Canim sabah anne sutuyle basliyoruz,oglen meyvesi,aksamustu corbasi,aksam ogunu muhallebisi var..Tam ogun olarak corba var digerlerinde hep emiyorda,muhallebiden sonra da uyuma asamasinda emiyor yine ve bunlarin disinda da hep anne sutu..
Saat saat yazmadim cunku 1-2 saat oynamalar oluyor huysuzluklar ya da uzun uyumalar oluyor..
Zaten tam hastaligi atlatti simdi de tasindim evime,3-4 gundur annemdeyim..
Tam yogurdu cogaltacaktim aslinda iyice sasti gb hersey..Bi yandan evi yerlestirip bir yandan git gel yapiyorum emzirmeye..
Yedikleri hareketleriylede alakali bence birden cogaltmana gerek yok..
Sezen hic durmuyor..Surekli hareketli oyun pesinde,oturdugu yerden ayaklarini kivirip yana donup hopp uzanip poposunu kaldiriyor dizlerinin uzerinde duruyor vs..
Bebisinin hareketlerini sen farkedersin doktor oturtma dedi diye illa oturtmamazlik yapma cunku kisa kisa oturdukca kaslari gelisip oturmaya alisiyor zatrn birden koydugun gb oturmuyor..
Bir de hicbirseyi duyarsizca surekli yapacak kimse yok aramizda mesela surekli oturararak zaten durmaz uykusu oyunu yemegi vs derken nerdeyse herseyi kisa kisa yapiyorlar..Oyuncaklarla oynama istahi bile 4-6 dk arasi..Hemen digerine gecmek ister..
Nerden geldim buraya kadar,cok konustum
Her cocuk farkli tabii 6 ayda destekli 8. ayda desteksiz oturmalari normalmis..
zaten bunun disinda el hareketleri dudak hareketleri vs hersey donemsel hepsi yapiyor zaten..Yani gordugum,her bebek standart buyuyor ayni yollardan gecerek :)