Ben daha gelinliğe bakmaya başlamadım canım.
Çeyizleri alıyorum süreç içinde işte.
4,5 ay içinde yetiştiririz diye düşünüyorum.
Valla bazen hayalmiş gibi geliyor. :)
Insan evlılık surecine girmeden ilk gelinliğe bakarım karar veririm diye düşünüyor sanırım en azından ben öyleydim ama şimdi 3 ay kala karar veririm çeyizleri yetıstıreyım derdindeyım :))
Bende 23 mayista evlenicem insallah yasim 18:)
buraya gelen gelinler tarih söyleyip yok oluyor neden acaba
Merhabaa kızlarr :) Bende 24 Mayıs 2014'ta gelin olucam inşallah. Nişanım 7 aralık 2013teydi :)
Selam kızlarrr nasılsınz:)
Ben iyiyim canım sen nasılsın?
Nasıl gidiyor?
Hoş geldin aramıza canım...
Nasıl gidiyor hazırlıklar? :)
İyim bebeğim ya koşturmaca çeyiz listemi bitirmeye çalısıyorum gayretle sen neler yaptın ne durumdasın
Iyi simdilik. Evimizi aldik muteahhitin cikmasini bekliyoruz tamamen isi bitince bizde artik kaba temizligini yapicaz esya almaya basliycaz onumuzdeki hafta sonu ilk alisverise cikicaz beyaz esya almaya :)
Kızlarrr neler yapıyorsunuz ?
Biz nişanlımla baya strese girdik gerçi nişanın stresi ancak çıkıyor sanırım ikimizdede bir mide ağrısıdır çözemedik gitti.
Düğün içinde ben yavas yavas mutfak esyalarmı tammlamaya calısıyorum beyaz esyalarımızı biz nişandan önce almıştık.Ailelerimizden pek maddi yönden destek göremediğimiz için kendi başımıza birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Şubatta beyaz esyanın taksiti bitecek nişanlıma şimdiden mobılyaları bakalım diyorum ama beyaz esyanın taksiti bitmeden bakmayalım diyor evimizde kira olacak evin esyalarını nasıl secicem nasıl duzen kurucam eksikler nasıl tamamlanacak bilmiyorum. Nişanlımda biraz rahat herseyı pesın pesın dusunup sıkıntı yapmak ıstemıyor kendısıne tabırı caızse yumurta kapıya dayanınca hemen herseyı halledıyor buda otomatıkten buyuk stres oluyor ıkımız ıcınde( şu sıralar bende de anlamadıgım bir gerginlik annem desen eksik listesi cıkarıcm gel beraber bakalım dedim bizim kız hemen evlenme moduna girdi diye söylendi içimden dedim anne 4 ay kaldı =) kafam çok karısık ve çok gerginim kızlar ( inanın bazen dıyorum keske dugunu bu kadar erken tarıhe almasaydık dıye 24 kasımda nişanımız oldu.
Tugcecim seni gördüm bende geldim merhaba kızlarrr
Tam tarih kesin degil inşallah yeni yıldan sonra kesinleşecek ama ya 11 yada 25 mayıs hayırlısıyla
Hoş geldin Edacım.
Sen de benim gibi kasım da nişanlandın ve mayıs gelini olacaksın Allah'ın izni ile...
Nasıl gidiyor hazırlıklar canım?
Ben Ocaktan sonra hızlanıcam kısmetse.
Hosbulduk canımm
Benim nişan aralıga kaymıstı ya kuzum 15 aralık senden nişan olarak gec nişanlandım ama kısmetse dügn beraber olacak bakalım
Cok yavasız sanırım ortada hic birşey yok :18:
Sanırım aynı bizimde tarih aldıktan sonra hızlanır ocak baslarında alırsak hayırlısıyla tarihi :18:
Herkes hazırlıkları yarılayınca yavas hissediyorum kendimi :44:
Bizim tek planımız bu pazar bohca götürme
haftaya pazar ikeaaa inşallah
bi sonraki cumarteside eminönü kına malzemelerini alalım aradan cıksın diyoruz bakalım baskada hic bir plan yok
ceyizi hızlandırmak gerek son eksikler alınmalı..
tarihten sonra hemen kına için yer tutulmalı
beyaz eşyalar alınmalı mobilyalarda öyle
sanırım mart ayında ev tutmak gerek yada aramaya baslamak
zaman cok az kaldı yazınca daha iyi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?