2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Canım inan herkesin ailesinde birşeyler oluyor benim babam senelerdir calısıyor kenarda bir kırık iğnesi yok annemle ben evi geçindiriyorduk gecen sene kardesım üni mezun oldu işe basladı,babam hemen gitti anneme kredi cektirdi 40 bin tllik araba aldı annemle kavga ettim nie cekiorsun diye annem diyo napim kızım bırakmıyor bunaltıyor diye nişanım oldu tek kurus harcamadı neyms kredi ödüyormus krediyide kardesim ödüyor memlekette dükkanlar var her sene kira geliyor naptın diyoruz kredi kartlarımı ödedim diyor calısıyor gunluk yevmıyor alıyor en asağı 70 tl naptın dıyoruz kredi kartlarını ödüyorum diyo nişanımda arkadasımdan borc bılezık aldım dedim karsı tarafa mahcup olmım diye nısanda koluma taktım snra nişanda takılanlarla gittim bilezik aldım kendime simdi düğün nişandan beri naptınız nettiniz diye ne kendi ailem ne nişanlımın ailesi sormadı sormuyorlar biz herseyımızı aldık dedim herkes uzak olsun bana ben ne sıkıntı cekıyorum tek basıma amannn Allah herkesin yardımcısı olsun..Boşa dememişler bir elin öbür ele faydası yok diye

Kıyamam sana yaa artık öle bişiki kalbim sızlıyo ben napıcam diye nasıl yettiricem diye çooookkk zorrrrrr çoooookkkkkkkkkk napalım artık biz o şanslılardan değiliz öle herşeyimiz hazır neyi beğenirsek alan ailelerimiz yok ama en azından yaşıyorum ve asla ileride evladımın sırtına daha 23 yaşındayken bu kadar yük vermem ASLAAA yemem yedirim almam alırım annem nişanıma 1 hafta kala gitti olduğu halde mutfağa L koltuk masa takımı aldı 1500 tl ye buzdolabına 2700 tl verdi koltuklarını değştirdi 2900 tl halısı perdesi görende yeni gelin evi diziyo evine gelin alıyo sanır gerekçesi ne kızımın başı eğilmesi ev kaliteli olsunmuş dün akşam en son dedim asıl sen şimdi eğiyosun yok benim ailem fırınla ocak almıcak diyince sonra düşündü tamam dedi merak etme illa beni konuşturucaklar

Aynen ben calısmaya basladım evimizi bastan asagı yenıledım evde dogru duzgun esya yok dıye sımdı bakıyorum kimse aman sunuda biz yapalım demiyor ama cok şükür Allahıma bugünlerimi aratmasın gerçekten Rabbim yuva kurana yardım ediyor

Amin canım benim şükürler olsun yine eksiğimiz kalmadı sayılır çok şükür

Selam Kızlar,
Bende sizler gibi Mayıs gelini olacağım İnşALLAH.
2 Düğün olacak ilki 10 Mayıs Memleketim Rize'de ikinicisi 17 Mayıs Tuzla'da.
Salonlar tutuldu çok şükür yalnız nikahı salonda istiyoruz fakat henüz bir başvuru yapmadık,sizce geçmi kalıyoruz?
Ayrıca gelinliğim kafamda model olarak belli ama bakmaya başlamadım şubat sonu gibi bakmaya başlarım diyorum.
Beyaz eşyalarımız tamam mobilyalarımız eksik şu ara onu bakıyoruz vee balayımız nişanlım için aciliyeti yok
ödemelerimiz hafifleyince bakarız diyor ama ben erken rezv. onuda ayarlamak istiyorum
Sizce şu süreci nasıl geçirmeliyim?

Son zamanlar bu telaşlardan mı bilmiyorum çok sık tartışır olduk bunada ayrıca üzülüyorum.

Canım nikah salonda olacaksa basvurunu erkenden yapman faydalı olacak gelinlik icinde subat sonu bana göre gec bende subat basında baslayacagım cunku dugunler yaklastıkca modaevlerının yogunlugu artıyor ve sadece denemeye gelecekler icin pek ılgı göstermıyorlar. Balayı icinde butcenızı göz onunde bulundurarak plan yapın. Tartısan cıft olarak yalnız değilsin stresten birbirinize sarıyorsunuzdur bunuda mumkun mertebede dikkat et birbirinizi kırmamaya calısın nişanlılık çok zor bir sürec diye cevremdeki cogu arkadasım söyler. Sabret, sabrın sonu selamettir

burada yorumları okudukça stresli olduğunu anlıyorum kii yaşıyorum da zaten.
Dediğinde haklısın gelinlik için yer araştırmaya başlıyacağım aslında İstanbul'unda yabancısıyım
pendik tarafında bildiğiniz yerler varmıdır ?

Pendik bilmiyorum ama Kadıköyde baya gelinlikciler oldugunu duymustum.

Kızlarrr kuaför icin randevumu aldım fotoğrafada karar verdim.Arkadasımın eşi yapacak çekimi dış çekim olacak ınsallah :) Kuaför icinde 200 T.L anlastıkk kına için 100 T.L dedi sırf üstünde kına kelimesi var diye kına için baska bi yerde yaptırmaya karar verdim.

iyi bir fiyata anlaşmışsınız canım.
Hayırlısı olsun.

Ohhh ohhh ne güzel ayarlamışsın birçok şeyi, kına için kuaföre gittiğinde söyleme bence
sırf bu yüzden gereksiz para istiyorlar.

bende bende 3 mayıs
tabi beni aranıza alırsanız

Hayırlı olsun canım ben daha gelinlik bakmaya bile başlamadımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…