2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Bu istenen belgeler belediyelere gore degisiklik gosterir paylasiminin basina hangi belediye oldugunu yazsaydin kimsenin kafasi karismaz istanbulda her belediye farkli evrak istiyor

Bu istenen belgeler belediyelere gore degisiklik gosterir paylasiminin basina hangi belediye oldugunu yazsaydin kimsenin kafasi karismaz istanbulda her belediye farkli evrak istiyor

2 belediyeye gittim ben ikiside aynıydı kuzenimde başka bi belediyede nikah kıydıracak onunla da aynıydı ondan yola çıkarak yazdım farklı olduğunu ilk defa sizden duyuyorum :) ama fiyatları değişken bunu biliyorum :)

Bahcelievler belediyesi
Aile hekimi onayli saglik raporu
3 vesikalik fotograf
Kimliklerin asillari
İle nikah islemi yapiyor
Beyoglu belediyeside ek olaraksaglik raporuna akciger grafisi sonucu ekletiyor

Bahcelievler belediyesi
Aile hekimi onayli saglik raporu
3 vesikalik fotograf
Kimliklerin asillari
İle nikah islemi yapiyor
Beyoglu belediyeside ek olaraksaglik raporuna akciger grafisi sonucu ekletiyor

doğrudur o sağlık raporuyla ilgili bi olay belediylerin istekleri hemen hemen standart değişen fotoğraf adetleri oluyor canım :) yanlış anlama gerçekten ilk defa duydum öğrenmiş oldum Eki Görüntüle 997165 Eki Görüntüle 997166

Ben degil guzelim googleden arastiriyor nikah islemleri diye pat burasi cikiyor nikah dairesine sormak yerine burdan okuyup gidiyor bazilari kimlik fotokopisi ikametgah nufus cuzdan sureti istiyo burdan okudugu ile gidip basvuru yapiyor sonra agliyorlar yanlis yazmissiniz aldatmaca diye ondan hassasim bu konuda nikah tarihi alacak arkadaslar belediyesini arayip ogrensin mutlaka

3'üde benim doğum günüm nikahı o gün istiyoruz ama maalesef törenli olmadığı için vermiyor belediyeler

3 mayıs daha özel olurmuş olsaydı belediyeler neden izin vermedi anlayamadım pek bilgim yok henüz konu hakkında

3 mayıs daha özel olurmuş olsaydı belediyeler neden izin vermedi anlayamadım pek bilgim yok henüz konu hakkında

hafta sonu sadece törenliler oluyormuş benimde törenli olmadığı için... aslında törenli olmasada rahat 25 kişi fln var gelecek olan ve nikah şekeri olarakta butik kurabiye yapacaktım sadece takı ve fotoğraf yok gelinlik yerine elbise fln giyecektim yine de beyazlara bürünecektim tabii hepsi hayal oldu 350 tl verip yaptıranlar varmışta ne gerek var şimdi o parayı vermeye düşününce evimin bir eksiğini alırım diyorum :/

Evet haklısın 350 tl az değil sonuçta ev kuruyoruz bir ihtiyaç giderilir ama başka bir günde yapabilirsin bunları illaki doğum gününde olması şart değil tabii o gün olsa hoş olurdu ama yinede hayal ettiğin şeyleri yapmaya gayret et bence sonra içinde kalmasın :)

inşallah ya olduğu kadar diyorum ben sultangazide oturuyorum belediye binası yeni yapılıyor danışmadaki kadın hafta sonu olabilir dedi ama izin alıp nikah işlemlerimi yapamadım ve net bişey öğrenemedim ama Gaziosmanpaşa belediyesi kesinlikle olmaz dedi kestirdi attı kısmet Eki Görüntüle 997492

Sen başlamadın mı nikah işlemlerine :)

İnşallah halledebilirsin canım ya hayırlısı olsun hakkında :) yok daha başlamadık biz ya nikah işlemlerine falan önümüzdeki ay içersinde başlarız tahminime göre :)

benim düğünümde 24 mayısda çeyiz kendimce bitmeye yakın sayılırrr:):) ben en çok düğünü düşünüyorum gerisi zamanla olur diye düşünüyorumm:)

biz de belediyeden aldık formumuzu.
aile hekimime gittim bugün. haftaiçi sabah 9 da gelebilirsin dediler.
Kan alınacak.
bir de akciğer filmi istediler.

Bende gaziosmanpaşada nikah yaptıracagım haftasonu istiyordum nişanlım haftaiçi olsun dedi sormadm bende yapılabilrmi demekki sorsam banada izin vermeyecklerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…