- 26 Mart 2014
- 474
- 8
aminn fapoze ayni bende adet sanciai cekince iyicw umidim bitmişti ama seytan durttu gittim kan verdim ve sonuca sukret tim:) darisi topicin diger guzel kizlarinaBeim adet günüm dündü.baktim bugunde olmuyorum adet sancisi gibi sancilarimda var ama ben yinede bi test yapayim dedim,yaptik 2. Cizgi silik cikti kan testi yaptirdim sonra 365.2 cikti kac haftalik oluyo ki acaba.adet olcm diye beklerken hamis oldum galiba😀😀Allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah eli ayagi düzgün vtana millete hayirli cocuklar dogurup yetistimeyi.İSTEYEN HERKEZE İNŞALLAH
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin mislaybird cok sagol darisi sizlerin basoma inş:)İkinize de hayırlı olsun canlarım Allah sağlıkla kızağımıza almayı nasip etsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim cok sagol ama sen de umidini yitirme eger gec dollenme olduysa gec cikiyormus testlerde hem zaten idrarda 1 hafta gecince belli olur diyolar sen bekle bakalim ins hamissindirfapoze tazegelinn tebrik ederim canlarrrrrr hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizz
ne güzel yaa bakalım benim durumum ne olacak ama ümidimi yitiriyorum sanki ben silik çizgi bile görmedim
olsaydı görürdüm dimi batım 1 gün geçti en son dün sabah yaptım negatifti
Mogami cok tesekkurler senin elin ugurlu geldi desene :) ims darisi topicteki tum isteyen arkadaslara olsun:)Oyyy gözün Aydın kuzum darısı başımıza :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim oyle demw uzuldum bak sayfalar cok ilerliyor ve kasitli olarak komse cevap vermemezlik yapmaz ama alinti yaparak cevap yazarsan cevap alman daha da siklasir yazdiklarinatanıdık derken önceden bildiklerinizi kastettim, ben burda yeniyim de ondan
Hayirli olsunnnn.....
O kadar sevindim ki gercekten...
Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim...
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Lovely bu benim ilk denemmdi ve açıkçası özel hicbirsey yapmadim kahve pekmez vs.sadece iliskiden sonra 1 saat kadar yatar vaziyette uyudum dediginiz gibi biz de calisiyoruz ve gelen gidenimiz cok oluyor genelde adetten sonra gun asiri denemeye calistik ne kadar yogun olsak da.ama ben eşimi ozellikle strese sokmamak icin ilk ay olmayabilir akışına birakalim demistim ve ben her ne kadar icten ice beklenti yasasam da ilişkiye gorev miş gibi girmedim hep ani yasamaya calistim ve asla esime oncesinde ve sonrasinda bebekle ilgili bisey soylemedim (nedense o strese girerse spermleri etkilenir gibime geldi:))Olsun canım ne güzel çok bekletmemiş. Çabuk hamile kalanlar nasıl hamiş kaldığınızı da yazsanız süper olur. Tazegelin sende gelince yazar mısın lütfen.
Esime süpriz yapabilmek icin bugun hiçbişey caktirmadan sonuclari aldim eve gelirken guzel bi hediye kutusunun icine aldigim minik patikleri yerlestirdim ve üzerine YOLA CIKTIM GELIYORUM BEKLE BENI BABACIGIM yazdim:) okuldan gelince bi baktim o yatakta uzanirken uyuyakalmis icimden geldi sana hediye aldim dedim mahmur mahmur açtı ilk basta idrak edemedi ama anlayinca cok sevindi Rabbim ins herkese nasip etsin bu sevinci ve daim etsin ins guzel seyreder bundan sonra hersey...
Ozellikle haftaya babalar gununde babama supriz yapmak cok istiyorum o zamana kadar keseyi de gorebilirsek hayirlisiyla:)
Canim lovely nin mesajina cevap olarak yazdim ozel olarak ne yaptigimi gecmise bakarsan gorursunTam da benim gibi:) belirtisiz de olabiliyomuş demek..nasıl kaldın özel bişey ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tanıdık derken önceden bildiklerinizi kastettim, ben burda yeniyim de ondan
Lovely bu benim ilk denemmdi ve açıkçası özel hicbirsey yapmadim kahve pekmez vs.sadece iliskiden sonra 1 saat kadar yatar vaziyette uyudum dediginiz gibi biz de calisiyoruz ve gelen gidenimiz cok oluyor genelde adetten sonra gun asiri denemeye calistik ne kadar yogun olsak da.ama ben eşimi ozellikle strese sokmamak icin ilk ay olmayabilir akışına birakalim demistim ve ben her ne kadar icten ice beklenti yasasam da ilişkiye gorev miş gibi girmedim hep ani yasamaya calistim ve asla esime oncesinde ve sonrasinda bebekle ilgili bisey soylemedim (nedense o strese girerse spermleri etkilenir gibime geldi:))
ve Rabbime çok dua etmeye çalıştım yagmurlar yagarken edilen dualar kabul olurmuş ,yagmur yagarken, sabah seher vakrinde hep dua ettim RABBIM BIZE KATINDAN EN KISA ZAMANDA HAYIRLI, SAGLIKLI, MUTLU, GUZEL EVLATLAR NASIP EYLE diye.
biraz uzun oldu ama bu sekilde Rabbim ins saglikli bir hamilelik ve dogum gecirebilmeyi saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Mogami bu arada ben sana pelin7 yi sorarken sakasina istermisin bide hamileymis istirahat ediyordur belki dememis miydim:)
Cikti iste:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Kız hakkaten öyle demiştinbu nasıl bi öngörü arkadaşım şaştım kaldım
HAZİRAN BAT
Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme --------->
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos ---------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme
TEMMUZ BAT
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme
Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun