2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

selam cnm bizde aldık bulaşık makinesi ve çamaşır boschtan inşallah iyi çıkar ama buzdobından şikayetçiler sanki biraz almicam buzdolabını galiba boschtan

Benim nişanım 10 Ağustos'ta oldu. 80'ler 90'lar delisi olduğum için parçalarımı eskilerden seçtim :)

Dans: Esin Engin - Seven Ne Yapmaz
Pasta Müziği : İzel/ çelik/ Ercan - Haydi Şimdi Eller Havaya ( pasta gelirken çoşuyosunuz resmen cuk olmuştu yani :) )
Takı sırasında ise yine 80'ler 90'ler dan şarkıları flasa atıp orkestraya vermiştim onlar çalmıştı. Hoş olmuştu

selam arkadaşlar bende muhtemelen mayıs gelini oluyorum :) ama biraz düşünceliyim açıkcası bi taraftan mutluluk had safhada ama bi taraftan da korkuyorum sanırım :) sizde durumlar nasıl ?

Neden korkuyorsun

Öneriler için çok teşekkür ederim kızlar.

Şunlarda karar kıldık gibi:
Giriş: Melih Kibar-Mesaj
İlk dans: Nilüfer -Ta Uzak Yollardan
Pasta: Benim telefon melodim olan Bond-Victory.

Sığmadı canım ya iş için de kıyafetler alınca zaten benim odamda eskiden çalışma masam ve kitaplığım vardı işe girince artık ders çalışmam sona erdiği için onları attık kitaplarımı da koliledim yeni evime geçince kitaplık yapacağım kendime odama gardrop alıyorum bu yüzden bu zaman kadar annemlerin 6 kapılı gardrobunu annem , babam ve ben üçümüz kullanıyorduk şimdi sığamadık artık. Tepe homedan çok uygun bir fiyata aldım hem de ilerde ya evime götürüp küçük odama koyacağım ya da annemler de taşınacak bir yıl içinde onlar kullanacak bakalım.

Ne güzel aynı tarihlerde evleniyoruz hayırlısıyla askerliği de atlatırsınız inşallah 1,5 yıl önce biz de o yollardan geçtik sabırlar diliyorum.

Maşallah Allah daim etsin bizimde bu mayıs 3 yıl olucak

Size de maşallah canım Allah bir ömür boyu ayırmasın inşallah.

Öneriler için çok teşekkür ederim kızlar.

Şunlarda karar kıldık gibi:
Giriş: Melih Kibar-Mesaj
İlk dans: Nilüfer -Ta Uzak Yollardan
Pasta: Benim telefon melodim olan Bond-Victory.

Bond Victory bizim girişimiz olabilir onu giriş için düşünüyorum

hu huuuu
kimse yokmuuuu

şarkılar konuşulmuş, ya bende karar veremiyorum
hep diyorum acaba o zamana kadar güzel bişiler çıkarmı daha diye amaa bilemedik

düğün müzikleri için daha erken bence :)

Aminn inşallah tüm sevenleri

Günaydınn kızlarr.Bi kaç gündür girmiyorum neler olmuş buralarda yahu Bendende nişan yapıcaklara bir fikir olsun benim nişanımda 2 Temmuzda oldu
Giriş : Emre altuğ - Haydi gel benimle ol
Dans : Çelik - Dilberim
Bu arada Çarşamba günü nişanlımla beğendiğim bi alona bakmaya gittik.Anadolu yakasında ümraniyeye yakın oturan varsa fikir olsun diye yazıyorum.Aşkın düğün salonu mükemmel bi atmosferi var.Ama ne yazıkki kapasite 650 - 700 kişilik.Bizim nişanda 700 kişiyi geçti düğünde sığamayız heralde :S Gelin başı , araba süslemeniz ,anı defteri , size yardımcı hostes , ikramlarda pasta , kurabiye , sigara böreği , 3 adet kanepe kişiye özel servis ediliyor.Masalardada kola - meyve suyu oluyor.Hele o masalardaki şamdanları eritti beni :) Daha ekstra bi kaç şeyi daha vardı fiyata dahil olan ama aklıma gelenler bunlar şuanlık.Fiyat olarakta c.tesi gündüz 3.5 , c.tesi akşam 6.5 , pazar gündüz akşam fark etmiyor 5mlyr.www.salonaskin.com adresinden bakabilirsiniz.Fikir olur sizede.Biz bi sayı çıkarttırıp ondan sonra tekrar görüşmeye gidicez.Ama galiba sığamıcaz:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…