Var tabi olmazmı ban daha anlatmadan nasılda anladın beklentisimi var diye var tabi alt katta oturuyolar babamın evinde faturalarını kim ödicek sonra eniştemde dünya tatlısı inanın ablamdan daha yakın kaç defa ablama bağırdı sanane sen neden karışıyosun diye konu nişanlımın ailesine gelince aaa herşeyin en güzelini hak ediyor kardeşim der ama bizimkiler bir şey almaya kalkınca ölüyooo yaaa bambaşka birşey çıkıyo içinden anlamıyorum ama dediğin gibi beklentisi var Allah biliyor hoşş yardımda ediyor kendisi sırf bu fesatlığı yüzünden bir çok şeyi kaybetti eniştem çok güzel paralar kazanıyordu ne oldu işleri bozuldu hep ablam yüzünden o büyük burunluluğu yüzünden eee Allahında sopası yokki tepesine indirsin tek sıkıntı benim ailem çok saf nereye çekersen oraya geliyo şimdi ne oldu ailemle aram çok iyi ablam bize çıkmıyor :) resmen derin bii ohhh çekiyorum gittik beyaz eşyalarımı aldık çamaşır mak kurutma mak b. makinası cumarteside babamla yine gidip ankastre fırınımla ocağımı alıcaz :) evet malesef kredi benim üzerime 2 yıl kaldı babam şuan ben ödicem diyo ama istemiyorum çünkü benim için çok takside giriyolar o yüzden bende kredimi öderim onlarda benim çeyizimi aslında bu kadarda iyi niyetliyim yine kıyamıyorum ailem iyidir yapmaya meraklılar sadece ablam yüzünden Rabbimden tek duam şu fesatlılığından kurtulması inşallah işe girerde azıcıkta olsa benimle uğraşmaya fırsatı kalmaz
Canım inan herkesin ailesinde birşeyler oluyor benim babam senelerdir calısıyor kenarda bir kırık iğnesi yok annemle ben evi geçindiriyorduk gecen sene kardesım üni mezun oldu işe basladı,babam hemen gitti anneme kredi cektirdi 40 bin tllik araba aldı annemle kavga ettim nie cekiorsun diye annem diyo napim kızım bırakmıyor bunaltıyor diye nişanım oldu tek kurus harcamadı neyms kredi ödüyormus krediyide kardesim ödüyor memlekette dükkanlar var her sene kira geliyor naptın diyoruz kredi kartlarımı ödedim diyor calısıyor gunluk yevmıyor alıyor en asağı 70 tl naptın dıyoruz kredi kartlarını ödüyorum diyo nişanımda arkadasımdan borc bılezık aldım dedim karsı tarafa mahcup olmım diye nısanda koluma taktım snra nişanda takılanlarla gittim bilezik aldım kendime simdi düğün nişandan beri naptınız nettiniz diye ne kendi ailem ne nişanlımın ailesi sormadı sormuyorlar biz herseyımızı aldık dedim herkes uzak olsun bana ben ne sıkıntı cekıyorum tek basıma amannn Allah herkesin yardımcısı olsun..Boşa dememişler bir elin öbür ele faydası yok diye
Kıyamam sana yaaartık öle bişiki kalbim sızlıyo ben napıcam diye nasıl yettiricem diye çooookkk zorrrrrr çoooookkkkkkkkkk napalım artık biz o şanslılardan değiliz öle herşeyimiz hazır neyi beğenirsek alan ailelerimiz yok ama en azından yaşıyorum ve asla ileride evladımın sırtına daha 23 yaşındayken bu kadar yük vermem ASLAAA yemem yedirim almam alırım annem nişanıma 1 hafta kala gitti olduğu halde mutfağa L koltuk masa takımı aldı 1500 tl ye buzdolabına 2700 tl verdi koltuklarını değştirdi 2900 tl halısı perdesi görende yeni gelin evi diziyo evine gelin alıyo sanır gerekçesi ne kızımın başı eğilmesi ev kaliteli olsunmuş dün akşam en son dedim asıl sen şimdi eğiyosun yok benim ailem fırınla ocak almıcak diyince sonra düşündü tamam dedi merak etme illa beni konuşturucaklar
Aynen ben calısmaya basladım evimizi bastan asagı yenıledım evde dogru duzgun esya yok dıye sımdı bakıyorum kimse aman sunuda biz yapalım demiyor ama cok şükür Allahıma bugünlerimi aratmasın gerçekten Rabbim yuva kurana yardım ediyor
Amin canım benim şükürler olsun yine eksiğimiz kalmadı sayılır çok şükür
Şunuda sakın unutmaa ailen ile yasadıgın problem her ne olursa olsun nişanlına yada ailesine bunu yansıtma ilerde karşına onlarla gelmeleri için koz verme
Çok haklısın ama ben verdim bile nişanlıma
Bundan sonra vermemeye dikkat et o zaman artık yapacak bisey yokk
Selam Kızlar,
Bende sizler gibi Mayıs gelini olacağım İnşALLAH.
