mayıs 16da düğünüm gelinlik bakmaya ne zaman başlasam acaba ? fikri olan ? az çok aklımda model belirledim ama tabi beğendiğim modellr bende nasıl duracak o da var :)
bakmaya başla 4 ay kala yapılacakların listesini vermiştim
mayıs 16da düğünüm gelinlik bakmaya ne zaman başlasam acaba ? fikri olan ? az çok aklımda model belirledim ama tabi beğendiğim modellr bende nasıl duracak o da var :)
kızlarrrrrrrrr bende katıldım aranızaaa :) bizde bugün aldık nikah tarihimizi 31.05.2014
Kızlar gelinliğim için anlaştık bugün.
Dikilmeye başlayacak hayırlısıyla.
Bu işi de hallettiğimize göre sıradakine geçelimm.
canım bende rahattım ama gecen hafta kızlar gec kaldın diyince gittim baktım baktıgım gibide anlastım dikiliyormayıs 11 bende
Hadi hayırlı olsun canım
mayıssss bi gelseee
nişanlı olmanın en güzelll yanıııMayıs gelir canım.
Sen anın tadını çıkarmaya bak. Nişanlılık süreci bir daha geri gelmez.
nişanlı olmanın en güzelll yanıııabisinin düğüne gidebilmemdii çok umutszdum ama muhteşem geçti hele dans anııı hergün bıkmadan cd izliyorum
Evet çok güzel bir süreç.
Her yere beraber gidebiliyoruz.
Sadece beraber uyuyamıyoruz tabi ki.
O da evlenince inşallah.
sadece düğüne gidebildik onada çok şükür
ayrı şehirlerdeyiz ya gezme tozma imkanımız yok
Anladım canım.
Sen o yüzden bir an önce zaman geçsin istiyorsun.
Haklısın o yönden.
Benimde nişanlım ayrı şehirde bazen telefonda dayanamayıp ağladığımda oluyor inşallah zaman çabucak geçerde kavuşuruz ailelere nekadar erkene alalım desekte onlar bizi hiiiç anlamazlar inan bazen günü boşver saatler bile geçmiyo:85:orda geçirdiğim zamanı öyle özledimki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?