbirsey yapmadim kahve pekmez vs.sadece iliskiden sonra 1 saat kadar yatar vaziyette uyudum dediginiz gibi biz de calisiyoruz ve gelen gidenimiz cok oluyor genelde adetten sonra gun asiri denemeye calistik ne kadar yogun olsak da.ama ben eşimi ozellikle strese sokmamak icin ilk ay olmayabilir akışına birakalim demistim ve ben her ne kadar icten ice beklenti yasasam da ilişkiye gorev miş gibi girmedim hep ani yasamaya calistim ve asla esime oncesinde ve sonrasinda bebekle ilgili bisey soylemedim (nedense o strese girerse spermleri etkilenir gibime geldi:))
ve Rabbime çok dua etmeye çalıştım yagmurlar yagarken edilen dualar kabul olurmuş ,yagmur yagarken, sabah seher vakrinde hep dua ettim RABBIM BIZE KATINDAN EN KISA ZAMANDA HAYIRLI, SAGLIKLI, MUTLU, GUZEL EVLATLAR NASIP EYLE diye.
biraz uzun oldu ama bu sekilde Rabbim ins saglikli bir hamilelik ve dogum gecirebilmeyi saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin dualarinizi eksik etmeyin kizlar

Canım allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldığınız günleride göstersin. Darısı isteyen herkesin başına. Bende hiç kasmamayı görev haline getirmemeyi düşünüyorum hatta dün akşam eşime dedim ki istersen başlayalım şimdiden ama bebek için değil o ne zaman isterse o zaman çıksın gelsin. Sen bilirsin dedi ama işte benim yurtdışı seyahatim var sevgililer gününde barcelonaya gidiyoruz. Uçağımızı, otelimizi aldık. Ben pat diye bu ay kalırsam seyahatim kalır. En erken ağustos deneyebiliriz herhalde biz. Ondada artı birşey yapmayı düşünmüyorum sadece 1 saat kadar senin gibi yatıcam.

Ben de yeniyim tanisalim o zaman :)

Canım hoşgeldin.:KK3:

Kizlar benim de 6,7 ay korunmadigmiz halde olmadi, ama bna zaten erken geliyordu o yuzdn pek önemsemiyorduk. Snra 1komsum bebek yapinda sevelim falan diyordu bende olmuyor ki falan diyordumm. Bana adetin başladigi gün bir bebek aspirini yut dedi, yuttum bende, o ay hamile kaldim. Şuan 15 haftalik :) darisi sizee.. aspirinlemi alakali bilmiyorum ama 6 ay falan olmamisti yani, ama ictigim ay oldu :S :KK70:

Bir yaşıma daha girdim valla canım. Bunu hiç duymamıştım. Bebek asprinine de bayılırım tadı çok güzel gelir bana o minik pembe hapların. Denemek isteyen olursa zararsız birşey zaten denenebilir.

kan tahlili vermiştim 185,81 çıkmış sonuç :KK34: rabbim isteyen herkese verisn amin :KK54:

Canım hadi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Sağ salim alın kucağınıza inş.:KK9:

Düşük yapmayi beklemek ne kadar zormus ya :KK43: napsam bilemedim

Petty cim annenlerin yaninda misin doktor adetini bekle kendi kendine mi dedi? Canim inşş en kisa zamanda yuzunu guldurecek hayirli bir bebişin olur senin de hep aklimda ve dualarimdasin :)

Canimm tebrikler o gun de demistim ya batlarimiz ayni diye ben de dun bat im di yaptirdim sonuc 131 cikti bundan sonra napmaliyim cok acemiyim sen doktora gittin mi folic plus a hemen basla diyorlar tecrubeliler

Kuzum sen zaten folik asit içmiyor muydun? Doktorun yazar zaten elevit ya da folik plus falan artık ne gerekiyorsa. Ben hemen önce doktora gider sonra hamiş kitaplarından alıp okumaya başlardım mesela.:KK34:

Ateş ölçümüne devam.

06.06.2014 - 36,6 (Adetin son günü)

07.06.2014 - 35,9

Son düzenleme:
Pettyycim ben de çok dua ediyorum allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat versin sana canım. Bugünleri de kolaylıkla atlatırsın inş.

X