2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Anam bu doktorların hepsi farklı düşünüyor. Sonra benim gibi bunalıma giriyoruz.

Sağlık ocağında ki hemşire lerden herkes dertli ya. Allahtan benim arkadaşım.

Maşallah Yusufum a ozan gibi Tosun olmuş oda.bizimde boyu ölçemedi ama 76 civarı dedi.ozannin bakınca kilosu cok belli değil boyu daha uzundur bencede.kendim deniycem bakalım bugün kaç çıkacak.

Sanada geçmiş olsun canım. Sonuçları bildir bizde. Bendede ne yazikki uykusuzlukdan denge problemi var. Sanki arada biri arkamdan beni ittiriyor gibi oluyor.

Owwww cok kotu olmus. Kiyamam size. Allah yardimcin olsun.

Buarada Yusuf desteksiz oturuyr. Emekliyr ileri dogru artik. Biraz surunur gibi olsa da her yere gidiyr
Gel gel, gule gule, hosgeldin, alkis, opucuk atma yapiyr.
Sizin bu ay varmı doktor randevusu. Bu ay sadece desteksiz oturması bekleriz dedi. Oturuyor birde tutunacak ayakta duruyor bir süredir ama daha sıralama falan yok.birde gel gel ve Hayır yapıyor. Hahaha çok komik ya. Babasına ve bana al beni der gibi kolunu acıyı başkasına yapmıyor ama

Canım kilosu iyimiş maşallah.benimkide az kilo alıyor artık. Uykuyu bizde sorduk doktora senin cocugunun yapısı o dedi.degismez dedi.

Ben yazdim. Koldan kizamik asisi. Bugun oldu. 9ay 5gunluk

Anam bu doktorların hepsi farklı düşünüyor. Sonra benim gibi bunalıma giriyoruz.
Valla cnm. 2farkli dr a sordum. Ikisi de yaptirma.dedi.

Saol cnm..hepimize baska etki ediyr demekki. Yorulduk.iyice. ama benim moralim cok bozuluyr. Baska bisi olacak da bebegime bakamayacagim diye. Korkum ondan. Sana da gecmis olsun cnm.
Yusuf gecen ay zaten 76cm di. Bu hemsire her seferinde yanlis olcuyr. Eminim yani.
Son aylarda 400g aliyrdu. Bu ay 700g almis cnm. Sevindim ben de. Ama bel filan kalmadi artik bende

Bu ay randevu yok cnm. Bir sorun olmazsa yasinda goturecegim.
Yerim masallah Ozana. Daha ne yapsin annesi. Benimki de hic ayakta durmuyr. Gelisimleri guzel masallah.

Deniz. sevgilibebek.com var. Oradan bu tablo. 9ay+1hafta bebekler icin. Benimki temel beceriyel geliseme acik olanin ilkini yapamiyr.

Ben yazdim. Koldan kizamik asisi. Bugun oldu. 9ay 5gunluk
canım demekki aynı kızamık aşısını bazıları bacaktan bazıları koldan yapıyor
böyle bir şey olabilir mi? kafama takıldı şimdi
başka kızmık aşısı yaptıran yok mu? siz de koldan mı bacaktan mı yapıldı?

Biraz baktım da 2 yaşın altında bacaktan 2 yaşın üstünde koldan yapılır diyo...bir yaştan önce yapılması önerilmez diyor
iyice kafam karıştı herkes başka bir şey diyor aşı takvimi sürekli değişiyor...

Bilemiyrm.ki cnm. Koldan verem.asisini.da.yapmislardi

Aynen canim bende bakamam diye korkuyorum. Yatak dosek hasta olucam bigun. Cok sukur herseyi iyi tek sorun uyku napalim ya hep hasta falan olsa napardik.

Bizde yasinda gidecez birdahakine.bende senin gibi dert ettiyorum yaptiklarini elbet bigun yuruyecek nasilsa. Hiiiiic acelem yok. Hatta gec olmasi bana yarar. En azindan simdi bide pesinden kosmuyorum yoksa dayanamam. Ya okadar yorgunluk var birde bir gram kilo versem yok yapisti ustume kilolar.

Benimkide temel becerileri yapiyor gelusime acik olaninda ilki yok. Ust beceroilerinde ikiside yok. Hahaha normal mis bebislerimiz.

Bizimki temel beceriden sinifta kaldi . Ilki yok.
Gelisime acik becerinin de ilki yok.
Ust duzeyin ikisini de yapiyr cnm.

Buarada regl de yakinda gelecek sanirim. Yumurtladim cunku sanirim. Belirtiler o yönde. Aklim cikiyr tekrar gebe kalmaktan.

Bizimki temel beceriden sinifta kaldi . Ilki yok.
Gelisime acik becerinin de ilki yok.
Ust duzeyin ikisini de yapiyr cnm.

Buarada regl de yakinda gelecek sanirim. Yumurtladim cunku sanirim. Belirtiler o yönde. Aklim cikiyr tekrar gebe kalmaktan.
masallah yusufa ust duzey bebis o

Hadi bakalim gelsin artikta rahatla. Valla iyi korunmak lazim canim. Ben nasilsa olmuyo diye salmadim valla .allah isteyenlere versin insallah benim bana erken.

Kizlar artik kocaman bir dunya oldum bu hamilelukte saldim cqyira mevlam kayira coook kilo aldim ama mutluyum.15 tatilde kafayi yedim evde o yuzden 37e kadar calusabildigim yere kadar caluscam valla iste rahatum.oglum tam canavar ayakta duruyo tutunarak gidiyo kurtly kuli alamiti 8900 hala.gobegime sap sap vuruyo.bir tane cocuk gel. Bolumunden bir ogrenci ayarladim ogleden sonra oynuyo etkinlik yapiyo.ben koca karnimla o emeklerken yetisemem.karnimdaki fur fir donuyoi hamuleluk hic bitmese buyuk yurucek minik gaz derdiyle ugrascak.hamileyim diye bana karisan yokkk.sikintimda yokk allahtann..gece oflym kalkmiyo sabah 6 da kalkiyo..yalanciktan memeyi emiyo sut yokkki kuzum benimmmm..mayisa az kaldi oglymun dogumgunune gun aldim ikisi ayni tarih dogcak..artik dogurunca yaxarimm hepinizi seviyorummm.

masallah yusufa ust duzey bebis o

Hadi bakalim gelsin artikta rahatla. Valla iyi korunmak lazim canim. Ben nasilsa olmuyo diye salmadim valla .allah isteyenlere versin insallah benim bana erken.
Amin cnm amin. Ben istemiyrm. Allah isteyenlere versin. Benim ki bile bile yanlış olur cnm. Zte
Oyyy masallah cnm. Koca gobeginle ve afacanla bence baya sirinsindir
Masallah kuzunada. Saglikla kavus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…