2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Ruzgar baso bi yer daha acmis shell in orada.. ben bugun oraya sac boyasi icin gidecegimve kaporami birakacagim ayrica. Ogrenmek istedigim sen bi pazarlik yptin mi ? Boya postij vs de diyorsun yaa.. ? Ayrica ne kadar ucret cikardilar sana merak ettim

kızlar, geçen haftasonu rüzgar başoya gittim nişanlıma telefonda boya vb ile 300 lira demesine rağmen ben gidince boya dahil değil 350 lira dedi. Bir de Yeşim hanım varmış, çok kötü bir karşılama ile beni soğuttu açıkçası. somurtkan bir insanla düüğün günü stresinde uğraşmak istemedim. Hemen üst kattaki ena kuaföre gittim ece abla ile hoş sohbet bir pazarlık ile kına dahil 235 liraya anlaştık. O bana postiş önermedi, saçları da 100 liraya boyatacağız 335 lira ile çok stresli bir günde hoş bir hanımla eğlene eğlene hazırlanacağız :)

Guzel ypmissin canim. Dun sacimi boyattim 200 aldi ruzgar baso dipleri pek yaptirmadim dugune kadar gelir yanmasin saclarim diye ama bi kere o koltuga oturunca cikamadim icim aciya aciya verdim 200 u. Bu arada ruzgar baso da nisanda sacimi ypan abla ayrilcak yni kuafor acmis bn muhtemelen ona gidicem. Oda maltepe de lunaparkin orada. Insallah guzel birgun olur bnim icin. HEPIMIZ ICIN...

Bugün nikahın var saat 13,00 de sen hala burada mısın? Acabalarr hiç bitmiyor hiç hemde....

Kararsızlık olmaz mıııı???? Nişanlımı boğasım geliyor inanmazsın. ben neden tek başıma yapıyorum bunları? ben tek başıma mı kullanacağım? biz bunları beraber kullanacağız sen neden yardım etmiyosun? daha neler neler. aslında onun yapacağı şeyler değil ama karar veremiyorum deli oluyorum biri bana yardım etsin istiyorum. resmini çekip yolluyorum bak bunu alıcam bu nasıl diye cevap hep aynı ''bence güzel sen beğendiysen al' 'hep tanıdık yerlerden almaya çalışıyorum oradaki çalışan bayanlar yardım etsin diye. düğün yapıcaz ama ben 2000 parça puzzle yapmaya çalışıyorum azcık düğün stresinden uzaklaşayım diye.

benim de bugün gelinlik provam var. inşallah gelinliğimi severek giyerim.
ben de senin gibiyim ve çoğu kişi de böyledir canım.
Ayrıca nikahın için de tebrik ederim seni.
Benim de 2 mayıs düğün. 1 gün arayla seninle.

maşallah size de cnm benim düğünümden bi pazar önce düğünün biz dini nikahı inşallah evimizde kıydırıcaz. resmi nikahta inşallah düğün salonunda olucak
valla kızlar yazdıkalrını okudukça bi mayıs gelini olarak aynı şeyler diyebiliriz. stres heyecan rüyarıma girmeler uyumamalar, ama bu günleri yaaşdığımız için çok şükür ediyorum Allah'ıma ve çok dua ediyorum en güzeli bence olmusuzda düşünmeyin bence iyi düşünün iyi olsun gibi klasik bi laf söylicem mecburen Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın bir ömür mutlu mesut olucağımız hayırlı huzurlu yuva nasip etsin hepimizee

Benimde 11 mayis ama stres yapmaya degmiyor hersey ters gidiyor alistim ben :)

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

bence olumsuz düşünme cnm çok dua et inşallah çok güzel olur her şey güzel düşün kötü şeyler çekme üstüne Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın utandırmasın hiç birimizi inşallah

Çok şükür yaa bunlar bile tatlı telaşlar hayalini kuran binlerce insan varken sızlanmak olmaz çok mutluyum ben İnşallah Rabbim bir ömür boyu mutlu eder hepimizi

Çok şükür yaa bunlar bile tatlı telaşlar hayalini kuran binlerce insan varken sızlanmak olmaz çok mutluyum ben İnşallah Rabbim bir ömür boyu mutlu eder hepimizi

Amin canım inşallah. Allah mutlu etsin hepimizi.

Yalniz degilsin benim nisanlim da ayni. Daha ne istiyorsun karismiyorum istedigini al diyorum diyor.

Tesekkur ederim. Bigun arayla denisken bnimde sabh provam var. Bigun ara ile provaya gidiyoruz :) insallah bnde severek giyerim fotograflarima baktikca pisman olmam umarim

Tesekkur ederim. Bigun arayla denisken bnimde sabh provam var. Bigun ara ile provaya gidiyoruz :) insallah bnde severek giyerim fotograflarima baktikca pisman olmam umarim

inşallah canım. güzel düşünelim güzel olsun.
benim düğün 2 mayısta canım. prova değil. :)
Gelinliklerimiz de güzel olacaktır. ben bugün giydim güzel olmuş şükür. gözüme sonradan resimlerde bir ayrıntı takıldı tekrar gidip onu söyliycem düzeltmeleri için. oluyor böyle şeyler.
sen de resim çektir provalarda.
resimde daha iyi görülüyor ayrıntılar.

Aynen çok şükür Allah'a bu günleri nasip ettiği için bende tadını çıkarıp bu güzel hazırlıkları da güzellikle inşallah yuvamızda eşimizle çocuklarımızla hatta torunlarımızla paylaşmak nasip olur inşallah bir ömür ayırmasın Allah'ım sevdiğimizden

AMİN AMİN AMİN yaa Allahım mutluluğumuzu bozmasınn

Provalarimizda bigun arayla oluyor diye kast etmistim dugunumuz gibi. Cok az kldi. Son gelinlik provam persembe gunu o gun bindallimi da alicam eminonunden. Bu hafta gidip kina malzemelerimi aldim ama bindalli pek ic acici degildi bnim icin uzulerek dondum ne yazik ki

inşallah gönlüne göre bulursun canım.
hangi renk düşünüyorsun bindallını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…