Allah yardımcın olsun canım.
Bir çözümü vardır. Hayırlısını dile sen.
Kira da oturacaksan keske esyalari onceden almasaydin
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
çok şükür Allah yardım eti gönlüme göre bir ev buldum.. darısı isteyenlerin başına.
Allah razı olsun.
Kızlar Merhabaaaaa,,,,,
kısmetse 4 mayısta nikah , 30 - 31 mayısta da düğün yapacağız. son 2 ay çok stresli geçeceğe benziyor.
Herkese şimdiden mutluluuuuuuukkkkkkkkklllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............................
ayyy aynı gün nikahımızzzhayırlı olsun canımmm
Hayırlı olsun tatlım. Bende heyecan dorukta
aynen tatlım hazırlıklar ne durumda :)
:) ev boyanmakta, mobilyalar beyaz eşyalar alındı, perdeler sipariş verildi, mutfak gereçleri alındı, banyo gereçleri alındı, avizeler alınacak, halılar alınacak, davetiyeler basılacak, gelinlik dikimde, bindallı ve kına malzemeleri halledilecek, nikah elbisesi alınacak, ayakkabı alınacak, nikah şekerleri yaptırılacak,,,
ayrıca çalışıyorum kaçarak koşarak iş yapmaya çalışıyorum. Hazırlıklar hala devam ediyor...
Sende hazırlıklar ne durumda canım?
:) ev boyanmakta, mobilyalar beyaz eşyalar alındı, perdeler sipariş verildi, mutfak gereçleri alındı, banyo gereçleri alındı, avizeler alınacak, halılar alınacak, davetiyeler basılacak, gelinlik dikimde, bindallı ve kına malzemeleri halledilecek, nikah elbisesi alınacak, ayakkabı alınacak, nikah şekerleri yaptırılacak,,,
ayrıca çalışıyorum kaçarak koşarak iş yapmaya çalışıyorum. Hazırlıklar hala devam ediyor...
Sende hazırlıklar ne durumda canım?
Benimde evim hazır sadece perdeleri yok onun dışında ıvır zıvır şeyler kaldı nikah için elbisem dikiliyor aksesuarlarıda geçen hafta tamamladım gelnlikte dikimde kınayı son zamanlara bırakmayı düşünüyorum şuan önceliğim davetiye ve nikah şekeri aradan çıkmalarını istiyorum bende çalışıyorum ama avantajm c.tesi pazar yok bu aralıkta hep bi yerlerde bişeylerle uğraşıyorum yüzüm sivilce doldu onu bunu düşünmektenama yinede bu zamanlar çok kıymetli
kızlar bende 31 mayıs 2014 gelini olucam inşallah hazırlıklarım tamamlandı ev tutuldu temizletildi eşyalar yerleşti tabak çanak tencere bile yerli yerinde şuan gelinlik dikimde ayakkabılar kınalıklar alındı kuaför ayarlandı çok şükür herşeyimiz tamam inşallah sorunsuz sağ salim düğünü de atlatırız Allahım herkese sağlık mutluluk versin ömür boyu emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim
Mayıs gelinleri nerelerdesinizz? hazırlıklar ne alemde
Burdayız canım.
Mayıs gelinleri yoğun hazırlıklar içinde. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?