Merhaba hanimlar size bir sorum var adet dongum 28-30gun arasinda degisiyor bugun 24.gunum ve ben yumurtlama doneminde oldugumu dusunuyorum boyle olurmu reglime 7 gun kaldi?Akinti sekliyle ovulasyon gibi gorunuyor
Esime süpriz yapabilmek icin bugun hiçbişey caktirmadan sonuclari aldim eve gelirken guzel bi hediye kutusunun icine aldigim minik patikleri yerlestirdim ve üzerine YOLA CIKTIM GELIYORUM BEKLE BENI BABACIGIM yazdim:) okuldan gelince bi baktim o yatakta uzanirken uyuyakalmis icimden geldi sana hediye aldim dedim mahmur mahmur açtı ilk basta idrak edemedi ama anlayinca cok sevindi Rabbim ins herkese nasip etsin bu sevinci ve daim etsin ins guzel seyreder bundan sonra hersey...
Ozellikle haftaya babalar gununde babama supriz yapmak cok istiyorum o zamana kadar keseyi de gorebilirsek hayirlisiyla:)
Canim hayirli olsun çok sevindim inş bende düşük yaparsam bi dahakine hamile kalabilirimkocisinde çok sevinmiştir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pettymm benim Allah'ım sanada banada isteyen herkese hayırlısıyla evladımızı versin inşallah kuzummmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
AÖF sınavlarımdan mütevellit bu saatte eşimle yollara düşeceğiz kızlar, allahtan araba var da istanbulun bu yağmurlu havasına yenilmeyeceğiz :) pööffff finalleri de bitirdik mi geriye bi kpss kalıyo, zor işler bunlar
AÖF sınavlarımdan mütevellit bu saatte eşimle yollara düşeceğiz kızlar, allahtan araba var da istanbulun bu yağmurlu havasına yenilmeyeceğiz :) pööffff finalleri de bitirdik mi geriye bi kpss kalıyo, zor işler bunlar
Canimm tebrikler o gun de demistim ya batlarimiz ayni diye ben de dun bat im di yaptirdim sonuc 131 cikti bundan sonra napmaliyim cok acemiyim sen doktora gittin mi folic plus a hemen basla diyorlar tecrubelilerkan tahlili vermiştim 185,81 çıkmış sonuçrabbim isteyen herkese verisn amin
Sen sınava ben gözemenlige :) siniftan yazıyorum suan herkes sinav olsun ben kadınlar kulubunde takilayim :)))
hımm eskilerden kimse yok ama yaaabeni de ekle listeye ikinci deneme 3 haftalık hamişim :) daha doktora gitmedim ama haftaya bi kan daha vericem beta hcg degerim 12 :)
Lovely bu benim ilk denemmdi ve açıkçası özel hicbirsey yapmadim kahve pekmez vs.sadece iliskiden sonra 1 saat kadar yatar vaziyette uyudum dediginiz gibi biz de calisiyoruz ve gelen gidenimiz cok oluyor genelde adetten sonra gun asiri denemeye calistik ne kadar yogun olsak da.ama ben eşimi ozellikle strese sokmamak icin ilk ay olmayabilir akışına birakalim demistim ve ben her ne kadar icten ice beklenti yasasam da ilişkiye gorev miş gibi girmedim hep ani yasamaya calistim ve asla esime oncesinde ve sonrasinda bebekle ilgili bisey soylemedim (nedense o strese girerse spermleri etkilenir gibime geldi:))
ve Rabbime çok dua etmeye çalıştım yagmurlar yagarken edilen dualar kabul olurmuş ,yagmur yagarken, sabah seher vakrinde hep dua ettim RABBIM BIZE KATINDAN EN KISA ZAMANDA HAYIRLI, SAGLIKLI, MUTLU, GUZEL EVLATLAR NASIP EYLE diye.
biraz uzun oldu ama bu sekilde Rabbim ins saglikli bir hamilelik ve dogum gecirebilmeyi saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Ben de yeniyim tanisalim o zaman :)
Kizlar benim de 6,7 ay korunmadigmiz halde olmadi, ama bna zaten erken geliyordu o yuzdn pek önemsemiyorduk. Snra 1komsum bebek yapinda sevelim falan diyordu bende olmuyor ki falan diyordumm. Bana adetin başladigi gün bir bebek aspirini yut dedi, yuttum bende, o ay hamile kaldim. Şuan 15 haftalik :) darisi sizee.. aspirinlemi alakali bilmiyorum ama 6 ay falan olmamisti yani, ama ictigim ay oldu :S
kan tahlili vermiştim 185,81 çıkmış sonuçrabbim isteyen herkese verisn amin
Petty cim annenlerin yaninda misin doktor adetini bekle kendi kendine mi dedi? Canim inşş en kisa zamanda yuzunu guldurecek hayirli bir bebişin olur senin de hep aklimda ve dualarimdasin :)Düşük yapmayi beklemek ne kadar zormus yanapsam bilemedim
Canimm tebrikler o gun de demistim ya batlarimiz ayni diye ben de dun bat im di yaptirdim sonuc 131 cikti bundan sonra napmaliyim cok acemiyim sen doktora gittin mi folic plus a hemen basla diyorlar tecrubeliler