2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Çok şükür öyle sorunumuz yok canım ya evet hayal kuruyoruz ve her zaman en büyük dayanağı oldum :) canım allahtan mesajlaşıyoruz her dk görüntülü konuşuyoruz çok şükür

Bizden bir hafta önceymiş bizimki de 18 mayıs pazar olacak kısmetse. 27 ekimde de nişanımız var onun heyecanı sardı şimdi.

ah canımsın sen benim az kalmış ay ay ay benimkio tarihlerde izinde oluyorr oh şükür

Ooo görüntülü hemde daha nolsunn.. :) Sevdiği askerde olup konuşma imkanları olmayanlar da var.. Haline şükret kötü düşünme hiç :) Görüntü de varsa tamamdırr. Hemencik geçer :)

sen ne iyi geldin bana böyle yaaaaaa

Herşeye iyi yönden bak canım.. İlerde bu yaşadıklarınızın hepsini çocuklarınıza anlatırsınız inşallah.. Hepsi birer anı olarak kalacak.. Ayrılıklar küçük sevgileri öldürür, büyük sevgileri güçlendirir.. Bu yazıyı o yokken görmüştüm daha da hiç unutmadım.. Siz birbirinizi sevdiğiniz sürece bu küçük ayrılıklar vızz gelir :)

dimi hay ağzın bal yesin

almor nişanlan artık :) yeni gelincikler sizde hoşgeldiniz

Herşeyin hayırlısı ALLAH mutluluk ve huzuruda bir arada versin:)

Ah ah valla alıyorum alıyorum bitmiyor gibi geliyor :18: benim bişeyim yoktu hazır sırayla alıyorum artık yalnız elektronik ürünleri ne zaman almayı tavsiye edersiniz kızlar kimisi sonlarına doğru alın diyor

Hoşbulduk canım ne güzel almışsınız tarihinizi hayırlı olsun bizde 11 mayıs düşünüyoruz ama daha tarih alamadık alıcaz inşallah 1 -2 haftaya istanbuldayım canım Avrupa yakasında

aramıza hoş geldin canım ayy bizde 11 mayıs düşünüyoruz inşallah dileğimiz tarihte olur düğündaş oluruz

hoşbuldum canım, ay inşallah kızzzzzz

Hoşbulduk canım ne güzel almışsınız tarihinizi hayırlı olsun bizde 11 mayıs düşünüyoruz ama daha tarih alamadık alıcaz inşallah 1 -2 haftaya istanbuldayım canım Avrupa yakasında

avrupa yakasındayım bende kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…