2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

1000 kişilik filan bir salon arıyorsan yine Ümraniye'de Atakent mahallesindeki Ziganayı öneririm canım. Benim gezdiğim düğün salonlarının içinde açıkçası en çok beğendiğim oydu yalnız mahalle arasında kalıyor biraz park sorunu var gibi o yüzden tercih etmedik biz ama içi ve hizmetleri, ikramları çok güzeldi. Düğün salonunda yapacak olsaydım düğünü kesinlikle Zigana'yı tercih ederdim.

almorcum siz nereyi ayarşladınız düğün mekanı için bizimde 1000 kişilik bakmamız lazım royal olucak sanırsam anca oraya sığarız ama nişanlımın ailesi kır yada gemi üdğünü istiyor ben napacağımı düşünüyorum asla kır düğününe sığamayız biz

Tşkkr ederim almorcum verdiğin bilgi için.Fakat daha şimdi eve girdim ziganaya ve onun yanındaki valse baktım ewt zigana çok güzel hizmeti olsun salonu olsun ama uçmuşlar resmen 9bin dedi ya kuruşta inmio ve bütün günleri dolu sadece 3 yer var onlarda dolu ama boşalabilirmiş.Ağlıcm artık sinirden ya

1000 kişi Royal'e sığmanız imkansız canım ben Royal ve Selay'a bakmıştım. Bizim her şey değişti ya. Önce 350 kişilik Maltepe sahilde Wonderland restorantta direk düğün yapacaktık ama sayımız 650-700 kişilere ulaştı en az oranın kapalı en büyük mekanı zaten 350 kişilik biz de 700 kişiyle konu komşu uzak tanıdık filan akşam üstü 16:30-17:00 arasında kadıköy evlendirme dairesinde nikah yapacağız oradan zaten maltepe yakın yine Wonderland'te ama bu sefer 200-250 kişilik sadece akrabaların ve arkadaşlarımızın olduğu yemekli düğün yapmaya karar verdik tarihimizi de 18 mayıs olarak tuttuk wonderlandi şimdi kasım gibi kadıköy evlendirme dairesinden nikah günü ve saati alacağız. Bizim kimse istemedi düğün salonu olmasını bazılarının içi güzel çevresi çok kötü bazılarının çevresi güzel ,içi kötü insan bir sigara içmeye filan çıksa mahalle arası direk yola çıkıyor bir de park sorunu oluyor bir çoğunda. Salon olarak açıkçası ben bir tek Zigana'yı beğendim Anadolu yakasında hem de çok büyük ferah yüksek tavanlı bir salon. Salonda yapsaydık eğer orayı tutacaktık. Bir de salonlar da içki servisi olmuyor sözlümün tarafı özel günlerde bir iki kadeh içen insanlar o yüzden düğün salonu tercih etmedik.

Son düzenleme:

Zigana'da 9 bin hangi gün için ve hangi menü için dediler canım. Biz oraya tee haziranda gitmiştik 350 kişilik ana yemekli menü üzerine pasta ve içecek sadece ordövr ara sıcak filan olmadan 10.000 demişlerdi cumartesi akşamı 24 mayıs için

Canım senin en son bulduğun yöntemi bende uygulayabilirim yani en son öyle bişey olur en olmadı bizim komşumuz 800 kişi sığdırdı royale sıkıp tıkış olmadan , bide ben hiç öyle düğün hayal etmediğim yada mükemmel olsun şöyle olsun böyle olsun istemediğim için rahatım , nişanlımın ailesi gemiyle adaya yanaşırız alırız katılacakları gemide olur diyorlar ama hiç hevesim yok en iyisi düğün salonu inşallah bizde tutarız yakın zaman da canım

düğün müzikleri için daha erken bence :)

ben sona bırakırsam,sanki stresten şarkılar kulağıma iyi gelmez gibi geliyor
abuk subuk bişi seçerim sonra,zaten herşeyden hemen pişman oluyorum,dedim bunu bari erkenden düşüneyim

inşallah güzel güzel atlatırız düğünlerimizi, en hayırlısı nasiptir inşallah hakkımızda kızlar

sondan işe başlayan şaşkın gelin :) müzik zevkim iyidir yardım ederim size :)

