Cutecim naptin canım.
Cnm. Dun hem nezle hem de regl oldum. Regl fena oluyr. Hic bu kadar olmamistim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cutecim naptin canım.
iyiyiz canım bizde. Gittiler şükür onlar.iste rapor falan çıkacaktı ya çıkardık gittiler. Bizimki kötü hastalık canım iyileşmez ama Rabbim sağlıklı ömür versin artık ne diyelim çok çektirmesin. Yaşta var artık zorluyor.Denizim ben de özledim sen neler yaptın kayınbaban nasıl oldu
Hem geçmiş olsun hemde gözün aydın canım. Evet canım bazen öyle çok fazla geliyo banada olmuştu. Grip le beraber biraz halsiz bırakır seni ama geçer yakinda insallahCnm. Dun hem nezle hem de regl oldum. Regl fena oluyr. Hic bu kadar olmamistim.
Deniz bu cok iyiymis cnm. Ben simdilik davetlilere karar verdim. 2mayisda yapicam mecbur. 8mayis aslinda ama o gun aşı var...Bakın bu çok hoşuma gitti sizce nasıl. Eki Görüntüle 1469097 Bu arada foto yükleyebildim çok şükür ama beni görmeyen kalmadı sanırım. Albüm oluşturamiyirdum ya bir türlü.
Aa sen aşı gününü değiştirmedinmi.Deniz bu cok iyiymis cnm. Ben simdilik davetlilere karar verdim. 2mayisda yapicam mecbur. 8mayis aslinda ama o gun aşı var...
Dişini de o gun kutlayacagiz. Dis seklinde kurabiye dusunuyrm. Ayrica hem disi icin ayri hem de 1 yas icin ayri magnet planliyrm.
Susler a-city de satiliyr. Bi bak cnm.
denizcim 1 yaş maması dediğin aptamil4,onu mu diyorsun cnmCanım valla bende en iyi çocuk uyuyan çocuk diyorum. Biz hiç uyumadan 10 ayi bitirdik.bu arada bende 1 yaş sonrası mamaya devam edicem. Zaten çok mama almıyor.
Yok cnm degistirmedim.asiyi. hem 1mayis cuma tatil ya. Esim evde bana yardim eder dedim kolay hazirlanirim dedim. 8inde de basbasa 3umuz kutlayacagiz bize ozel. O gun kimse olmasin...Aa sen aşı gününü değiştirmedinmi.
Canım bende içimde kalmasın diye en azından dış şeklinde kurabiye vereyim dedim.bizimde dış geç çıktı iki kere ankara gibi bir yerde insan çağırmak zor olurdu ama tam karar veremedim.fotolu magnet istiyorum 1 yaş için ama nerde yapılır bi fikrin varmı. Birde 1 şeklinde sabunlar var onlara bakayım diye düşündüm bir arkadas ta kavanoz hazırlıyor kendisine bana sende yap dedi.kafam karışık yani. Ama bir kaç çeşit hediye vereyim istiyorum.
Ben gününe karar vermedim daha perşembe geliyor ama sanırım haftasonu yaparım. Birde annemlere yapmaktan vaz geçtim ankarada yapıcam. Bu arada sende davetlisin bekliyorum.
Cnm. Ben mama vermiyrm. Emiyr cunku.denizcim 1 yaş maması dediğin aptamil4,onu mu diyorsun cnm
Otobuse filan rahat biniliyr mu cnm..baston çok rahat cnm
yazın annemlerde baston kullandım
büyük rahatlık
cnm otobüse binme durumum olmadı hiç,ama minicik katlanınca,ve çok hafifOtobuse filan rahat biniliyr mu cnm..
Evet canım aptal 4denizcim 1 yaş maması dediğin aptamil4,onu mu diyorsun cnm
Bizimde perşembe gününe denk geliyor bizde o gün başbaşa kutlarız Haftasonu da parti yaparız. Ya şimdi ben orda yapamıyorum ya gidip orda yapma fikri sonradan kötü geldi. Bende vazgeçtim. Burda az kişi var dedim ama 10 çift oldu simdiden. Bizimle cocuklarla falan 30 kişi neredeyse.Yok cnm degistirmedim.asiyi. hem 1mayis cuma tatil ya. Esim evde bana yardim eder dedim kolay hazirlanirim dedim. 8inde de basbasa 3umuz kutlayacagiz bize ozel. O gun kimse olmasin...
Cok naziksin cnm. Tesekkur ederim davetin icin. Annenlerle neden yapmayacaksin? Cok istiyrdun.
Ben de aklima yeni seyler gelirse yazarim sana. Acity nin alt katinda bebek magazalari var. Orada balon satan yer var hani. Cocuklar icin tren filan. Orda bir suru sus satiliyr. Ben de bakacagim. Aslinda bi gun denk gelsek orda keske
Bir de gidebilirsem Ulus dan bakacagim. Anne bebek baba sapkasi filan olsun, yazik uzulmesin kocalar.
Çok guzeller mis. Bizde alalım. Birde bende bu ara arıyorum baston puset ama su ucuz ve ince olanlardan. Epey baktım fakat arkalarindan yatmiyor bende ozan arabasında uyuyor hemen diye yatan istiyorum. Biz şehir dışına çok çıkıyoruz ama barajı arabasi kaplıyor resmen ondan bakıyorum. Şöyle uygun fiyatlı yatan bulursan banada haber verirmisinKizlar. Gecen ogluma boya aldim. Boya yapmaya baslayacagiz. 11aylik olmasini bekliyrm.ikisi de 11.5tl. Diger markalar cokkkk pahali 25-40tl arasinda.
Prit elle boya. Elini batirip kagida suruyrsun. Digeri de tam elini kavrayacak sekilde pastel boya gibi. Oradaki satis elemani bunlari tavsiye etti..
Eki Görüntüle 1469862