2 Düğün olacak ilki 10 Mayıs Memleketim Rize'de ikinicisi 17 Mayıs Tuzla'da.
Salonlar tutuldu çok şükür yalnız nikahı salonda istiyoruz fakat henüz bir başvuru yapmadık,sizce geçmi kalıyoruz?
Ayrıca gelinliğim kafamda model olarak belli ama bakmaya başlamadım şubat sonu gibi bakmaya başlarım diyorum.
Beyaz eşyalarımız tamam mobilyalarımız eksik şu ara onu bakıyoruz vee balayımız nişanlım için aciliyeti yok
ödemelerimiz hafifleyince bakarız diyor ama ben erken rezv. onuda ayarlamak istiyorum
Sizce şu süreci nasıl geçirmeliyim?
Son zamanlar bu telaşlardan mı bilmiyorum çok sık tartışır olduk bunada ayrıca üzülüyorum.
Canım nikah salonda olacaksa basvurunu erkenden yapman faydalı olacak gelinlik icinde subat sonu bana göre gec bende subat basında baslayacagım cunku dugunler yaklastıkca modaevlerının yogunlugu artıyor ve sadece denemeye gelecekler icin pek ılgı göstermıyorlar. Balayı icinde butcenızı göz onunde bulundurarak plan yapın. Tartısan cıft olarak yalnız değilsin stresten birbirinize sarıyorsunuzdur bunuda mumkun mertebede dikkat et birbirinizi kırmamaya calısın nişanlılık çok zor bir sürec diye cevremdeki cogu arkadasım söyler. Sabret, sabrın sonu selamettir
burada yorumları okudukça stresli olduğunu anlıyorum kii yaşıyorum da zaten.
Dediğinde haklısın gelinlik için yer araştırmaya başlıyacağım aslında İstanbul'unda yabancısıyım
pendik tarafında bildiğiniz yerler varmıdır ?
Kızlarrr kuaför icin randevumu aldım fotoğrafada karar verdim.Arkadasımın eşi yapacak çekimi dış çekim olacak ınsallah :) Kuaför icinde 200 T.L anlastıkk kına için 100 T.L dedi sırf üstünde kına kelimesi var diye kına için baska bi yerde yaptırmaya karar verdim.
Kızlarrr kuaför icin randevumu aldım fotoğrafada karar verdim.Arkadasımın eşi yapacak çekimi dış çekim olacak ınsallah :) Kuaför icinde 200 T.L anlastıkk kına için 100 T.L dedi sırf üstünde kına kelimesi var diye kına için baska bi yerde yaptırmaya karar verdim.
iyi günler gelin adayları aynı heycanı paylaştığım arkadaşları topiğime davet ediyorum.
Hazırlıklar Çeyizler ne durumda buyrun konuşalım paylaşalım.
Benim düğünüm kısmetse 31 Mayıs 2014 te olacak. Hazırlıklara şimdiden başladım. ÇEyizlerimin hazırlıkları da bitti gibi birşey.
Sizin hazırlıklar ne durum da
bende bende 3 mayıs
tabi beni aranıza alırsanız
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, düğünümüzeee azzz kaldıııııııı hazırlıklarr tam gazzz devammıııı
Benimde 30 MAYIS 2014 beyaz eşyalar tamam mobilyalar tamam balayı tamam nikah işlemleri tamam gelinlikte birdahaki ay başlıyoruzzz malum şu son kalan kilolarımın gitmesi lazım
bende bende 3 mayıs
tabi beni aranıza alırsanız
Alırız tabi niye almayalımm :))
Benim de 2 mayıs canım.
Hoş geldin aramıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?