2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

Merhaba kızlar bende 20sinde buz bebeklerimi aldım geldim 3. Günüm bekliyorum hiç bir belirti yok sanki transfer olamamış gibi sadece aşırı akıntı var ilk denememiz

Hoş geldin canım. Dondurulmuşlarda öncesinde çok ilaç kullanmadığımız için böyle hissetmen çok normal. Belirti aramamaya çalış. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kaç embriyo koyuldu sana? KAçıncı gün embriyosuydu? Test günün ne zaman?

Hoşbulduk canım bu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum.2 embriyo transfer edildi 5.gün emriyolarıydı senin test gününe kaç gün kaldı?

Amin canım hepimizin sonuçları güzel olsun inşallah siz verin güzel haberleri bana bende mutlu mutlu gideyim transfer e:)
Yaa deme öyle şeyler aglamaya hazır degilim filan rabbimin izniyle olucak inşallah bozma moralini şimdiden,test te yapma ayrıca bissürü yazan var testte çıkmayıp kanda çıkan ,strese sokma :) bebişlerin rabbime emanettt:))

mrb arkadaslar ben dayanamadim bugun idrar testini yaptim ve negatiffffff
offfffffffffff offffffffffffff
haykirmak istiyorum cildirmak üzereyim ama elden gelen birsey yok ne yapsamki bilemiyorum baska hangi bölümlere gidilir neler yapilir

Canim lutfrn sakin ol daha gunune var idrara niye inaniyosun ki ya bak arkadasim gitti kan testi yapti degeri 36 cikti ve idrarda cikmadi 8.gundu yani bunu takma ins bebislerin seninle..onlari uzme..

Hoşbulduk canım bu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum.2 embriyo transfer edildi 5.gün emriyolarıydı senin test gününe kaç gün kaldı?

Canım idrarda çıkmaz ki zaten.Bugün 8. günün kan testini bekle nolur...

Kızlarrr ben dayanamadım fena bir şey yaptım. Sabah test isteğiyle uyandım eşim de yaptıralım varsa çıkar dedi. Tam teste gitmeye hazırlanırken burda bi deprem oldu. Çok fena sallandık. acayip korktum. KEndime geldiğimde aklım hala testteydi. Gittim verdim kanı 4 gibi çıkacak. 9. gününm varsa çıkar zaten nolur dua edin bana.Çok kötü hissediyorum kendimi.

canim 9. gunumdu tek belirtim sag ve sol kasigimda bqtmalarim vardi baska hicbir belirtim olmadi

Bende hiç bir belirti yok daha 4.gün çok dikkat et canım kendine Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Belirti falan arama tatlım inan öyle bariz bir şey olmuyor olanlar da ilaçlardan zaten.

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir haber bu canim gözün aydin cok iyi yapmissin gidip yaptirmakla

ikiz olabilir oldukca yüksek degerin ayyy ne güzel ne olur banada dua et
gögüslerin ne durumda sislik veya aci varmi

Sağol canım darısı başına inşallah:)) Valla bana da öyle geldi. Bakalım keseyi görmeye gittiğimizde anlaşılır. Dua edicem canım. Allah'ım isteyen herkese versin inşallah. Göğüslerimde çok bariz bir şey yok. Hafif dolgunlaştılar biraz da acı var o kadar ama çok bariz bir şey değil.
Canim ya cok sevindim cok guzel cok cok sevindim gercekten:)))

Çok teşekkür ederim canım.Darısı başınıza inşallah.

canımmmm çoookkkkkk sevindimmm.Allah tamamına erdirsin :):):):) yazını görünce heyecandan bağırmışım oleyy diye :) eşim de bakıyo noluyo diye :):) bize de dua eeettt :):):)

sağol tatlımmm hala nasıl şaşkınım var ya:))) Amin canım dualarım sizinle. Siz de beni dualarınızda eksik etmeyin nolur. Biliyoruz ki pozitifi alınca bitmiyor iş. Allahım sonuna kadar götürsün inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…