800 kişiyi oraya sığdırdılarsa helal olsun valla. Bizim konuştuğumuz kişi üst teras katıyla birlikte 550 kişi filan demişti yanlış hatırlamıyorsam. Zigana'ya hiç baktın mı canım orası 1000 kişiyi rahat alır mesela. Gemi fikri de güzelmiş aslında nişanlının ailesinin bütçesini zorlamayacaksa yani rahat karşılayabileceklerse o da hoş bir fikir sizin adada olmanızdan dolayı. Bu arada Gizcim eviniz nerede olacak sizin Anadolu yakasındaydın galiba sen de di mi?

Son düzenleme:

canım valla bende komşuya güvendim çünkü kalabalıktı hatta nişanlım aradı 700 800 kişi oluyor tabi dediler, bir yinede düğün izlemek lazım herhalde

canım taşkın davet ve zigana her ikisi çok güzel ama zigana bize çok uzak oraya nasıl taşıyacağım diye düşünüyorum aslında çekmeköy de sophia varmış orayı da beğendim ama çok uzaktalar maalesef

gemi fikri çok güzel ama mayısta hava çok soğuk oluyor kır düğünü için ideal değil bana göre hele gemi denizin soğuğunu yeriz, ben nişanlıma kesinlikle istemiyorum kıra denize doydum desem de aslında insanalar da mutlu olmamı istiyorlar, ama ne bileyim bende kapalı bir yer olsun kendim dahil kimse üşümesin isterim ki çok çabuk üşüyorum

canım biz küçükyalı da yaşıyacağız evimiz belli tadilatı vardı oda bitti, yavaş yavaş benim çeyizleri götürücez haftasonları ev gibi bir derdimiz yok streslerin en büyüğünü bitirdik allaha şükür

Doğu diyorsun mayısta kır riskli zaten onu ben de hiç düşünmemiştim gemi de keza öyle çok esebilir . O zaman size Royal çok uygun Küçükyalı'ya yakın baya Royal İçerenköy'de. Benim sözlüm Bostancı'da oturduğu için biliyorum oraları az çok. Bizim de semtimiz belli oldu gibi. Sözlümün işi Çekmeköy'de benim de Çekmeköy oldu evimizi de orada tutacağız artık işlerimize yakın olduğu için. Pazartesi iş başı yapacağım hatta onun heyecanı var biraz şu an nişandan düğünden çok.

Günaydın mı desem tünaydın mı bilemedim nasılsınız kızlar? Çok heyecanlıyım bugün yarın ilk iş günüm olacak günlük 120 km'lik yolum başlıyor bir de. :18:

Günaydın mı desem tünaydın mı bilemedim nasılsınız kızlar? Çok heyecanlıyım bugün yarın ilk iş günüm olacak günlük 120 km'lik yolum başlıyor bir de. :18:

tünaydın demek daha doğru olucak sanırım
iyi gibi işte canım seni sormalı diycem ama nasıl olduğun belliii
lütfen heyecanına yenik düşme sabah kalk hazırlan aynada kendine çok güzel olduğunu söyleyerek morel ver ve başın dik çık evden duanı da oku. Allah utandırmasın

Sağol canım öyle yapmayı planlıyorum ben de. Bu zamana kadar alıştım evdeyken geç kalkmaya filan şimdi 6:15'te kalkmam lazım en erken hele kış sezonuna geçince 5:45'te kalkacağım bunu düşünüyorum kara kara. Gerçi çok şükür bunu 8 ay yaşayacağım ondan sonra evimizi işimize yakın tutacağız ben de sözlüm de şu an aynı ilçede çalışıyor olacağız evimizde orada olacak o zaman işe 10-15 dakika olacak evim şimdi 2 saat.

bak sabrın sonu selametttt :)

Valla canım benimki dün saat sabahın 5 ine kadar mesaj atmadı. Hakkaride askerlik yapıyor, uzaktan silahla atış mı ne yapmışlar of öldüm öldüm dirildim meraktan ya bitsin ya kısalsın şu askerlik artık :2:
benim yaşım 20, 5 yıldır beraberim sevdiğimle,istanbulda oturuyorum,mayısta evlencem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…