2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

mayıs 16da düğünüm gelinlik bakmaya ne zaman başlasam acaba ? fikri olan ? az çok aklımda model belirledim ama tabi beğendiğim modellr bende nasıl duracak o da var :)

mayıs 16da düğünüm gelinlik bakmaya ne zaman başlasam acaba ? fikri olan ? az çok aklımda model belirledim ama tabi beğendiğim modellr bende nasıl duracak o da var :)

bakmaya başla 4 ay kala yapılacakların listesini vermiştim

En geç Şubat gibi bakmaya başla derim canım.

Kızlar gelinliğim için anlaştık bugün.
Dikilmeye başlayacak hayırlısıyla.
Bu işi de hallettiğimize göre sıradakine geçelimm.

canım bende rahattım ama gecen hafta kızlar gec kaldın diyince gittim baktım baktıgım gibide anlastım dikiliyor mayıs 11 bende

Kızlar gelinliğim için anlaştık bugün.
Dikilmeye başlayacak hayırlısıyla.
Bu işi de hallettiğimize göre sıradakine geçelimm.

Hadi hayırlı olsun canım

nikah işlemlerine ne zaman başlamak gerek peki ? ben kütahyalıyım nişanlım sakaryalı. burdada ordada düğün olacak ama resmi nikah orda kıyılsın istedim. 16 mayısta kütahyada 18 mayıstada sakaryada olacak. 15 mayıs kütahyada kına gecesi ve 16sındada düğün 1 gün ara vericez 17si benim doğum günüm zaten. 18sindede orda nikah ve düğün :)

canım bende rahattım ama gecen hafta kızlar gec kaldın diyince gittim baktım baktıgım gibide anlastım dikiliyor mayıs 11 bende

Hadi hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim canım.
Nasıl istedin modelini?

Mayıs gelir canım.
Sen anın tadını çıkarmaya bak. Nişanlılık süreci bir daha geri gelmez.
nişanlı olmanın en güzelll yanııı abisinin düğüne gidebilmemdii çok umutszdum ama muhteşem geçti hele dans anııı hergün bıkmadan cd izliyorum

nişanlı olmanın en güzelll yanııı abisinin düğüne gidebilmemdii çok umutszdum ama muhteşem geçti hele dans anııı hergün bıkmadan cd izliyorum

Evet çok güzel bir süreç.
Her yere beraber gidebiliyoruz.
Sadece beraber uyuyamıyoruz tabi ki.
O da evlenince inşallah.

orda geçirdiğim zamanı öyle özledimki :26:
Benimde nişanlım ayrı şehirde bazen telefonda dayanamayıp ağladığımda oluyor inşallah zaman çabucak geçerde kavuşuruz ailelere nekadar erkene alalım desekte onlar bizi hiiiç anlamazlar inan bazen günü boşver saatler bile geçmiyo:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…