ohh bi düğündaş daha :)) hazırlıklar nasıl kuzum?Bebeim benımkıde 25mayıs valla zaman hızlandımı ne :)
Yeni gelen mayıs gelinleri hoşgeldinizz :) Zaman çok mu çabuk geçiyor nedir :) veee biz dün mobilyalarimizi aldıkk beyaz esyalarımıza dugunden önce almıştık artık bıseyler almayı bıraktım cünkü ev belli değil eve yerlestikten sonra geri kalanları alıcm ceyız derseniz öyle aman aman evi doldurup tasırıcak ceyızım yok en acil olanları evime gectigimde kullanacaklarimi aldım geri kalan kısmı yavas yavas almayı planlıyorum :) insan esyalarıda aldımı cok farklı oluyor sıra artk dugun icin olan hazırlıklarda :))
ohh bi düğündaş daha :)) hazırlıklar nasıl kuzum?
Merhaba hoşbuldukhayırlı olsun mobilyaların canım. nerden aldın? bende sonunda kararımı verdim yatakodası için ay sonuna doğru alacağım inşallah
Canım ben Istanbul Gazıosmanpasada ergül mobilya var oradan aldım herseyı butun magazaları gezdım bellona istikbal gereksiz yere ucuk fiyatlar aldıgım mobılyanın aynısı bıre bir bellonada ıkı kat daha pahalıydı reklam maliyetleri felan felanda yansıttıkları ıcın sanırsam öyle fiyatlar
katılıyorum sana ve onların modelleride hiç hoşuma gitmiyor benim. iyi yapmışsın güle güle kullan canım
Kızlar buğün nikah tarihimizi aldık nişanlımla nikahımız inş.4.4.2014 te olacak
Hadi hayırlı olsun canımmm :))
Kızlar buğün nikah tarihimizi aldık nişanlımla nikahımız inş.4.4.2014 te olacak
Kızlarrr toplanalım artık
zamanımız az kaldı :18:hazırlıklar ne alemde :44:
Hayırlı uğurlu olsun canım.
tşkler canm inş hepimiz için istediğimiz herşey hayırlı olur.
Telaşa gerek yok canım teker teker olur zaten. :)
Ben gelinlik bakma aşamasındayım.
Onun dışında evimizde tadilat oluyor.
Banyomuz, yatak odamız yapım aşamasında.
En son beyaz eşyaları ve salon mobilyalarını alıcaz.
Şubat gibi bakarız onlara.
Bir de bu ay nikah işlemleri için başvurucaz kısmetse.
Senin hazırlıklar ne alemde canım?
Ahh canım ahh hic bitecek gibi gelmiyo
Benim gelinlik hazır yani dikilecek
Kına malzemeleri tamam
Fotografcı tamam
Nikah gününü ayırdık evraklar tamam çok şükür ama tam evrakları verme zamanımız şubatmıs şubatta evrakları vericez tamamlanacak
Senin masallah canım ev hazır oldugundan bi aşama daha öndesin biz acıktayız şuantabi daha martta bakıcaz biz evi fazladan kira ödememek için dedigim gibi
Eee canım tabi ki öyle erkenden ev tutmaya gerek yok.
Hepsi olur canım merak etme.
Bu süreci rahat ve mutlu geçirmemiz önemli.
dün nikah tarihimizi aldık nikahımız düğünde olacak kısmetsebeyaz eşya mobilya herşey hazır eksik halı perde ahize onada acele yok diyoruz gelin ayakkbım gelin çorabım hazır gelinliğim dikiliyor balayı gibi detaylar bitti başka ne kaldı nişanlıma damatlık almadık onuda sonlara doğru alır ailem şimdilik böyle gidiyoruz
kına hazırlıklarına ancak şubat gibi girişebilirim 3 hafta son 3 hafta çok dolu olacağım koşuşturmalarımız var
Düğünün önümüzdeki ay mı canım?
Hayırlı uğurlu olsun.
önümüzdeki ay gibimi hazırlandımalttaki ticker gitmiş ben mayıs geliniyim tuğecim 18 mayısta ama ne bileyim bitirdik bunları borç ödemeeyeli mdiye yaptık birşeyler ağız tadıyla kullanırız inşallah
dün nikah tarihimizi aldık nikahımız düğünde olacak kısmetsebeyaz eşya mobilya herşey hazır eksik halı perde ahize onada acele yok diyoruz gelin ayakkbım gelin çorabım hazır gelinliğim dikiliyor balayı gibi detaylar bitti başka ne kaldı nişanlıma damatlık almadık onuda sonlara doğru alır ailem şimdilik böyle gidiyoruz
kına hazırlıklarına ancak şubat gibi girişebilirim 3 hafta son 3 hafta çok dolu olacağım koşuşturmalarımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?