2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Bebeim benımkıde 25mayıs valla zaman hızlandımı ne :)
ohh bi düğündaş daha :)) hazırlıklar nasıl kuzum?

Merhaba hoşbulduk hayırlı olsun mobilyaların canım. nerden aldın? bende sonunda kararımı verdim yatakodası için ay sonuna doğru alacağım inşallah

Canım ben Istanbul Gazıosmanpasada ergül mobilya var oradan aldım herseyı butun magazaları gezdım bellona istikbal gereksiz yere ucuk fiyatlar aldıgım mobılyanın aynısı bıre bir bellonada ıkı kat daha pahalıydı reklam maliyetleri felan felanda yansıttıkları ıcın sanırsam öyle fiyatlar

katılıyorum sana ve onların modelleride hiç hoşuma gitmiyor benim. iyi yapmışsın güle güle kullan canım

Kızlar buğün nikah tarihimizi aldık nişanlımla nikahımız inş.4.4.2014 te olacak

Kızlarrr toplanalım artık
zamanımız az kaldı :18:hazırlıklar ne alemde :44:

Kızlarrr toplanalım artık
zamanımız az kaldı :18:hazırlıklar ne alemde :44:

Telaşa gerek yok canım teker teker olur zaten. :)
Ben gelinlik bakma aşamasındayım.
Onun dışında evimizde tadilat oluyor.
Banyomuz, yatak odamız yapım aşamasında.
En son beyaz eşyaları ve salon mobilyalarını alıcaz.
Şubat gibi bakarız onlara.
Bir de bu ay nikah işlemleri için başvurucaz kısmetse.
Senin hazırlıklar ne alemde canım?

Ahh canım ahh hic bitecek gibi gelmiyo
Benim gelinlik hazır yani dikilecek
Kına malzemeleri tamam
Fotografcı tamam
Nikah gününü ayırdık evraklar tamam çok şükür ama tam evrakları verme zamanımız şubatmıs şubatta evrakları vericez tamamlanacak
Senin masallah canım ev hazır oldugundan bi aşama daha öndesin biz acıktayız şuan tabi daha martta bakıcaz biz evi fazladan kira ödememek için dedigim gibi

Eee canım tabi ki öyle erkenden ev tutmaya gerek yok.
Hepsi olur canım merak etme.
Bu süreci rahat ve mutlu geçirmemiz önemli.

Eee canım tabi ki öyle erkenden ev tutmaya gerek yok.
Hepsi olur canım merak etme.
Bu süreci rahat ve mutlu geçirmemiz önemli.

Haklısın canım gerci dedigin gibi yoluna giriyor yavas yavas Allah'ın izniyle mart gibi baya yol almıs olacagız zaten olmamızda gerek

dün nikah tarihimizi aldık nikahımız düğünde olacak kısmetse beyaz eşya mobilya herşey hazır eksik halı perde ahize onada acele yok diyoruz gelin ayakkbım gelin çorabım hazır gelinliğim dikiliyor balayı gibi detaylar bitti başka ne kaldı nişanlıma damatlık almadık onuda sonlara doğru alır ailem şimdilik böyle gidiyoruz

kına hazırlıklarına ancak şubat gibi girişebilirim 3 hafta son 3 hafta çok dolu olacağım koşuşturmalarımız var

Düğünün önümüzdeki ay mı canım?
Hayırlı uğurlu olsun.

Düğünün önümüzdeki ay mı canım?
Hayırlı uğurlu olsun.

önümüzdeki ay gibimi hazırlandım alttaki ticker gitmiş ben mayıs geliniyim tuğecim 18 mayısta ama ne bileyim bitirdik bunları borç ödemeeyeli mdiye yaptık birşeyler ağız tadıyla kullanırız inşallah

Aaa anladım canım. :)
Bir tek kına hazırlığım kaldı deyince bir an öyle sandım.
Tİckerı da göremeyince. :)
Hayırlı uğurlu olsun canım.

gizz masallah canım sen bitirdin darısı basımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…