- 16 Ocak 2014
- 411
- 187
- 133
Burdayım burdaaa:122:
Nasılsın canım :)Burdayızzzz...
nasılsın canım nasıl gidiyor hazırlıklar
Mükemmel gidiyooorrSenin hazırlıklar nasıl gidiyor :)
Doğtaş ve enza home a bakın canım.
Selam kızlar hazılıklar son gaz devam hfta onu beyaz eşyalrımızı alıcaz Allah nasıp ederse gelınlıgım nısanda teslım son provam nısanda balayı hazır kuafr hazır su ara kına ıcın hatıralıkları düşünüyorum neler hazırlayabılırz dıye kına kıyafetım tamam daha evı tutmadık yanlızbenı en cok strese sokan suan ev nişanlım aceleye gerek yok nısanda tutrz dıyo ama ben herseyımı önceden garantıye alma taraftarıyım ya bulamazsak guzel bı ev dıye dıretsemde beklemedıyız hala...
Selam kızlar hazılıklar son gaz devam hfta onu beyaz eşyalrımızı alıcaz Allah nasıp ederse gelınlıgım nısanda teslım son provam nısanda balayı hazır kuafr hazır su ara kına ıcın hatıralıkları düşünüyorum neler hazırlayabılırz dıye kına kıyafetım tamam daha evı tutmadık yanlızbenı en cok strese sokan suan ev nişanlım aceleye gerek yok nısanda tutrz dıyo ama ben herseyımı önceden garantıye alma taraftarıyım ya bulamazsak guzel bı ev dıye dıretsemde beklemedıyız hala...
Evi nerde ariyorsun sahibindende bak istedigin semtte daireler nasil varmi kiralik 2 haftadir ev ariyorum bahcelievlerde ilanda gorulen ev ile gosterilen evler farkli merkeze cok uzak genelde bodrum ve cati kati daireler kalmis biraz duzgun olan kiralanmis oluyor ben bugun bir ev baktim cok icimize sindi kirasi 700 lira emlakci ile anlastik hayirlisi ile nisanda baslatacak islemleri
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
canım melo haklı..ev aramak cok zor internetten bulsan bile bakmaya gittiginde sorun cıkabilirben çok stres yapmıstım sadecde hafta sonu bakabildik biz ama 2. hafta sonu cok şükür bulduk oda görümcemin sayesinde onun arkadasının evi olmasaydı hala ev arıyorduk mutlaka bakmaya baslayın derim erken falan degil..
bu arada kızlar benimde kına elbisesi sorun şimdide büyük stres bu..bugün arkadaslarımla fatihe gittik yok yok..yarın sevdigimle bakırköye gidicez..ben bindallı istemiyorum..straplez prenses bir kırmızı elbise denedim çokta yakıstı bayıldım ama gelinligimde prenses ve straplez aynı gibiler sekil olarakinşallah yarın buluruz..çok kabarık istemiyorum ama taslı vs olsun..ufff benden daha gösterişli giyinen biri olur korkusu öok ayrı..bindallı sevmiyorum istemiyorum..sizce ne yapayım nasıl birsey alayım
nasıl birsey canım kabarık mı ? resmi varmı elindeben de bindallı giymiycem canım.
sevmiyorum. tabi herkesin tercihi farklı.
ben de onun için güzel bir tuvalet aldım.
abşyemş degişik model bakmıstın canım? biliyorum fakat cok hoslanmıyorum abiyeden :44:Bindalli kina yakilirken giyiliyor zaten ben abiye bakmadim eminonunde bakmistim degisik bir model onu alabilirim
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?