Lovely bu benim ilk denemmdi ve açıkçası özel hicbirsey yapmadim kahve pekmez vs.sadece iliskiden sonra 1 saat kadar yatar vaziyette uyudum dediginiz gibi biz de calisiyoruz ve gelen gidenimiz cok oluyor genelde adetten sonra gun asiri denemeye calistik ne kadar yogun olsak da.ama ben eşimi ozellikle strese sokmamak icin ilk ay olmayabilir akışına birakalim demistim ve ben her ne kadar icten ice beklenti yasasam da ilişkiye gorev miş gibi girmedim hep ani yasamaya calistim ve asla esime oncesinde ve sonrasinda bebekle ilgili bisey soylemedim (nedense o strese girerse spermleri etkilenir gibime geldi:))
ve Rabbime çok dua etmeye çalıştım yagmurlar yagarken edilen dualar kabul olurmuş ,yagmur yagarken, sabah seher vakrinde hep dua ettim RABBIM BIZE KATINDAN EN KISA ZAMANDA HAYIRLI, SAGLIKLI, MUTLU, GUZEL EVLATLAR NASIP EYLE diye.
biraz uzun oldu ama bu sekilde Rabbim ins saglikli bir hamilelik ve dogum gecirebilmeyi saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin dualarinizi eksik etmeyin kizlar